Stäng

Pojkarnas liv innan skotten vid pizzerian: ”Han var ett barn”

INSÄNDARE. Ja man blir verkligen berörd när man läser artikeln i Expressen om stackars Jaffar. Det står att han och hans familj flydde från Syrien hit och det slutade med att han blev dödad här. En släkting till honom säger att han hade levt om dom stannat i Syrien. Det stämmer säkert för numera verkar det vara farligare att vistas i Malmö än i Syrien.

I artikeln så påpekas det vilken ordentlig och trevlig pojke Jaffar var och att han inte alls var kriminell på något sätt.

På något sätt känner man ju igen liknande uttalanden varje gång en mångkulturell tillgång råkar illa ut.

Polisen verkar dock ha en något annorlunda syn på detta. Polisen säger följande i en artikel i dagens sydsvenska angående en äldre släkting till Jaffar : ”Vi försöker få tag på honom men han är borta. Vi trodde först att det var han som blev mördad. Vi vill höra honom upplysningsvis. Han är inblandad i narkotikahandeln och befinner sig högre upp i hierarkin”.

Ja, Jaffars familj verkar vara en av dom många mångkulturella familjer som tillfört Malmö och Sverige många positiva saker.

Det är fler sådana familjer vi behöver för att säkra vår välfärd i framtiden.

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson vill inte lägga sig i Sandors insändare men kanske ska Jaffars familj och släkt fundera på att återvandra till Syrien. För säkerhets skull…’

PK kritiserar Staffanstorp för deras reklamfilm men är tysta om Malmös propaganda.

Väx med Malmö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 reaktioner på “Pojkarnas liv innan skotten vid pizzerian: ”Han var ett barn”

 1. Ja dom kallas för barn när det gäller straff, men inte när det handlar om att vara ute och leva jävel på stan, där man kan träffa på
  11-12 års snorvalpar mitt i natten, då är dom inga barn ?
  Var är förmyndarna till dessa ungar?

 2. Det stod också i tidningsartikeln att han hade gått i koranskola och lärt sig arabiska.
  Ibland undrar man om reportrarna vet vad de själva skriver.

 3. Hur stor är familjen som ”flytt” från Syrien till Möllevången? Det finns tydligen även kusiner som nu ondgör sig över uttalanden på sociala medier enligt KvP.

 4. Enda anledningen till att de liksom alla andra stannar är bidragen. Hemma i Syrien får de säkert mycket lite eller ingenting!

 5. Hur många ”offer” har vi under året förlorat ? Berikare som skulle säkra oss gamla fattigpensionärer en lyckligare ålderdom,”lite längre fram” ?

 6. Hade det varit en svensk som skjutit ihjäl offret här hade man utlyst landsorg.
  Hade det varit en svensk som blivit ihjälskjuten hade det bara blivit en liten notis helt utan något personligt för att inte väcka några empatier för det svenska mordoffret.
  Allas lika värde?

 7. Stenbock tillhör dem,som om inte jublar, men i varje fall känner en viss tillfredställelse att en mindre knarkhandlare somnat in ! Att han sökt sig till Staffanstorp,blir ju för den orten ännu en befrielse…

 8. Där försvann mycket av förtjänsten längre fram Hälsningar Stefan Löfven.
  Malmö är bankrutt och planerar ändå för flermiljarder investeringar.
  Jag tror att danskarna föredrar långsammare förbindelser och inte så ofta.

 9. Han var lika förbannat en knarklangare, hade han varit 50år så hade korkskallarna inte brytt sig men nu var det ett baaaaaaaaaassssssrn.
  Var glad att det inte var en oskyldig Svensk pojke.

 10. Och alla små flickor i Sverige som får sina liv förstörda genom att bli gruppvåldtagna av 5-10 st. kulturberikande AIDS-gubbar, DET NÄMNER VI INTE, trots att det sker så gott som dagligen i det feministiska mångkulturella VINSTEN FÖR SVERIGE och TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE.

  Sverige styrs av en feministisk hycklande, ljugande regering….TYCKER NI ATT DET FUNGERAR BRA !?

  Låt idiotin få ett SLUT !

  Ps. Alltid synd att en ung människa dör, men ibland räddar det livet på många andra helt oskyldiga !

  1. Ja precis och han ville bli advokat och han vill gå på universitet och han ville hjälpa gamla tanter över gatan men det enda han gjorde var att sälja knark.

 11. Sverige har åtagit sig ett ansvar för rehabilitering av torterade flyktingar i samband med att Konventionen mot tortyr och annan grym, omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning ratificerades i december 1985. Detta ansvar gäller fortfarande.

  Enligt siffror från Röda Korset har uppskattningsvis 180 000 personer i det svenska samhället blivit utsatta för tortyr i sina hemländer – det är fler än invånarna i Linköpings kommun.

  Majoriteten av studier om tortyrskadade var publicerade mellan 2000 och 2010. Deltagarna kom bland annat från Balkanhalvön och Mellanöstern.

  Nu kommer massa tortyrskadade från Syrien. Men INGEN frågar VEM har utsatt dessa syrianer för tortyren och varför. Det är andra syrianer. Alla från Syrien är inte bara offer jäkligt många är förövare.

  Läs gärna denna domen:

  MIG 2017:11
  En asylsökande som tjänstgjort som läkare inom sitt lands säkerhetstjänst har ansetts ha ett sådant individuellt ansvar för de brott mot mänskligheten som begåtts där att han är utesluten från internationellt skydd. Handlingarna har också ansetts utgöra ett sådant hot mot allmän ordning och säkerhet i Sverige att uppehållstillstånd inte kan beviljas på grund av anknytning.
  https://lagen.nu/dom/mig/2017:11

  1. Tack för länken. Intressant. Tyvärr blev det uppehållstillstånd lik förbannat pga verkställighetshinder av utvisningen. Samma skit som med imamerna alltså. Migrationsöverdomstolen överlät till Migrationsverket att avgöra om det skulle vara ett tidsbegränsat uppehållstillstånd.

 12. Malmö bokstavligen bygger det framtida kalifatet. 100 procent massiv mångkultur där svenskarna är i minoritet. Den naiva nidbilden är fred och harmoni där Malmö växer så det bara knakar. Men sanningen kommer än mer att göra sig påmind med kaos, segregation, förfall och inbördeskrig. Malmö är redan Europas farligaste stad. Om 10-15 år är det sannerligen tryggare proportionellt i Caracas (28000 mord per år) än i Malmö.

 13. Okey ett jävla lipande över 15 åringen, men var tog uppföljningen av tjejen som fick hela huvudet mosat av en blatte,
  Där blev det jävligt tyst
  så är det här, vår verklighet i sverige i dag att svenskar ska vara kanonmat för galningar som inte ens borde fått passerat SVERIGES GRÄNS.
  Det är sån sjuk dubbelmoral från de här PK partierna, så allt normalt förnuft har fullständigt försvunnit från empati skalan.
  så kom inte och gråt mer över de stackars utländska pojkarna som dör.
  vi kommer inte känna med era krokodil tårar längre, vi köper inte erat skitsnack hur gulliga de är eller att vi behöver dem
  Till vad då??
  har inte kommit på något varken då eller nu!

  1. Kriminell snorunge som hade forsatt med sina kriminella handlingar….
   Är vad jag hört från flera .
   Tragist ändå att detta får fortsätta

 14. Ja ett barn med en lista lång som Autobahn med kriminella illdåd, här kommer det inte att gråtas några tårar…snarare tvärtom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: