Anders Lindberg desinformerar och provocerar


PROPAGANDA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har ett syfte med sitt twittrande, det är att desinformera. Anders Lindberg tycker att vi ska sluta flyga, själv flyger han på semester till Cypern med fru riksdagsledamoten Åsa Westlund (S) och deras tre barn i juli!

Anders gillar mångkultur på avstånd, själv bor han och familjen i ett etniskt nästan helvitt villaområde söder om Stockholm. Barnen går i en skola utan en massa invandrare osv.

Herr Lindberg misstänker att mycket pengar ger taskiga värderingar, medan han och frun drar in runt två miljoner om året. Lindberg och Westlund har skyddade personuppgifter så jag vet inte exakt och jag har mejlat och frågat men han svarar inte. Åsa Westlund hade under sina tio år i EU-parlamentet en frånvaro på 85 procent, det är rekord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Anders Lindberg desinformerar och provocerar

 • Peter Skoglund

  Jag plockade några ord från Josefin Utas, Facebook flöde, härom dagen.

  Jag citerar ett stycke ur hennes text, som var så bra skriven. Passar bra till vad Anders återkommande levererar ut i AB.

  ”Jag själv har funderat mycket på detta, att det blir alltmer fokus i samhället på prat, trams och irrelevanta saker som man verkligen kan ifrågasätta om de bidrar med något verkligt värde. Och det finns ett stort tryck på att alla måste följa med i denna ström. Alla ”måste” ha en värdegrund, ha en övertro på hur mycket människor kan förändras, med mera.”

  Gilla

 • ossie

  Att den imbecille stollen får sprida sitt hat och lögner säger det mesta om den svinkloak som Aftonslasken är.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Syftet med att vissa bara skulle blivit en våt fläck på lakanet, är att normalt folk ska slippa bli provocerade av en som har extrem otur med tänkandet

  Bli inte provocerad för att det inte vart så

  Gilla

 • Maya

  Han har bra betalt för sitt pk_svammel antar jag.En riktigt god soldat i pressens tjänst för dom demokratiska värdena?!! Sådana här människor gör och skriver precis vilken goja som helst.Dom har inga moraliska skrupler där inte.Pekpinnar hit och dit vad folk ska göra och inte göra och tycka.Själv gör den gode socialdemokratiske soldaten precis tvärt om.Här grillas och flygs det.

  Gilla

 • Gringo

  Undrar vem som blir provocerad! De hörs bara röster från vänstern, för denna bild av Sverige får ju absolut inte komma fram, för den kan socialdemokraterna inte leva upp till och de vill inte ha den heller, tack vet de samhället av idag, kaos, rån, misär, fattigdom, bomber, våldtäckter, sprängningar, skjutningar denna värld älskar vänstern. De har skapat den så de borde vara nöjda.

  Gilla

 • Kungen

  Han är en ynklig liten skit som blundar för verkligheten. Det kommer att bli jobbigt för honom framöver när ingen vill läsa hans svammel eller ens bryr sig. Sossarnas tid är förbi antingen han vill eller ej. De kommer aldrig mer till makten

  Gillad av 1 person

  • he adamsson

   Tyvärr kommer sossarna att fuska sig till makten även i framtiden !
   Det kommer säkert att hända något med Valmyndighetens server också vid nästa val !

   Gilla

 • ponnsan62

  En skitstövel som lever i sin flumvärld…
  Påskön pasar han bättre..
  Ingen man vill möta en. Mörk natt…Gud bevare mig!

  Gilla

 • Maja

  Är det inte dags att pausa Lindberg, så att han känner sig utanför. Jag är säker på att han är här och läser .

  Gilla

  • Alice

   Jag tror många är här och läser. Jag tror många av de i värmen håller med Pettersson men de gör inget då de får betalt för att driva agendan som ligger fast. Jag tror massor av poliser är här också som kanske vågar klicka gilla men de vågar inte officiellt hålla med.

   Hela väst styrs idag av dårar men arbetar du i systemet så blir du brännmärkt om du tjafsar.

   Det konstiga är att jag tror alternativbloggarna växer kraftigt nu och när de är i majoritet kommer stora förändringar.

   Gilla

 • Bengtsfors

  Han är en landsförrädare som skriver goja för folk betalar honom för det. Han bryr sig inte om vi lever i smutsen med invandrare så länge hans barn slipper. Flyga är dåligt för alla utom för hans familj. Det finns några ledare i historien man känner respekt för, de talade till folket och sa det folk ville de skulle säga. Jag tror inte vi haft någon sådan i Sverige och de har blivit mer världsfrånvända på senare år.

  Förr behövde inte politiker livvakter, varför? För folk hade inte samma förakt för dem som idag.

  Vem har sagt att de får ändra demografin i Sverige? Vem gav dem tillåtelse att göra detta över folks huvuden?

  De klarar sig alltid, många av deras barn går på Carlssons skola och gör man det så är man inne i värmen för livet om man inte gör bort sig helt. Man blir skjutsad dit av chaufför. Hämtad likaså. Dessa barn blir inte rånade av blattarna.

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Anders Lindberg är en schablonbild av den typiskt självgode förljugna snylltande skenheliga socialdemokraten.
  Jag älskar mångfald bara inte min dotter blir våldtagen.

  Gillad av 1 person

  • he adamsson

   För tillfället klarar de sig också tack vare tre s.k. oppositionspartier V,L och C.
   Dessas ynkliga svansviftande ledare som försöker lura folket genom att skälla lite då och då för att hålla skenet uppe.
   Det är ju som bekant ”de små hundarna som gläfser högst” !
   Men fy vad falskt det låter !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: