Sanningen om Iraks försvarsministers bögerier och bidragsliv sprids i arabvärlden

INRIKES. I Irak är försvarsministern Najah al-Shammari känd som en hårdför före detta militär som pekas ut som ansvarig för det stora antalet döda under de senaste veckornas demonstrationer. I Sverige går han på bidrag efter att ha ljugit och lurat Försäkringskassan och ägnar dagarna åt en mycket utsvävad homosexuell livsstil. Nu sprids sanningen om ministerns dubbelliv i hela arabvärlden.

Nyheter Idag avslöjar en hel del detaljer om Iraks försvarsminister Najah al-Shammari, som går på bidrag i Sverige samtidigt som han har en mycket aktiv roll i arablandets regering.

Läs vidare på Nyheter Idag…

-Pettersson säger att denne man ska alltså vara med och bygga upp ett nytt fredligt Irak, det ser inget vidare ut för Mellanöstern och dess filial Sverige. Det är synd att syltryggarna gett al-Shammari svenskt medborgarskap så han kan fly hit, när han borde diskutera sina bögerier i arabvärlden.

Men kom ihåg att det är rasism att anse att Iraks försvarsminister inte är svensk trots att han knappt levt i Sverige och har fuskat till sig både asyl och medborgarskap. Herr al-Shammari har faktiskt åk tunnelbana i Stockholm.

Uppemot 20 miljarder betalas ut felaktigt i välfärdssystemen varje år på grund av slarv och ren kriminalitet. Det är hög tid att samordna utbetalningarna i välfärdssystemen!

Till det kommer alla människor som lever på bidrag som inte skulle vara i vårt land.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Sanningen om Iraks försvarsministers bögerier och bidragsliv sprids i arabvärlden

  1. Ja, det kan nog betraktas som en ”smarthet” att lura gravt förståndshandikappade Svenska Myndigheter så att ”mindre värda” fattiga Svenskar tvingas betala…
    Gissar att pengarna kommer fortsätta att betalas ut för ”Sjukskrivning pga Minnesluckor”?
    Då han inte själv förklarat sig frisk ”Går det inte att göra någonting”?
    Då är alltid Försäkringskassans handfallenhet total…
    En anställd där berättade att de har precis noll koll på oändliga summor som betalas utomlands!

    Två vänner med obotlig cancer tvingas av Försäkringskassans läkare arbeta 100%.
    Båda har rejält ont! Den ena hade en utländsk läkare, som han inte förstod ett ord av vad han sa.
    Han frågade om tolkning, MEN den rättigheten har enbart utlänningar med Svensk läkare!
    Alltså det handlar inte om att en läkare försöker prata Svenska! Utan om att utländska läkare i Sverige pratar med patienter på sitt modersmål utan att bry sig om ifall patienten förstår eller inte!
    Bådas arbetsplatser är heligt förbannade, då de ser hur de cancersjuka lider.
    Den ena jobbar utomhus med järnvägar!

  2. Dom har en helt annan mentalitet i arabvärlden. Vet inte om det kommer att vara ett plus i kanten för honom eller ligga han i fatet. Det får den närmaste framtiden utvisa.

  3. Till min stora förvåning nämns i varje fall en del av detta av PK-cancerns ”journalister”!
    De som alltid innan tigit, censurerat och skrikit ”Nazism” och ”Rasism”!
    De som skapat detta svarta hål av omfattande bidragsfusk för de med ”rätt” icke Svenska rastillhörighet, religion och partibok!
    De som hjärntvättat Dum-i-huvudet-Sverige till ren Mentalsjukdom i lögnaktigt hyckleri!

KommenteraAvbryt svar