Stäng

Rikspolischefen: Hjälp oss! Hjälp oss!

.INRIKES. Statsminister Stefan Löfven har fått ilskna reaktioner efter intervjun i SVT:s ”Agenda” i söndags. Löfven menade att segregationen orsakat situationen med gängkriminalitet och ville inte se någon koppling till migrationen

Bland annat sa statsministern att man ”inte såg detta komma” – något som får hård kritik. Löfven menar att kritikerna ”etnifierar” frågan.

-Pettersson anser att det är en väldig skillnad på folk och folk, vi har inga större problem med invandrare från grannländerna och västvärlden, de människor som kommer från fjärran östern som thailändare, vietnameser, indier, kineser, koreaner med flera är det inga större problem med. De som det är problem med kommer från muslimska länder. Det borde statsministern ha insett för länge sedan.

När Löfven säger att han inte såg det komma ljuger han och en statsminister som ljuger öppet borde avgå eller avsättas.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Några rubriker från 21 juni 2017 som Löfven tydligen missade…

På filmen rikspolischef Dan Eliasson som är bättre socialdemokrat än myndighetschef…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 reaktioner på “Rikspolischefen: Hjälp oss! Hjälp oss!

 1. Det är pinsamt att ha en statsminister som uttrycker sig som en stammande grundskoleelev. Man fattar att det är raketforskare, kebabtekniker och andra mer eller mindre inavlade som muslimer som röstar på honom.

 2. Sverigedemokraterna såg detta komma redan på 90 talet.men då ville politikerna inte lyssna.det blev rasist o fascist.hur faan kan du Löfven med en årslön på 1,7miljoner med all info löpande kunnat missa att detta skulle ske.jag har en årslön på 200000 nr och jag såg detta komma runt år 2000..nä avgå nu!

 3. Inte så konstigt!! Alla obskyra förklaringsmodeller och bortförklaringar är ju sedan länge fullständigt uttömda. Det som sker nu inom Svensk inrikespolitik är inget annat än olidligt pinsamt. PK-folket har det motigt just nu minst sagt.

 4. Apropå att helt ledsna på sitt eget parti som sosse och den statsminister som leder regeringen…….

  ”Hur länge ska min partiledare sitta kvar?”

  ”Krismedvetandet är noll och katastrofsiffrorna förklaras med att ”det kostar att ta ansvar”.

  Hur länge ska Socialdemokraterna ha kvar en ledning som inte alls verkar vara i kontakt med verkligheten eller sitt partis ideologiska rötter?”, skriver statsvetaren Mike Enocksson (S).

  https://www.expressen.se/debatt/hur-lange-ska-min-partiledare-sitta-kvar/

 5. Det var en katastrofal intervju för Löfven och S i söndagens agenda, jag undrar när partiets s.k silverryggar börja röra på sig, alltså det gamla gardet uran någon formell makt i partiet men ändå ett stort inflytande? Dessa äldre som var med när partiet hade 40-45% och nu ser förfallet inom ledning och politik kommer nog inte sitta still i båten framöver.

 6. Världen är i den ondes våld. Det är uppenbart att våra makthavare medvetet försöka sabba detta land. Gemensamt för allt detta är att de hatar Sanning, Liv och Jesus, samt att de älskar lögner, mord, förstörelse, Allah, och andra falska gudar som exempelvis buddha, yoga brahman och så vidare.

  Då säger den genomsnittligt indoktrinerade ateisten, (precis som jag innan), ”jag tror inte på gudar, jag tror på vetenskap”. Inse följande: alla stora vetenskapsmän var och är ockultister/satanister/demonbesatta: Francis Bacon, Isaac Newton, Erasmus Darwin, Platon, George le Maitre, osv. Den som inte insett detta vid det här laget är fortfarande hjärntvättad.

  Läs din Bibeln om du vill veta hur detta slutar. (Tips: Jesus vinner)

 7. Det är väl klart att det blir segregerat. Ingen vill bo bland en massa konstiga värderingar och kriminalitet.
  Det är tom så att rika och högre medelklass drar från Sverige.

 8. Polisen har resurser att hota och infånga skötsamma människor med moral för ”Hets Mot Folkgrupp”, men inte att infånga grovt importkriminella våldtäktsmän!
  Det oändliga ”gummibandet” HMF gör i stort sett allting ”olagligt” ifall det gjort en Vänster-person svarslös i brist på fakta.
  Ett rent svepskäl som utan problem skulle kunna fängsla över en miljon människor med ”fel” Svenska rastillhörighet, religion eller partibok!
  Polisledningen kan ta sin korrupta, sjuka och kriminella ockupationsjuridik med dubbla måttstockar o stoppa upp där bak!
  I 50 år hade Sverige ett militärt Försvar för att slippa Vänster-kriminella Åklagare som jagar människor med moral men samarbetar med utländska yrkeskriminella med ambition att vara ”Herrefolk”.
  De kallar sig ”soldater” när de torterar gamla och unga Svenskar. Sen säger Rättsväsendet att de måste släppas för att de minst 30-åriga männen säger att de är ”barn”…
  ”Och då måste vi ju utgå från det…!”
  Lika stort skräckexempel på korruption återfinns bara när Nazityskland och Sovjetunion ockuperade länder i Europa!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: