Stäng

Anders Lindberg desinformerar och provocerar

PROPAGANDA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har ett syfte med sitt twittrande, det är att desinformera. Anders Lindberg tycker att vi ska sluta flyga, själv flyger han på semester till Cypern med fru riksdagsledamoten Åsa Westlund (S) och deras tre barn i juli!

Anders gillar mångkultur på avstånd, själv bor han och familjen i ett etniskt nästan helvitt villaområde söder om Stockholm. Barnen går i en skola utan en massa invandrare osv.

Herr Lindberg misstänker att mycket pengar ger taskiga värderingar, medan han och frun drar in runt två miljoner om året. Lindberg och Westlund har skyddade personuppgifter så jag vet inte exakt och jag har mejlat och frågat men han svarar inte. Åsa Westlund hade under sina tio år i EU-parlamentet en frånvaro på 85 procent, det är rekord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Anders Lindberg desinformerar och provocerar

 1. Jag plockade några ord från Josefin Utas, Facebook flöde, härom dagen.

  Jag citerar ett stycke ur hennes text, som var så bra skriven. Passar bra till vad Anders återkommande levererar ut i AB.

  ”Jag själv har funderat mycket på detta, att det blir alltmer fokus i samhället på prat, trams och irrelevanta saker som man verkligen kan ifrågasätta om de bidrar med något verkligt värde. Och det finns ett stort tryck på att alla måste följa med i denna ström. Alla ”måste” ha en värdegrund, ha en övertro på hur mycket människor kan förändras, med mera.”

 2. Att den imbecille stollen får sprida sitt hat och lögner säger det mesta om den svinkloak som Aftonslasken är.

 3. Syftet med att vissa bara skulle blivit en våt fläck på lakanet, är att normalt folk ska slippa bli provocerade av en som har extrem otur med tänkandet

  Bli inte provocerad för att det inte vart så

 4. Han har bra betalt för sitt pk_svammel antar jag.En riktigt god soldat i pressens tjänst för dom demokratiska värdena?!! Sådana här människor gör och skriver precis vilken goja som helst.Dom har inga moraliska skrupler där inte.Pekpinnar hit och dit vad folk ska göra och inte göra och tycka.Själv gör den gode socialdemokratiske soldaten precis tvärt om.Här grillas och flygs det.

 5. Undrar vem som blir provocerad! De hörs bara röster från vänstern, för denna bild av Sverige får ju absolut inte komma fram, för den kan socialdemokraterna inte leva upp till och de vill inte ha den heller, tack vet de samhället av idag, kaos, rån, misär, fattigdom, bomber, våldtäckter, sprängningar, skjutningar denna värld älskar vänstern. De har skapat den så de borde vara nöjda.

 6. Han är en ynklig liten skit som blundar för verkligheten. Det kommer att bli jobbigt för honom framöver när ingen vill läsa hans svammel eller ens bryr sig. Sossarnas tid är förbi antingen han vill eller ej. De kommer aldrig mer till makten

  1. Tyvärr kommer sossarna att fuska sig till makten även i framtiden !
   Det kommer säkert att hända något med Valmyndighetens server också vid nästa val !

 7. En skitstövel som lever i sin flumvärld…
  Påskön pasar han bättre..
  Ingen man vill möta en. Mörk natt…Gud bevare mig!

 8. Är det inte dags att pausa Lindberg, så att han känner sig utanför. Jag är säker på att han är här och läser .

 9. Anders Lindberg är en schablonbild av den typiskt självgode förljugna snylltande skenheliga socialdemokraten.
  Jag älskar mångfald bara inte min dotter blir våldtagen.

  1. För tillfället klarar de sig också tack vare tre s.k. oppositionspartier V,L och C.
   Dessas ynkliga svansviftande ledare som försöker lura folket genom att skälla lite då och då för att hålla skenet uppe.
   Det är ju som bekant ”de små hundarna som gläfser högst” !
   Men fy vad falskt det låter !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: