Stäng

Fem rån i Göteborg i natt – på fem timmar

BROTTSLIGHET. En rånvåg har svept in över Göteborg – och under natten mot lördag inträffade ytterligare rån i de centrala delarna av staden. Fyra fullbordade och ett som stannade vid ett rånförsök – alla skedde mellan midnatt och halv sex på morgonen.

I Masthugget rånade tre-fyra maskerade personer två unga män på deras halskedjor, vid Korsgatan blev en man rånad på sin mobiltelefon, likaså i Vasastaden. På Tredje Långgatan blev en man av med sin plånbok och mobil och på Kungsportsavenyn kom en man in och berättade för personalen att han blivit utsatt för ett försök till rån, skriver polisen på sin hemsida.

Vid några av dem bar de kniv och vid ett, det i Vasastaden, bar de även ett pistolliknande föremål.

-Pettersson säger att det är det lilla, ett grovt brott utreds i Gävle, det har varit rån i Skara och Borås med flera ställen. Rånen verkar ha det gemensamma att flera rånare ger sig på färre personer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Fem rån i Göteborg i natt – på fem timmar

 1. Den store ledaren med sin JÖK-junta har visat vägen hur man år efter år kan råna så många offer som möjligt …

  https://2.bp.blogspot.com/-xZ4JX-7fTxw/V8-_H_c7J-I/AAAAAAAAFS0/9-VpDbu3kZUcNdCqPwt5Cfb2ghJcngpDwCLcB/s640/BudgetenLOW.jpg

  Jeanders bildblogg

  … på hundratals- tusentals miljarder kr. Därefter spenderar man stora delar av rånbytet på sig själva samt förskingrar sedan planlöst enorma summor …

  https://shadebutnoshade.files.wordpress.com/2015/10/bye-bye-money-o.gif

  … till kriminella element av alla de slag, vilka obehindrat tömmer välfärdssystemen mm på massor med pengar, som var menade för de hederliga medborgarna med legitima behov.

 2. Om man måste vara inne i stan på natten så ska man inte skylta med något värdefullt, stoppa undan mobiltelefonen och ta på dig en gammal billig jacka och ha plånboken väl undangömd, helst ska man inte ha så mycket pengar på bankkortet utan föra över till andra konton. Jag har en billig handväska och billig klocka. Reflexer och ficklampa har jag också med mig.

 3. Att förse Sverige med stråtrövare på Sveriges samtliga gator tycks vara målet för regeringen. Sverige är tryggt för kriminella ja.

 4. SOSOSOSOSOSOSOSOSOSOSOS_

  Sveriges befolkning anropar om hjälp från andra länder mot den stora skadliga invasionen i landet.
  Vi blir rånade och våldtagna, slaktade och skymfade.
  Vi har en regering som inte hör eller ser, inte agerar mot detta.men när det gäller skattehöjningar då är de pigga.

  1. ”Maja”!

   Det finns förklaring till den pågående
   katastrofen:

   Socialdemokraterna skrev kontrakt med
   Muslimska Brödraskapet 1999 om att S
   skulle bidra till att islam infördes i Sverige.
   Bl.a. skulle de bidra till att muslimer fick
   positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
   bl.a. i regeringen.
   (LANDSFÖRRÄDERI!)
   Läs om detta på
   www//socialdemokraterna kontrakt 1999

 5. Hade nu Absurdistan varit ett normalt land, så skulle detta och alla de andra kriminella handlingarna innebära sista spiken i kistan för såssarna. Men eftersom vi bor i ett land med universum´s mest korkade befolkning, så gäller helt andra slutsatser.
  Alltså, rent matematiskt : 10 st. importerade drägg flyger på 1 st. hårt arbetande skatteslav. Eftersom såsse-sekten, förutom det vanliga ljugandet, även ägnar sig åt medveten Cynism, så kan detta förvandlas till kalla siffror.
  Steffe och Morgan fortsätter att servera sina floskler medan gängen får fortsätta med sin ljusskygga verksamhet. De är ju faktiskt Kärnväljare !
  10 busar = 10 röster till såssarna. Minus 1 röst från det gnälliga brottsoffret.
  Alltså, ett netto-överskott på 9 röster till betong-häckarna………Häpp !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: