Polis: 98 procent av gängen består av invandrare


INSÄNDARE. Malmö 15 – 11 -2019

I TV – programmet Veckans brott igår den 14 – 11 så visades det mycket från Köpenhamn angående dom s k visiteringszoner som införts där. Man intervjuade flera polisbefäl och en av dom sade något som vi troligtvis inte kommer att få höra från någon svensk polis när programledaren frågade om inte invandrare kan känna sig utpekade när man visiterar dom.

Skärmdump SVT.

Svaret från polisbefälet Martin Rump blev följande : ”Om en grupp till 98 % består av unga män med annan etnisk bakgrund blir det ju oftast den gruppen man fokuserar på om man ska visitera nån i samband med konflikten. De är ju de som tillhör gängen”.

Alltså rakt på sak utan omsvep! 98 % av gängen utgörs alltså av personer med annan etnisk bakgrund än dansk.

Förhållandet är givetvis densamma på den svenska sidan av sundet. Här tillhör säkerligen gängmedlemmarna också till nästan 100 % annan etnisk tillhörighet än den svenska.

När skall en svensk polis våga säga denna sanning på samma rättframma sätt? Skulle någon mot förmodan våga sig till detta så kan han garanterat räkna med att antingen få sparken eller sitta i en garderob i källaren och sortera papper.

Programmet följdes direkt av Opinion live som direktsändes från Malmö och där tilläts naturligtvis ett antal representanter för gruppen s k nysvenskar ösa galla över svensk polis och svenska myndigheter i allmänhet och beskylla dessa för att blodet ”flyter” på gatorna.

Särskilt var det en s k mångkulturell tillgång som tidigare hade varit kriminell som beklagade sig över sin taskiga barndom och naturligtvis så var det allt och allas fel att han blivit kriminell och inte en bokstav om att han kanske själv var skuld till det.

Till den här kompetenta tillgången skulle jag bara vilja säga att det är väl för f-n ni själva som ser till att ert blod ”flyter” på gatorna!

Både här och i dom länderna därifrån ni påstår er ha flytt för era liv!

Sandor Herold, Malmö


14 responses to “Polis: 98 procent av gängen består av invandrare

 • karlgunnareriksson

  Det var en ung kille med utländskt påbrå som i alla fall kom med en vettig kommentar : ” se till att det blir totalstopp med fortsatt invandring i det att ta hand om de som redan har kommit in i landet. ” Till och med invandrare inser det orimliga med att ta in för många. När ska svenska politiker inse det orimligt hög invandring ?

  Gilla

 • Caldo

  Hela EU är förlorat om ska inte tas åtgärder mot de ,utvisning är lösningen.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Vad kan Dodo göra åt klimatet ? Det är SOLEN som styr klimatet absolut inget annat . Försök att bearbeta den Dodo . Vad beträffar Sandor så skriver han utifrån vad han upplever . Det är tillåtet i Sverige att göra det . Du skriver utifrån dina upplevelser och det är också tillåtet . Låt det bli vid det . Mvh Sjöström

  Gilla

 • volse

  Exportera tebaks skitungarna och deras familjer!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nej så skulle aldrig dagens svenska Pride-Kling och Klang säga !

  Gilla

 • per22

  Svenska polisen. Lektion 1. För att kunna lösa problemet med invandrarbrottsligheten, måste man först öppet erkänna att den finns.

  Gilla

 • he adamsson

  Vad kan det bli, annat än så här med de fjantar till politiker vi har som de sovande svenskarna (82%) valt att leda Sverige.
  Det var ju mer än sorgesamt att höra dessa svansviftare för S,V,L,C och MP, i riksdagen idag i samband med Misstroendeomröstningen om Lillemojen.
  Färdigskrivna manuskript endast med en mening att säga nej, bara för att förslaget kom från SD. Man kan ju hoppas att svenska väljare börjar vakna ur sin dvala och ger sin dom vid nästa val.
  PS. Samt att valmyndigheten trimmat sin server så den inte pajar igenDS

  Gilla

 • Polis: 98 procent av gängen består av invandrare – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: INSÄNDARE. Malmö 15 – 11 -2019 I TV – programmet Veckans brott igår den 14 – 11 så […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Eget ansvar är A och O om man ska få möjligheter i ett civiliserat samhälle.

  Gilla

 • UE

  Det är nästan så att man önskar sig Kristian Tyrann som i Danmark hette Kristian den Gode tillbaka. Kanske skulle han kunnat tillrättavisa de svenska mediernas hycklande journalister och avsatt de som arbetar på att förgöra det svenska folket.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Jag undrar hur Karl XI skulle ha hanterat situationen i Skåne idag om han levat och styrt detta landet. På sin tid fick han bukt med både Danskar och snapphanarna. Gissar att en hel del av gängen skulle ha både steglats och hängts upp till allmän beskådning.

   Gilla

 • Kungen

  Inga nyheter. Svensk polis vågar dock inte säga som det är. Detta är ynkligt och gör att vi inte kommer nånstans med problemet. Om vi ska rätta till detta måste vi inse vad det faktiskt är och dessutom kunna tala om det. Innan dess händer ingenting här i landet från samhällets sida utan det kommer bara att bli värre….

  Gilla

 • Göran

  Denna ärliga polis skulle i Sverige ha fängslats för ”Hets Mot Folkgrupp”!
  Som det kallas när någon av Empati med brottsoffer pratar sanning!
  Empati med brottsoffer och sanning är alltså kriminellt i Sverige, men inte grova brott mot oskyldiga med ”fel” Svenska rastillhörighet!
  Världens mest efterblivna sjuka och kriminella bananrepublik!
  Där lögnaktig grov korruption och sjuklig oduglighet är värre än både Nazityskland och Sovjetunion!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: