Stäng

Inget bönebröl i Amsterdam

I ett svar från 2000-talet på ett förslag med sina rötter i det sjunde århundradet, har Amsterdams borgmästare avslagit en  plan på att en stor morke i staden, skall bli den första i Amsterdam med bönebröl över högtalare.

I ett svar som det osannolikt inte uppskattas av det muslimska samfundet, sade borgmästaren i den nederländska staden, , att med tanke på tekniska framsteg, som tex larm från appar i telefon, är det inte nödvändigt att använda högtalare för att påminna de troende när det är dags att be.

LÄNK

Kort bönebröl från Östra Java kan avnjutas HÄR

7 reaktioner på “Inget bönebröl i Amsterdam

  1. Är på resa i Europa och kan konstatera att arabifieringen är lika utbredd här som i Rosengården i Malmö. Hur kommer det sig att vi låter skitkulturen islam breda ut sig som pesten? Vi blev inlurade i EU med falska argument. Vi skulle ha fri rörlighet i Europa, inte resten av världen. Vi får nu visa pass men inte muslimerna. Och det är lätt att förstå i efterhand. Planen var att förpesta Europa med islam och muslimer. Vi borde göra med EU-politikerna som Christian den andre gjorde med kungen och adeln i Stockholm.

  2. Det brölas 5 gånger om dagen i fängelser här, verkställa utvisningar är det enda som fungerar men Morgans så kallade polis spelar innebandy.

    1. När jag åkte igenom Åseda fick jag se en lång mager typ komma gående iklädd vad jag skulle kalla nattskjorta, nattmössa och morgontofflor mitt på dagen. Det var kanske en av de som blir lönsamma…lite längre fram.? 🤔

Kommentera

%d bloggare gillar detta: