Stäng

Staffanstorp – hit kan svenskarna fly

INVANDRING. I Staffanstorps nya informationsfilm utmålas kommunen som en av allt färre platser i Sverige där man kan leva tryggt och svenskt. Filmen inleds med ett svartvitt klipp där några ungdomar kastar en burk mot en mamma och hennes dotter. Då flyttar familjen från den sunkiga staden full av klotter. Familjen flyttar till Staffanstorp.

– Det finns kommuner där tryggheten, äldreomsorgen, skola och näringslivet verkligen fungerar. Där invånarna är stolta över sin kommun, sägs det bland annat i filmen.

”Staffanstorp, så som resten av Sverige också borde vara”, avslutas filmen.

PK-etablissemanget är upprörda för att filmen som visar trygghet för svenskar bara innehåller svenskar och visar det som Tage Erlander sa 1965 ”Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”. 

-Pettersson har många gånger bett olika människor berätta om fördelarna med ett mångkulturellt samhälle men aldrig fått något bra svar. Det är som så att flyttar man Mellanöstern till Sverige blir Sverige som Mellanöstern och de som tycker det svenska sättet att leva är vidrigt kan flytta till Mellanöstern…

Jordens befolkning

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Staffanstorp – hit kan svenskarna fly

 1. Märkligt, bara vita svenskar !!! Påminner om en Socialdemokratisk valfilm där alla skolbarn var vita. Visar inte verkligheten som den är. Staffanstorp är inget paradis som det utmålas. Rena stasi-propagandan.

 2. Christer Sonesson skulle få moderaterna på fötter igen om han blev partiledare efter bedragaren och mutkolven Fredrik Reinfeldts härjningar i partiet.
  Filmen en riktigt bra känga till vanstyrda Malmö.

 3. Det är ju just så här man vill ha Sverige, det är det Sverige som jag växt upp i och som jag önskar det vore idag.
  En dröm !

 4. En som tycker filmen är vidrig är Moa Berglöf , skribent på SDS tidigare talskrivare till Öppna hjärtan Reinfeldt. Jag bodde 42 år i Malmö men flyttade ifjor från stan o jag kan berätta för Berglöf att staden inte gått framåt även om S kallar stan framtidsstaden. Men dessa förgrämda halvgamla tanter får krupp när man kritiserar deras multikulti experiment.

 5. En som tycker filmen är vidrig är Moa Berglöf , skribent på SDS tidigare talskrivare till Öppna hjärtan Reinfeldt. Jag bodde 42 år i Malmö men flyttade ifjor från stan o jag kan berätta för Berglöf att staden inte gått framåt även om S kallar stan framtidsstaden. Men dessa förgrämda halvgamla tanter får krupp när man kritiserar deras multikulti experiment. Stan är ett skithål

 6. Lite OT, men ändå inte: Läste just att Freinds, som jobbar mot mobbning i skolan, numera ser rasism mot svenskar ”som ett icke-problem”.

  -Jag som trodde det var handlingar som räknades för mobbning 🙁, men tydligen har någon ur Afrosvenskarnas förbund (en Patrik Konde) börjat opinionsbilda inifrån med sin identitetspolitik.

  Freinds bör tänka om detta ställningstagande; att rasism mot svenska barn ”är ett icke-problem”, annars sjunker deras trovärdighet!

  https://www.nyatider.nu/rasism-mot-svenskar-ett-icke-problem-enligt-stiftelsen-friends/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: