Frankrike stänger drygt 150 muslimska samlingsplatser


ISLAM. Den franska regeringen har stängt moskéer, skolor och föreningar kopplade till spridningen av islamistisk ideologi i femton delar över hela landet. Den franska inrikesministeren, Laurent Nuñez, tillkännagav stängningen av 130 barer/kaféer, tolv moskéer, tre skolor och nio föreningar kopplade till radikal islamism på fredag, rapporterar Le Parisien.

Muslimer ber och demonstrerar. Licensed under CC BY-NC-SA 2.0

”Vi kämpar mot politisk islamism som menar att Guds lag är överlägsen republikens lag” sa Laurent Nuñez till franska medier.

-Pettersson skulle vilja se något liknande i Sverige, helst alla, helt enkelt för att de alla har kopplingar till islamism.

Vi har hört det i 40 år. Integrationen måste fungera, men det gör den inte och ingen politiker törs uttala den självklara frågan, vad händer på lång sikt när integrationen inte fungerar och muslimerna blir tillräckligt många? 

I många år har jag insett att en asylinvandring av detta slag, i denna mängd och i den pågående hastigheten inte fungerar, inte kommer att fungera vad politiker och deras medlöpare journalisterna än säger.

Det är enkelt. Flyttar man Mellanöstern och Afrika till Europa blir Europa som Mellanöstern och Afrika.

Frankrikes 18:e president Charles de Gaulle sa nedanstående, tyvärr lyssnade inte fransmännen och ingen annan heller.

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle, 1959

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Frankrike stänger drygt 150 muslimska samlingsplatser

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: