Färöarna stänger för underhåll

UTRIKES. Färöarna består av 18 öar med knappt 50.000 invånare, öarna tillhör Danmark men är självstyrande och står utanför EU. Färöarnas kultur är nordisk.

Färöarna stänger för turister 16–17 april 2020. Då ska öarna storstädas – och alla attraktioner och sevärdheter stängs ner. Vill du hjälpa till kan du däremot få gratis boende och mat i två dygn som tack för hjälpen, skriver Washington Post.

-Pettersson säger att det kanske är något för Sverige att ta efter, men vi är fler och har tagit emot ”turister” under många år så vi kanske borde stänga i minst 20 år för helrenovering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

3 thoughts on “Färöarna stänger för underhåll

  1. T.ex. Färöarna har visats 1 miljard färre gånger än Palestina, på SVT. Kunskapskanalen kallar SVT en TV-kanal som nästa bara visar tokiga pepparkaksgubbar som bökar med något olönsamt skumt. SVT-ledningen påminner om en självplågeri religion prästerskap. Alla man träffar i verkligheten är typ SD-are, men SVT visar annat.

  2. Ja åtminstone borde vi stänga under lång tid för att
    inventera folkskarorna och kasta ut sådana som inte kan
    bevisa att dom har här och göra,visserligen kommer det
    att bli ett jävla liv bland batikhäxorna, men dom kan ju följa
    med i samma svep.

  3. Turister bruka normalt åka hem efter ett tag. Tyvärr gör inte vår svenska ”turister” det. ( om dom inte ska hem på semester)

Kommentera