Stäng

Skottlossning i Malmö

BROTTSLIGHET. Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i stadsdelen Eriksfält Malmö. Boende säger sig ha hört fyra eller fem höga smällar.

Steget Efter

Flera patruller är på plats. Polisen skriver på sin hemsida att en bil med skotthål har hittats på platsen, en person hittades skadad nära bilen och har körts till sjukhus med ambulans. Ingen person har gripits. Gärningsmännen har setts lämna platsen med bil.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Skottlossning i Malmö

 1. På 60-70 talet hade vi en militärmakt som om landet
  hade behållit denna kvar kunnat rensat gator o torg
  på den importerade brottslighet som väller över gränserna,,
  men så kom dom som styr idag och styrde då på att
  en militärmakt kostar pengar, så då lägger vi ner den
  och rear ut alla beredskapslager, för en militärmakt bara
  tär fast dom skapar jobb, till skillnad mot
  all den brottslighet som florerar idag som är gratis.??

  Säga vad man vill om Svenska politiker, men en sak
  kan man inte skylla dem för, att dom skulle vara
  överbegåvade!?

 2. Fortfarande så vill polisen inte ha in några tips. Har inte hört något om allmänhetens tips från polisen. Dessutom är det värre med mordet på den oskyldiga kvinnan än kriminell brottsling.
  Polisen har väl inte heller gått ut med att de skjutna var kriminella.

  1. lite tassel att de var kända hos ordningsmakten i div. nyheter vilket väl får anses som smått anmärkningsvärt

   cirkusdvärgen kom med sitt vanliga papegojsnack i PS nyheterna
   på sikt blir det….
   jag hoppas….
   osv mm etc

   jaja en vanlig dag i Riket alltså sa Bull

 3. Ha ha, ca 8 timmar varade polisens kontroll över Malmö, strax efter kl 10 på förmiddagen uttalade den värdegrundsmarinerade polischefen i Malmö Stefan Sinteus att de visst har kontroll över läget, strax efter kl 18 ikväll kom rapport om nästa skottlossning. Beställ fler käpphästar och armband.

 4. Cirkusdvärgen ska tydligen framträda i ett av Public Service nyhetsprogram kl 21 ikväll som tydligen sänder direkt från Malmö.
  Kan bli samma klassiker som när Jarl Alfredius sände från Sarajevo iklädd hjälm

  1. De 3 visa männen Steffe, Mojjgan, Skamberg låser in sig i en skrubb för några år sedan och slår sina okloka sågspånhuvuden ihop för att komma tillrätta med våldet i Malmö

   ” Vi ska krossa gängkriminaliteten” -april 16
   ”Vi ska krossa gängkriminaliteten ”september -17
   ”Vi ska krossa gängkriminaliteten februari 18
   ” Vi ska krossa gängkriminaliteten juni -18
   ”Vi ska krossa gängkriminaliteten januari-19
   ” Vi ska krossa gängkriminaliteten maj -augusti 19
   ”Vi tillsätter operation rimfrost” november-19

 5. Inbjud dom på mingelträff.Om dom blir ”brorsor ” med polisen så slutar dom att skjuta och bomba? Var är ni normala och sunda poliser som måste konfronteras med all denna skit varje dag ?

 6. Sa inte polisen senast igår att de har koll på läget. Eller var det en förklädd Löfven som arbetar mot brottsligheten.

 7. Skottlossning i Malmö. Jaha…Undrar just hur rapporteringen kommer att bli
  ”lite längre fram”. Kanske blir det bara intressant om det händer något ovanligt och sensationellt. Som t.ex. den dan då det INTE sker en våldtäkt, knivskärning, skjutning, mord eller sprängning. Då lär det inte bli mycket skrivet. F.ö. verkar allt gå enl. planen för muhammeds krigare. Invasionen är ett faktum. Kriget är här. Folkutbytet är i full gång. Vad annat var att vänta ? …Stefan, varför hatar du ditt folk ?

 8. Kanske rena fröjdyttrandet i samband med att polisen sitter i möte med de importerade,kriminella Clanerna ? Abzurdistan låter sig inte förnekas….

 9. Det är nog ingen fara det är nog polisen som är ute och vapentränar sina ”arbetsgivare” på order av Löfven .Att det blir ett och annat kulhål i en bil det får man räkna med , det är ju bara ett kvitto på att det behöver övas mera i träffsäkerhet .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: