Ibrahim Ramadan häktad, försökte slå ihjäl kvinna med en planka


BROTTSLIGHET. Ibrahim Ramadan, född 1998, misstänks ligga bakom mordförsöket på en kvinna vid en busshållplats i Malmö natten mot söndag och har nu häktats enligt Malmö Tingsrätt målnummer B 10753-19. Enligt kammaråklagare Fredrik Jönsson erkänner den misstänkte mannen brottet.

– Utan att gå in på vad han har sagt så kan jag säga att han har gått med på att han har utövat våld. Men det har inte framkommit något brottsmotiv, säger Jönsson.

Enligt vittnen har Ibrahim Ramadan smugit sig på kvinnan och sedan oprovocerat ha slagit henne upprepade gånger i huvudet med en planka. Polisen har även säkrat teknisk bevisning, bland annat i form av ett träföremål och blod på mannens kläder. Mannen ska ha använt föremålet mot kvinnan och polisen larmades av förbipasserande som blivit vittne till misshandeln.

På söndagen uppgav polisen att det inte fanns något som tydde på att mannen var bekant med kvinnan, eller hade någon annan koppling till henne sedan tidigare.

Kvinnan, i 25-årsåldern, fick livshotande skador och hennes tillstånd är oförändrat.

-Pettersson ser att mannen tidigare är dömt för flera brott och har varit intagen för psykiatrisk tvångsvård. I oktober 2018, tog förvaltningsrätten beslut om psykiatrisk tvångsvård i högst sex månader, hur man nu kan besluta om psykiatrisk tvångsvård i högst sex månader.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


43 responses to “Ibrahim Ramadan häktad, försökte slå ihjäl kvinna med en planka

 • Nisse Larsson

  Hemskt, stakars tjej, hoppas bara att hon inte röstade på januaripartierna för då kan hon inte skylla på någon annan än sig själv.

  Gilla

 • Frida

  ”Hur man nu kan besluta om psykiatrisk tvångsvård i högst sex månader”
  Öppen psykiatrisk tvångsvård måste omprövas var 6:e månad.
  Överäkare inom psykiatri skriver (om det fortsatt anses aktuellt) en ansökan och ett yttrande gällande fortsatt öppen tvångsvård och förvaltningsrätten beslutar i sin tur om det blir avslag eller fortlöpande tvångsvård..

  Gilla

 • Argus

  Dagens socialdemokrati och gårdagens Allians har fortfarande inte förstått det som Maj-Lis Lööw hade förstått på dagen nästan trettio år sedan. Det verkar som om vetskapen om UtlL kap. 5 § 25 fallit i glömska sedan Calle Bildt och Vet Bästerberg upphävde Luciabeslutet.

  Nu står vi där med 2,5 miljoner ofränder varav en icke försumbar andel lever på svenska folkets vedermödor. Lösningen är inte enkel men genomförbar bara rätt folk hamnar i riksdagen. Återställ möjligheten att ta tillbaka utdelade medborgarskap. Ta bort det dubbla medborgarskapet. Byt bidrag mot beredskapsjobb. Säg upp New York-protokollet. Sist men inte minst, leta fram en lagbok och exekvera UtlL kap. 5 § 25 (stoppa möjligheten att söka asyl hur som helst).

  Gilla

 • compulsoryunion

  Finspångsrättegångarna är försenade?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Redan namnet borde diskvalificera från att vistas i Sverige. T.ex. Ibrahim Baylan är farligare för Sverige, han har släppt in 1,6 miljoner aliens de senaste 15 åren.

  Gilla

 • Ahmad

  Vilken feg svenneloser till bloggägare denna ”Pettersson” är

  Gillad av 1 person

  • Maja

   ”Ibrahim Ramadan häktad, försökte slå ihjäl kvinna med en planka”

   Du måste mena Ramadan väl ?En feg j-vel som inte bör vistas i ett civiliserat land.
   Blanda inte Pettersson i det här.

   Gilla

  • compulsoryunion

   Ahmad, vad gör du här, inte ett handtag men har gratis all inclusive för hela familjen, och låtsassläktingar får komma hit också, antar jag? Kasta sten och harkla dig i Mecka istället för här tack. Dina barn får väl gå i samma skola som knarklangare, trivs du här?

   Gilla

 • henriknilsson

  Om ni har namnet på förövaren, varför får vi inte namnet på offret !!??

  Gilla

  • Maja

   Kvinnan är hjärndöd! Något mera ?
   PS Ring och fråga polisen eller media vad offret heter.

   Gilla

  • Tore

   Vad är det Intressanta med att hänga ut offret tycker du?
   Har inte offret fått lida tillräckligt tycker du?
   Är du socialdemokrat eller?

   Gilla

 • Maya

  Jag vill ge dig som gör tummen ner ett klargörannde så du i din rosenröda värld begriper att jag inte yrar i nattmössan.Jag har arbetat på akutmottagningar i över 40 år både på somatiska och akutpsykiatriska mottagningar.Jag vet vad som har passe rat revy genom årens lopp.Det som belastar framförallt akutpsykiatrin idag är inte Svenne och Kalle och Pelle.Dom som vi idag tar hand om akut har inte dessa typiskt svenskkingande namnen.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Vad har hänt med Svenne och Kalle och Pelle, när vården har fullt upp att ge vård till Omar och Ali?

   Har sjukvården expanderat för att klara anstormningen av patienter från andra delar av Världen? Eller har svenskarnas behov av vård minskat?

   Eller har det gjorts prioriteringar där vissa patienter trängs undan? Vilka patienter får mest vård? Patienter från konfliktbetonade kulturer? Eller patienter från en kultur där man anspråkslöst väntar på sin tur, för att inte tränga undan andra patienter som också mår dåligt?

   Gilla

   • Maja

    Tänk att precis det tänkte jag också. En svårt sjuk svensk skuffas bakom draperier med sin hjärtsvikt, hjärnblödning mm, när en nyanländ kommer skjuten i tummen och går förbi kön.
    Skulle inte förvåna mig.

    Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Han är hit bjuden till Sverige, då Stefan Löfven socialdemokrat, och hans allierade kompis Fredrik Reinfeldt Moderat, säger att det är: EN VINST FÖR SAMHÄLLET och TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE.

  Idiotin i sin klaraste form.

  💐 till den stackars kvinna som blev misshandlad av detta skräp !
  Finns inte straff nog för skräpet !

  Gilla

 • Maya

  Om Svenska folket bara visste vilka personer som är överrepresenterade på våra psykiatriska akutmottagningar skulle dom fömodligen bli en aning en aning rädda.Framförallt skulle nog inte dessa batikhäxor inbjuda vissa personer till sina hem och liv. Vi har nu sett tragiska resultat på all denna naivism och tyvärr kommer det nog reservationslöst att fortsätta.

  Gilla

  • Onkel Björn

   Dessa människor är nog överrepresenterade på många andra håll också

   Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   – Ifall psykisk sjukdom är så vanligt bland invandrarna, hur ser det då ut i deras hemländer?

   När invandrare begår illdåd, så får vi höra förklaringar om att illdåden beror på traumatiska minnen från krig. Hur är då den psykiska hälsan hos den befolkning som inte lyckades fly från hemländernas krig? Vem tänker på dessa?

   För att ge hjälp där behoven är störst, så borde vi ta alla dessa ”ensamkommande flyktingbarn”, och utbilda dessa inom vårdyrken. När krigen är över i respektive hemland, så kan dom ”ensamkommande flyktingbarnen” åka hem, och på plats ge vård till krigens offer. Jag misstänker att behoven av vård är stora i krigsdrabbade länder. Genom att ge vårdutbildning till ”ensamkommande flyktingbarn” så kan Sverige bidra till att förbättra situationen i länder som har genomlidit hemska krig.

   Gilla

 • Per Molin

  Vad fan gör aset här i Sverige ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Erkänner ?
  Han vill naturligtvis bo på något av Kriminalvårdens idag fina fullservade hotell och samtidigt få chansen att få stanna och bygga upp ett framtida Islamistiskt Sverige !
  Känns bra att nu efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset gått i pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella mångkulturella parasiter som tagit över innaför murarna precis som de gjort ute i samhället.

  Gilla

 • Stenbock

  Möjligen åter en av de dårar som IS släppte fria i Syrien o. sände med drägget till EU ? Nästa fråga är hur sådana kriminella med hans meriter kan få gå fria och njuta i Abzurdien ?

  Gilla

 • age

  – och vår statsminister gör som kaptenen på Titanic;

  Han ropade i högtalaren: ”Vi tar in vatten
  (Sverige tar in invandrare), men ni kan vara helt lugna,
  vi behöver vatten!”
  (Sverige ”behöver” invandrare)?

  ”Ta en gratisdrink i baren!”
  (i Sverige kan vi njuta av den lilla välfärd vi har kvar
  innan Sverige sjunker)

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Utropen i Titanic’s högtalare fortsätter:

   ”Era kroppar kommer snart att vara helt omgivna av vatten, vilket bara är positivt. Ifall någon kommer till skada, så beror detta enbart på att ni inte har integrerat era kroppar med vattnet ordentligt.”

   ”Visa att ni är goda hydrofiler, och låt er blandas med vattnet! Skynda er till däck G, för att hälsa vattnet välkommet!”

   ”Det stora hotet mot fartygets framtid, är dom hydrofober som vill upprätthålla täta skott. Förkasta dom okunniga hydrofoberna! Vatten är inte farligt. Våga öppna upp! Isolerade skott hör till forntiden.”

   Gilla

 • Göran

  ”Går inte att göra någonting utom att inom kort släppas ut honom igen…”
  ”Annars är det rena medeltiden, Nazism eller Rasism..”
  De som beslutade sist om mannen är skyldiga till medhjälp till mordförsök!
  Ytterst är landets så kallade ”Journalister”, Åklagare, Domare, Domstolar och regeringen personligen skyldiga till medhjälp till mord, rån, våldtäkt, hot, misshandel och grova bedrägerier på skötsamma människor.
  Hade det varit 1945 skulle de dömts till döden och avrättats!

  Gilla

 • Hajo

  Hon ligger nog på intensiven med inslaget huvud i x antal veckor till.
  Det var en ganska stor blodpöl på trottoaren.

  Förövrigt är alla feminister upptagna med att skriva till myndigheter och propagera för alla afghanska baarn, deras familjer och ökad okontrollerad Massinvandring.

  De bryr sig knappast om barn, flickor eller kvinnor blir våldtagna eller sönderslagna…

  Gilla

  • age

   Undrar vilket parti hon röstade på i senaste valet?
   Kan det möjligen bli SD i nästa val?

   Vissa lär sig ”den hårda vägen” – tyvärr!

   Med SD i Sveriges ledning hade risken för
   ”en planka i huvudet” troligen varit väsentligt mindre
   än nu.

   Gilla

 • Bajen666

  Vilken jävla dåre….tur inte jag blev vittne till detta, jag hade gjort mig olycklig det kan jag garantera.

  Gilla

  • Hajo

   Det var tur för henne att hon inte skadade gärningsmannen.

   Då hade hon nog legat bojad i sin blodpöl och fått något kännbart straff när hon blivit utskriven ifrån akuten…

   Gilla

 • Hajo

  Om han hade ett avslag på sin asylansökan, så har han nu bevisat att han är ett ämne för svenska samhället.

  Semesterresorna till hemlandet kommer svenska skattebetalare att få betala resten av hans liv

  Gilla

 • Fjölet

  Tragiskt att våra kvinnor skall råka ut för Morgans och sossarnas älsklingar.
  För hur skall denna tjej våga sig ut själv på stadens gator och torg efter en sådan här dårskap.
  all kärlek till tjejen
  Hoppas på det bästa för henne.
  och det sämsta för Morgan och clownerna
  Var är reclaim our street????

  Gilla

 • rustibus46

  Med sådana svenskar , är lätt att förstå Sveriges
  nedgång o fall.Arma land.

  Gilla

 • Karin Arovelius

  Jaha!! Det kunde man väl gissa utan att vara Einstein!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  ________________________________

  Gilla

 • ruben

  Vad gör den människan i Sverige? Vem har berikat Sverige med fler mördare, som fritt struttar omkring bland allmänheten och är ett hot? Han ska förstås utvisas för att Sverige ska befrias från det stora överskottet av mördare.

  Gilla

 • gamgubben

  Utvisning utan rättegång vore det bästa för Sverige,låt muslimerna ta hand om de sina.

  Gilla

 • blabaris

  hade han fått bil och körkort hade det aldrig hänt…….tänker kanske kommunen och ger ut ännu mer gratis körkort

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: