Stäng

Är det något vi har lärt oss är att det alltid kan bli värre

BROTTSLIGHET. ”Jag bävar inför tanken på att fortsätta såhär i tre år. Är det något vi har lärt oss är det att det alltid kan bli värre”, säger Henrik Vinge, Sverigedemokraterna. 

-Pettersson tycker det ser ut som riksdagsledamöterna har gett upp och längtar bort från ansvaret de har för alla alla vidriga våldsdåd och offren för dessa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Är det något vi har lärt oss är att det alltid kan bli värre

 1. Därför är jag lite förvånad att man inte begärde misstroende mot hela regeringen istället för mot ett enskilt stadsråd?

 2. Eftersom vi besitter en otroligt svag regeringen så kan vi inte ställa högre krav på dem än ett barn i 3-4 års åldern, högre än så klarar det inte av. Tänk sandlåda nivå, gå ut och titta på små barnen när det leker och gräver i sandlådan, alla barnen vill vara med och bestämma men ingen vill ta eller kan ta ansvar och det är exakt detta som politiker i riksdagen kopierar.

 3. Vi jävlas med dem ,sade en svensk kvinna i Liberalernas möte. Flera gånger, och vädjade med det stora antalet talare om amnesti och all hjälp för migranter de kan få.
  En vågade sig på att ta upp ett fall som en åklagare i Sollentuna Tingsrätt hade bett henne ta upp när tre migranter våldtog en kvinna en hel natt i skogen och en av dem lyckades få uppehållstillstånd under häktningstiden. Han behövde bara anmäla sig och fick grön kort för att slippa bli utvisad.

  Frågan om när man är under 21 och har ett speciellt skydd i det svenska rättsväsendet, att det skall sluta gälla vid brott .
  Det var en enda frisk reaktion i hela skocken. Men de flesta svenskar var så oerhört på för flera flyktingar, gymnasielagen -dem som är här bör få amnesty för nu har de varit här såpass länge!

  Annars fick man en känsla att de kommer hit och blir direkt illa behandlade, nästintill misshandlade, retade och allt därtill.

  Jag körde en man till ett sk härbärge i går. Han hade bokat tid på dagen och fick inträde klockan 22.00.
  FÖR ATT först går romer in familjevis.Sedan får andra trötta och hemlösa följa efter!

  Säger bara : Sverige är fantastiskt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: