Nytt bottenrekord av skattefinansierade SVT?

PUBLIC SERVICE. År 1968 marscherade vänstern in på SVT, sedan dess har de hållet sig kvar och utökat, blivit chefer som tillsatt sina vänner och barn på avgörande positioner. På SVT ska mångfald råda när det det gäller hudfärg och kön men när det gäller åsikter finns bara en riktning. 

Public service har 8.500 skattemiljoner om året att spendera, det lyckas inte så bra.

Här förklarar partiledaren Ebba Busch Thor vad Kristdemokraternas politiken går ut på. Det avslutar Anna Hedenmo, SVT, med att oemotsagd efter intervjun göra sin version till “sanning”. Hedemo är aktivist och gör propaganda för den politik hon själv förespråkar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Janne Josefsson “Public Service är inte oberoende” Vänstervridningen i public service måste upphöra.

 

29 thoughts on “Nytt bottenrekord av skattefinansierade SVT?

 1. Jag antog att Anna Hedemo hade kollat med KD (eller ännu bättre lagen om asyl) innan hon avslutade inslaget med att säga att även om en ensamkommandes föräldrar har egna asylskäl, så måste barnen försöja dem. Om hon inte gjort detta är det allvarligt, och bör reprimeras. Hoppas någon anmäler henne isåfall (jag orkar inte längre).

  • Den största lögnen är just ensamkommande 30 åriga barn.Det erkände Björklund i ett tal. Han sade att vi känner till deras ålder, men de söker ett bättre liv.
   Jag undrar att ingen reagerade på det .
   En vuxen man som betraktas som barn bara för att vi skall försörja dem är en stor skam.
   Jag orkar inte heller längre reagera på allt skit som sker här öppet.

 2. Såg lite på ett inslag i SVT förra veckan, om Invasiva arter. Där kunde man obehindrat och utan att darra på rösten, påstå att IMPORTERAD MÅNGFALD HOTAR DEN INHEMSKA MÅNGFALDEN. De´ni !!! Det kunde man väl aldrig tro… Men detta handlade ju förstås bara om djur och växter. Någon övrig jämförelse var ju knappast att vänta…för den som nu hade hoppats på det.

 3. Att Anna Hedenmo är MP ut i fingerspetsarna har ju sen länge varit solklart. Sen minns jag en intervju med Jimme Åkesson som gjordes av SVT ikonen Alexander Noren före valet 2010 i en arg rent aggresiv ton.

 4. Sverige är det enda landet i Västvärlden som hårdnackat vägrat att offentliggöra namnen på de STASI hade på lönelistan!
  Inte utan orsak!
  SVT har sen många år samma låga förtroende som DDR:s gamla “Informationsministerium”!
  Vad har man använt sin enväldiga makt till?

  PK-cancerns Media försökte desperat påverka för förbud av kameraövervakning i Taxibilar. Men misslyckades så att Taxirånen minskade till en liten bråkdel!
  Däremot lyckades man efter flera rekordstora beslag av militära vapen av Svensk Tull få ett förbud mot slumpmässig gränskontroll av fordon med utlänningar i! Efter krigen på Balkan tagit slut 1990-talet så möttes det dramatiskt ökade inflödet av både vapen och sprängmedel med ett förbud för tullen och gränspolisen att göra sitt jobb!
  Det ansågs som “Ren Nazism och Rasism” av en enig PK-Media!
  Som i sin tur hängde ut alla ifrågasättande politiker som “rena Nazistister” utan minsta chans till genmäle!
  Det är bara för något år sedan som Svensk tull får beslagta Handgranater…
  Tidigare var de tvungna att lämna tillbaka dem till dokumenterat kriminella om de inte “kunde bevisa att de transporterats på ett osäkert sätt”…
  Det här nämns så gott som aldrig när man försöker se förvånad ut över situationen i Sverige!
  “Går inte att göra någonting” “utom att ge importkriminella ännu högre bidrag!”
  Många gånger högre än vad en fattig Svensk pensionär får!
  Hoppas att den numera betydligt mer intresserade omvärlden ser att även PK-cancerns Media-Kejsare är naken!
  Ett helt land byggt på förljugen “godhet”, rena lögner och grov korruption!
  En tragisk kvarleva från Sovjetunion och DDR!
  Folk som ser Vänster-kriminalitet som ett verktyg för att skrämma skötsamma människor från deras grundläggande mänskliga rättigheter!
  Dessa har vi alla en skyldighet att sätta stopp för!
  Med alla medel!!!

 5. Denna fenomen förklaras att efter 1968 så marscherade mängder med vänsterextremister in på public service som chefer och som i sin tur rekryterade ytterligare vänsterfolk. En stor del av dessa figurer var också stasiagenter för DDR fram till 1989 vilket finns dokumenterat i de tyska s.k stasiarkiven som regeringen hemligstämplade i 70 år. Det är en stor skandal att ingen journalist eller den politiska oppositionen orkat gräva i detta under alla år men då skulle deras karriär och yrkesmöjligheter var över i det korrupta Sverige,

  • Hela Sverige är över! Man blir bara så ledsen om att detta svineri får pågå utan att någon stoppar skiten.
   På morgonnyheter frågade en programledare gällande Colombias situation som en följdfråga ; “Och vad händer nu (när presidenten har avgått).
   Svar; demonstrationer fortsätter på gatorna!

   Tänk om det skulle ske även här men vi är så skrämda av statsmakten att folket inte ens vågar visa sig på gatorna för att visa sin ilska .Risken att bli filmad och få sparken är överhängande.Alla förstår ju att detta är värsta kommunism.

 6. I det fria och demokratiska landet Hilda beskriver så är det tillåtet att få skriva vad man . Vore det inte tillåtet så skulle det inte vara ett fritt och demokratiskt land , Hilda . Mvh Peter Sjöström

 7. Men det går att avstå från SVT, och även SR.
  Med dagens paraboler och internet kan du titta och lyssna på vad du vill.
  Men akta er för BBC, CNN, och Euronews, propaganda.

 8. I det fria demokratiska landet som Hilda håller högt så tillåts nog också andra åsikter än Hildas . Hur skulle det vara ett fritt och demokratiskt land annars , Hilda ? Mvh Sjöström

 9. Min far körde sändningstillstånd förr på tv . Han sade redan på 70 o 80 talen att det var ett släkthus . Povel Ramels kända låt ” Släkthuset ” passar utmärkt . Mvh Sjöström

 10. RÖDA korset menar att KD:s uppvaknade beslut strider mot Barnkonventionen. Mot det kan åtminstone tre oberoende argument resas. Till att börja med hindrar inte KD:s beslut återförening. Det är fritt att återförenas i valfritt annat land.

  För det andra har det visat sig att dessa yngre medelålders män inte är barn i betraktelsen av minderåriga och oklart om de ens är “barn” i meningen “avkomma”.

  Slutligen är deras vistelse här brott mot minst två konventioner eller internationella förordningar; den av New York-protokollet utökade Flyktingkonventionen samt Dublinförordningen. Dessa två fastslår att den individ som väljer att lämna första säkra land inte längre är flykting. De har passerat upp till dussinet EU-länder.

 11. Ungefär som media i en efterbliven kriminell korrupt bananrepublik arbetar!
  SVT borde gått i graven när deras omgullade Sovjetunion och DDR gick i graven!
  De borde söka jobb hos någon korrupt kriminell diktator! De passar inte i ett fritt demokratisk land!

 12. Svt och Sr borde läggas ner omgående. Tvångsfinansierad åsiktsstyrd radio och tv hör hemma i diktaturländer – inte i en demokrati. Jag kan göra nåt bättre för 1345 kr/ år

 13. Man mår rent illa av att höra all denna goja när det skall refereras till någon eller något inom politiken på Stasi_tvn.Allt som inte faller i rätt fålla skall rättas till så att det blir ” enligt den rätta ” värdegrunden “‘.Ängsligt sitter reportrar och vaktar varje ord vid intervjuer.Avbryter eller pratar i mun om det börjar bli ” farligt”.Ett slående exempel på sådan journalistik är Opinion live .Där är det ” rött ” både här och där.

KommenteraAvbryt svar