Stäng

Som en saga

INSÄNDARE. Malmö 11-11-2019 Till Therese Thomasson, sydsvenskan

Dom sista meningarna i din artikel ”Malmös 15 – åringar planerade för framtiden – men för en tog allt slut” i dagens sydsvenska lyder, tyvärr betalvägg, så här: ”Han sköts, fördes med ambulans till sjukhuset och dog. Det finns inga planer kvar för gymnasiet, inga drömmar om framtiden. För honom blev det ingen magisk nattklubbskänsla på dansgolvet. Och inget mer godis i tv – soffan med familjen”.

Du borde ha avslutat artikeln med följande meningar , ”Det blev ingen mer narkotika försäljning för honom tillsammans med kompisen som också sköts. Det blir heller inga fler möten för honom med dom poliser som kände honom så väl sedan tidigare”.

Din artikel i bästa barnboksstil försöker beskriva 15 – åringen som ett oskyldigt barn som sköts utan anledning. Verkligheten som du försöker dölja är att grabben sedan tidigare var känd hos polisen för bl a narkotikalangning. Han sköts säkerligen inte utan anledning utan det låg med all sannolikhet någon knarkaffär som gått snett bakom mordet.

I fortsättningen så undanber jag mig dylika sagoartiklar. Det är vuxna människor du skriver åt och inte barn eller förståndshandikappade. Jag är t ex övertygad om att varken den mördade 15 – åringen och hans skjutne kompis hade några planer för gymnasiet utan deras eventuella planer rörde sig om helt andra saker.

Istället för att berätta sagor så hade det varit bättre om du ägnade dig åt seriös journalistik där du inte hade censurerat sanningen att det återigen rörde sig om en s k mångkulturell tillgång.
I Kvällsposten så finns den lille knarklangaren med på bild och där avslöjas hans förnamn som är Jaffar.

Frågan är när sydsvenskans läsare kan få reda på detta och hur länge chefredaktör Pia Rehnquist skall hålla på censuren och vägra skriva sanningen om den grova invandrarkriminaliteten som förpestar staden Malmö med jämna mellanrum? Naturligtvis så förväntar jag mig inte något svar denna gången heller från den rabiata censurhyllande chefredaktören Pia Rehnquist som egentligen inte är något annat än en skamfläck för alla seriösa nyhetsförmedlare som trots allt fortfarande finns kvar i landet. Till vilket sydsvenskan inte hör.

Sandor Herold , Malmö

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

30 reaktioner på “Som en saga

 1. EU är som ett Monopolspel.Högsta vinsten, målet , är naturligtvis Sverige där en skattekista väntar .
  En bra affärsidé!

 2. Såg något på Wake Up Globe i går . Ole Dammgård pratade om en film som skulle vara tagen vid stället där det sköts . Är det någon mer här som sett filmen ? Mvh Sjöström


 3. …gäller för dessa ”göra affärer” där de hör hemma, i sitt
  egna revir…samma stuk gällde i Chicago på 20-30 talet
  …den mest skyldige är Svenska myndigheter, 2:a hand
  grabbarnas arbetsgivare…

 4. titta på demokrati insex 2018.

  titta på korruptions index 2018

  titta på conflict index 2018

  titta på global peace index 2018

  titta på global slavery index 2018

  titta på global forced marriage index 2018

  Berätta för mig vart våra migranter kommer ifrån och vilken kultur och seder de har med sig.

 5. Greta säger att vi tagit hennes barndom, jag säger att regeringen har förstört hela vårt land och vår tillvaro.

 6. Du har så rätt Sandor. Detta går inte att lösa med fjant och samtal. Det enda dom begriper är hårda tag och då pratar vi inte om svenska polisen. Sätt in militären i problemområden

  1. Varken polis eller politiker reder ut detta. En militär upprensningsaktion är enda möjlighet att knäcka gängen.

   Dessutom borde detta fall användas som ett varnande exempel inför barn och ungdomar: här ser ni hur det går, om man inte håller sig borta från narkotika och annan kriminalitet!

   Men Sydsvenskan gör precis tvärtom: tycker synd om två kriminella, och är därmed en dålig förebild från vuxenvärlden.

  2. Jävla skitsnack ”Sätt in Militären” vilken militär prata du om?
   Soldater som stormar genom skogen och gastar ”pang ,pang pang i brist på övnings admonition. Sluta drömmar

   1. Ja just det, om där kommer Poliser i hästsvans,
    eller Militärer av varierande kön i hästsvans, inte
    fan imponerar det på kräken, i det mån militären
    har aminution, så är det väl bara lösa skott, annars
    kan ju bösset komma till skada, och dom dyrgriparna
    får inte skadas, man kan lika gärna ha en lapp på
    vapnet som där står pang på..

 7. Nja! Gymnasie planer kan faktiskt ha funnits.
  Det handlar ju då givetvis om att få tillgång till CSN pengarna som dom kunde lånat (o sen aldrig betalat tillbaks).
  Och sen givetvis för att kunna sälja skiten dom nu sålde i skolan dom få timmar dom var där per månad (fast inne i en skolsal hade dom nog inte visat sig många min per år) o troligen ett par våldtäkter/slagsmål/osv då o då.

 8. Mamman som blev skjuten när hon hade sitt barn på armen var sambo med en grov kriminell man. Det kan ha varit någon som vill ha lite av de pengar sambon stal i Danmark. Hon visste mycket väl vems säng hon kröp ned i, Så hade hon krupit ned i sin egen hade hon levt idag

 9. För mig och mina barn är det som en levande mardröm med bomber och skjutningar och allt mindre rättigheter och demokrati i sverige.

 10. Jag sörjer inte skitungar i nedre tonåren som avrättas pga sv de inte uppför sig inom dina egna led. Dock beklagar jag att folk skjuts på öppen gata i Sverige.
  Problemet är varför vi importerat in skiten, sedda 100 tusentals av tärande invandrare i 2-3 generationer. De som aldrig ville bli svenskar, inte ville bli en del av det hederliga rakryggade Sverige. Tyvärr har det officiella Sverige vikit ner sig och värnar hellre de ”socioekonomiskt utsatta” främlingarna än tryggheten för vanligt hederligt folk. Det vi importerat kan vi också exportera tebaks. Regeringen kan följa med.

 11. Hur mycket får denna blaska i presstöd varje år? Varför ska vi skattebetalare betala socialbidrag till sydsvenskans s.k. journalister?

 12. Det ännu mera tragiska är att EU, Regimen, Medierna och Tokvänstern gnider sina händer åt alla sjuka förevändningar som detta ger dem till att ta ifrån alla jägare och sportskyttar deras legala vapen!
  Skärpning av legalt vapeninnehav började redan på 1980-talet helt utan relevanta anledningar! Det är istället en genomgripande agenda som t o m har börjat så smått i USA.

  All kraft och resurser borde istället satsas på att få bort alla illegala vapen och tillströmningen av dem!

 13. Sverige är inte Sverige längre, ledsen gott folk men du får nog inställa dig på att leva som i krigsdrabbade områden i Mellanöstern, jag har rest i många av dessa länder i min ungdom i jobbet, jag brukade tänka att skönt komma hem till Sverige igen, lugn och ro.
  Men idag är det likadant här som där.
  Mitt sunda förnuft säger repartriering för dessa folkeslag

 14. ”Samhällets Fel”
  De kriminellas egna val att jobba med lågintelligenta importkriminella rasistapor döljs så gott som alltid! De importkriminellas nästan alltid extremt låga intelligens som jämte drogberoende gör dem näst intill hjärndöda döljs också alltid.
  Vilket banar väg för att ännu fler unga ska göra valet att försöka få status bland dem.
  Trots bidrag långt högre än en Svensk pension ”utbildas” de av korkade socialtanter i att de är ”Utsatta Grupper” som är ”förtrycka” av de fattiga Svenskar som tvingas bidragsförsörja sina våldtäktsmän och rånare.
  PK-cancerns så kallade ”journalister” gör allt de kan för att skänka de importkriminella hög ”Status”, vilket ökar rekryteringen och antalet som förstör sina liv.
  De gör dem som aldrig arbetat en dag i sitt liv till ”Klasskampshjältar” och de fattiga arbetare som tvingas försörja sina banemän till ”Nazister”.
  Hoppas att omvärlden inte går på PK-Medias sjuka lögnaktiga värld!

 15. Varför läsa sydsvenskan ? den är ju bara fylld med lögner, förakt för Sverige och beundran av MENA

 16. En saga med ett lyckligt slut, en knarklangare som aldrig skulle tillföra samhället mer än kostnader för kriminalvård, advokatskostnader, brottsofferfonden, flertalet brottsoffer i hans fotspår.
  Gjädjs åt att vi slipper denna individ i samhället.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: