Stäng

Den regering som slängt Dan Park i fängelse pratar om yttrandefrihet

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Isabella Lövin är miljöpartist, miljöminister och Sveriges vice statsminister. Lövin representerar den regering som slängt gatukonstnären Dan Park i fängelse för hans konst, Lövin sitter även i den regering som försöker tysta fria alternativa medier för att åsikterna inte passar makten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Den regering som slängt Dan Park i fängelse pratar om yttrandefrihet

 1. Hur kan Isabella lövin sätta någon fängslad.? Hon är väłl miljöpartist. Som har förstört för svenska småbarnföräldrar. Som inte har råd med sina barn vill göra inom sporten. För mp höjt bensinen så mycket.

 2. I dag 16 november är det mycket prat om situationen i Kina, den är inte bra men hur det är på betydligt närmare håll bör också diskuteras.

 3. Det som Isabella Lövin säger i bubblan här ovanför är helt rätt och ändå så blir det så ….

 4. God kväll Tanten . Jag köpte 2 tavlor av Park för en månad sedan . Det var Det Fria Sverige som hade utställning av Parks konst i deras hus i Älgarås , Västergötland . Park var där och berättade om alstren och dess tillblivelse . Mycket uppskattat av oss som var där . Allt såldes . Var han ställer ut härnäst vet jag ej . Mvh Sjöström

  1. Dan Park samlar nog inte konst i högar eller bankvalv. Han är gatukonstnär och klistrar nog upp konsten varefter, men jag vet inte.

   Han ska infinna sig på Mariefredsanstalten den 21/11 men har begärt uppskov till 9/12. Orsaken till uppskovet är att Park ska se Adolphson & Falk i Lund den 8 december om han menar allvar eller driver med myndigheterna vet jag inte.

   Han är skriven på en c/o adress i Malmö och det finns telefonnummer att leta upp.

   https://www.blogger.com/profile/18108476423812141643

 5. Funderar på kanaler att informera andra länder om vilka lögnaktiga korrupta äckel som gjort Sverige till ett nytt DDR?
  Där Domstolars rätt och fel sitter i rastillhörighet, religion och partibok!
  Där de dubbla måttstockarna ger importkriminella enbart rättigheter som om de varit ”Herrefolk” och fattiga skötsamma enbart skyldigheter.
  Vad går att göra för att bekämpa denna mentalsjuka cancer internationellt?

 6. Varför poppar det upp så mycket Puckon i just vårat land ? Härom dagen skulle minnet av att muren föll för 30 år sen, högtidlighållas. I och med det fallet föll ju också DDR platt som ett förbrukat korthus. Gott så. Men ändå verkar väldigt många i detta dårhus-land, för att DDR ska återuppstå i vårt land. Och fan vet om vi inte befinner oss mitt i skiten redan.

  1. Satt och funderade på samma sak häromdan, skrikvänstern kan förmodligen inte se längre än dit näsan når, logik är inget dom studerat och hyckleriet deras ledstjärna.
   De som mot all förmodan skulle inse sitt blamage lär väl skämmas å det grövsta………… därav deras tystnad.

 7. Brott läggs på Hög p ga tidsbrist såsom våldtäkter Mord Rån mm Det finns ej heller fängelse platser säger man Men Dan Park finns det tydligen tid att utreda och plats att förvara detta är väl inte första gången han åker i fängelse. snacka om rätt prioritering hoppas denna regering åker på soptippen snarast

 8. Även gamla Svenska pensionärer som av empati med brottsoffer pratat sanning om de importkriminella gärningsmännen får döms till fängelse!
  Åklagarna arbetar exakt som när kriminella vill skrämma vittnen!
  Ingen ska våga vittna om läget i Sverige!
  För främmande makts räkning fängslar och bötfäller de skötsamma människor med moral!
  Sjuk och kriminell Ockupationsjuridik precis som i Danmark och Norge under krigsåren!

 9. Det vi har i Sverige är socialdemokraternas syn på yttrandefrihet, allt är okej så länge man tycker som dem, annars tystas du med alla medel som finns på marknaden, ingen ska undkomma socialdemokraternas syn på yttrandefrihet. Bara en tidsfråga innan vi slår forna DDR och de flesta kommunistländerna som finns idag och seglar upp som det nya Nord Korea

 10. Det är offentliga personer som pratar om brist på yttrandefrihet som är just dessa som stryper yttrandefrihet. Kom ihåg igång på TV när Anders LIndberg ville läxa upp Marcus Birro på TV så yttrade han också de bevingade orden demokrati och yttrandefrihet. På bokmässan i Göteborg för ett par år sedan var det en massa velournissar och batikhäxor som dansade långdans och hade förseglat sina munnar med blå tejp i protest mot att Nya Tider hade fått ett eget bokstånd där. Det blå tejpet skulle symbolisera högerns diktatur.

 11. Löfvén förklarade för Kinesen att vi har ”yttrandefrihet punkt”.
  Men glömde berätta varför Dan Park sitter i fängelse.

 12. Dan sa vid ett tillfälle att sitta i fängelse gör mig inte så mycket.Jag får ju mat flera gånger om dagen och en varm säng.Så illa som han har blivit behandlad och misshandlad tyckte han att det var ok ! För sin konstnärliga frihet betalar han ett pris den saken är klar.Den grabben knäcker man inte så lätt !

 13. Man jagar folk som har fel åsikter i ren DDR stil och sen har man mage att säga att vi försvarar yttrandefriheten. Maken till hycklare och lögnare får man leta efter.

 14. Isabella Lövin som själv representerar en totalitär idiologi som är en mutation av kommunismen ska tala i mycket små bokstäver när det gäller yttrandefrihet.

  1. Hon ska inte tala med mycket små bokstäver alls. Hon ska svetsa igen sin käft. Och det är ju något ”Svittsarn” kan fixa på hela sin ”yttrandefrihets” regering. Ink sig själv. Sen, avgå och utlys nyval, därefter bör hela avfallsregeringen emigrera till valfritt mena-land exk Israel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: