Fjärde statsmakten 27 med Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren om politiker som ljuger för de gamla


FRIA MEDIA. Detta program med Lennart Dahlgren är en uppföljning på ”Fjärde Statsmakten nr 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” som handlade om att Stockholms kommun felaktigt påstår att 100 gamla måste sägas upp från sina lägenheter på grund av renovering. Detta påminde Lennart om  att politikerna ljög på samma sätt när hans mamma sades upp från Vintertullen, så. Även då skyllde politikerna på byggnadernas skick, men så fort de gamla flyttat ut, flyttade migranterna in utan renovering.

Lennart berättar att hans gamla mamma en dag fått ett besked om att kommunen skulle lägga ned boendet. Vid ett stormöte berättade kommunens representanter. att byggnaden var i så dåligt skick att ingen kunde bo där. I mötet frågade en person om det stämde att boendet skulle omvandlas till migrantboende. Svaret blev: ”Nej, Nej! Det går inte att bo här på tre-fyra år för någon”. Men det visade sig inte stämma. Så fort stället var tömt flyttade migranterna in. Enligt Lennart möttes de nästan i dörren när de kom med sina väskor.

Lennart vill inte skylla på invandrarna utan på kommunens tjänstemän och politiker. Ska de stå för sina beslut eller ska de ljuga för att vara politiskt korrekta? Lennart menar att vi måste kunna lita på myndigheterna.

Han säger att om det är någon som inte tror på det han säger så kan han leta fram 40 personer som intygar att det han berättar är sant.

Mikael berättar att skeendet stämmer exakt med hur man har gått till väga vid nedläggningen av Fristads serviceboende som vi tidigare har uppmärksammat i Swebbtv. Även Vasen, Dianagården och en mängd andra boenden har omvandlats till migrantboenden i Stockholm och runt om i Sverige.

Politikerna upprepar likt ett mantra att husen på Fristads serviceboende är för dåliga och att alla måste flytta ut. Men nu har det kommit fram, vid Swebbtvs kontakter med ansvarig på Micasa, att de som fastighetsägare inte alls har sagt att alla måste flytta ut vid en renovering. Det är något som politiker och andra personer har hittat på.

Lennart Dahlgren kan förstå att politikerna kan behöva fatta obehagliga beslut, men de måste vara ärliga! Han vill skapa opinion och en press så att anvariga politiker tvingas tala om vad de håller på med och så att media börjar berätta sanningen.

Om du inte redan har sett ”Fjärde statsmakten 26 om den skamliga behandlingen av de gamla” så se den också.

Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra


9 responses to “Fjärde statsmakten 27 med Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren om politiker som ljuger för de gamla

 • Cirkus Sverige.

  RÖSTAS DET FÖR IDIOTI, SÅ FÅR VI IDIOTI !

  Hur svårt ska det vara att förstå !?

  Fortsätt då att rösta på Socialdemokraterna, så kommer de snart att ta din sommarstuga eller din ”för stora” lägenhet.
  Då är det för sent att säga…men, men, så kan ni väl inte göra !?

  RÖSTAS DET FÖR IDIOTI, SÅ FÅR VI IDIOTI !

  Gilla

 • Ruth Magnusson (@MagnussonRuth)

  Såväl statens som kommunernas tjänstemän gör vad som helst. Och de kan det.
  Återinför tjänstemannaansvaret!!!

  Gilla

 • NALLEN

  Det måste gå att överklaga kommunens beslut fast det bästa är att vänta tills man har konkreta bevis för att lägga fram vid en rättegång. Frågan är om det politikerna gjorde mot dessa stackars gamla människor är lagligt, jag tror absolut att det dom gjorde är inte inom lagens råmärken så det kan bli frågan om STORA skadeståndskrav på kommunen att betala till dom som blev utsatta för detta fruktansvärda bedrägeri.

  Gilla

  • pllay

   Du är naiv om du för ett ögonblick tror att vanliga människor vid en rättegång där myndigheter är svarande skulle kunna vinna, sådant händer inte i Sverige.
   Sverige är en fascistisk totalitär nyliberal diktatur där socialisterna för tillfället håller i styråran.
   Till sitt förfogande har politikerklassen hela etablissemanget, MSM, rättssystemet, polisen och alla myndigheter, observera att vi har lagar som skyddar individen mot övergrepp från staten, men att rättssystemet tolkar lagen som staten vill och anser passa situationen.
   Sverige har passerat Sovjet och DDR i totalitär maktutövning, nu tittar Sveriges politikerklass med beundran och avund på de Kinesiska övervakningssystemen, när de är installerade behöver etablissemanget aldrig mer oroa sig för folkets vrede.

   Gilla

   • NALLEN

    Du har så rätt i att jag nog är lite naiv när det gäller min optimism på vårat rättssamhälle. Jag är faktiskt medveten om att det har havererat rätt så rejält i dessa dagar och jag följer med i det mesta som händer i Sverige både när det gäller brott och straff som domstolarna fastställer i rättegångarna som är över hela landet och jag kan säga dig att straffen som delats ut för brotten som begåtts är SKRATTRETANDE i dom flesta fall. Så visst jag är väl medveten om att rättssamhället inte längre existera som det borde göra i en demokrati. Men för den skull så får man ändå inte ge upp dom rättigheter man ska ha här i Sverige som medborgare, så det är bara att ta tjuren vid hornen och konfrontera dem och kräva sina rättigheter vilket jag tror retar gallfeber på dom som är övertygade om att den vanliga svensken är så pass dum att det bara är att köra över dessa IDIOTER för dom har ändå inget att sätta emot. Om det nu är så dom resonera, så kan jag säga att det inte är den vanliga svensken som är dum huvudet utan snarare tvärtom så är det dom som är dom största IDIOTERNA. Jag vet inte om du såg det avsnittet på swebbtv där man deltog när kommun gubbarna kom för att meddela dom boende om att dom måste flytta. Och swebbtv ifrågasatte politikerna som var på plats genom att ställa frågor som gjorde dom helt svarslösa vilket ledde till att dom istället gick till attack mot han som representerade swebbtv, och det ända som han hade att säga vad vet du vad som är problemet här, näe svarade han jo det ska jag TALA om för dig att problemet är att du är här, och detta sade han hög röd i ansiktet vilket fick mig att tro att snart reser han sig upp och gå till anfall mot reportern.
    SÅ VISST ÄR JAG MYCKET VÄL MEDVETEN OM ATT DOM SOM ÄR FOLKVALDA POLITIKER HAR EN NARCISSISTISK LÄGGNING GENTEMOT DOM SOM GJORT DET MÖJLIGT FÖR HONOM ATT FÅ VARA MED OCH FATTA BESLUT SOM DRABBA HELA KOMMUNENS BEFOLKNING. MEN SOM SAGT NÄR HAN VÄL NÅDDE SITT MÅL SÅ HAR HAN HELT GLÖMT VILKA DET VAR SOM GJORDE DETTA MÖJLIGT FÖR HONOM.
    VAD ÄR DET SOM MAN BRUKAR SÄGA ”SPARKA NERÅT OCH SLICKA UPPÅT ”
    Mvh Mikael

    Gilla

 • Billy Boy

  Oförskämt att pensionärer blir mycket illa behandlade av ljugande kommunpolitiker på lägre nivåer. Då är det en himla tur att det finns mycket ”hederligare” regeringspolitiker som visar sin ”enormt stora generositet” mot pensionärerna.

  Bildkälla: Memestridsbrigaden på Henrik Jonsson twitter

  Hånet mot pensionärer – Skatten sänks 35 kronor. Finansminister Magdalena Andersson (S) sänker skatten för cirka en miljon pensionärer.
  De fattigaste pensionärerna får nöja sig med en skattesänkning på endast 35 kronor i månaden medan de rikaste pensionärerna kan räkna hem långt över 600 kronor i sänkt skatt. (Publicerat 23 augusti, 2019)

  Läs mer på:

  https://www.dagensps.se/privatekonomi/pension/hanet-mot-fattigpensionarer-skatten-sanks-35-kronor/

  Gilla

 • Maya

  Det är en sådan skam och man blir så ledsen när gamla människor blir behandlade som boskapoch parisa ,Dom blir behandlade många gånger som ett nödvändigt ont i samhället.Det är inte så noga dom ska ju ändå dö snart verkar vara den cyniska inställningen.Att dom åker ut från sina boenden beror enbart på att det är oerhört mycket lönsammare för kommunerna med dessa nya hyresgäster.

  Gilla

  • pllay

   Kommunen förhalade utbyte av min svärfars trasiga hörapparat i 3 år, sen dog gubben och kommunen sparade med förhalningen ca 3000Kr.

   Gilla

 • Maja 2

  Våra egna ut de nya in och inte vilka nya som helst. Dem som vi skall försörja och se upp till. De nya för vilka inga lagar gäller, de nya som lever som kungar med våra skattemedel ,medan vi vanliga skattebetalare blir allt fattigare.
  Vad fan är det frågan om?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: