Polis larmades om bråk – utsattes för stenkastning

BROTTSLIGHET. På tisdagskvällen larmades polis till Tensta i nordvästra Stockholm efter uppgifter om en misshandel, men på plats hittades ingen misshandlad person. I stället utsattes patrullen för stenkastning, skriver polisen på sin hemsida. Rutan på en polisbil träffades och skadades. Personen som kastat sten mot dem försökte därefter fly platsen till fots, men kunde senare gripas. Ingen person skadades vid händelsen.

 

11 thoughts on “Polis larmades om bråk – utsattes för stenkastning

  1. ”Policefishing” har ju förekommit i Rinkeby/Tensta sedan 90-talet.

    Undrar hur många polisbilar som arbetslösa ungdomar i Norrland kastade sönder på 70 och 80-talen. Vad Stefan Löfvén inte har fattat är att det är skillnad på folk och folk.

  2. Ett portion kokt stryk hade gossen behövt.Sedan tar man och gör ett hembesök hos föräldrarna med den gråtande ” tuffe ” gossen.Jag vet i alla fall vad min Far hade gjort.Utegångsförbud och en väldigt öm bakdel.

  3. Lyckades gripas?? Ja men vad händer sen? Blir dom åtalade och dömda?? Nej ganska säkert inte, dom blir väl bjudna på Pizza och sen släppta?

  4. Leif GW säger att det är högerextrema som vill förgifta Sverige. Detta är en avledningsmanöver. Många av bombningarna är detsamma. Man spränger på ett ställe, sedan rånar man och mördar på ett annat.
    Leif GWs teori går ut på att de högerextrema NMR och SD med vill skapa kaos. Fakta på det? Har man tagit någon öht? Kan en NMR gå in i ghettot och klara av ett bombattentat? Seriöst?

    • Samma gamla visa är det i mitt gamla Berlin. Allt o. alla brott skylles på dem som nämnes ”högerextrema”…Aldrig hör man att AFA,och annat vänsterdrägg är den verkliga orsaken,jämte importerna !
      Känner inte till den ”Leif W” som nämnes men han är väl en blind absurd, liksom de styrande i Fjollträsket ?

KommenteraAvbryt svar