Bombdåd i Helsingborg

BROTTSLIGHET. Vid 01.30-tiden larmades det om en explosion i Helsingborg. – Det kom in flera samtal om att det hörts höga smällar i området och flera patruller skickades till platsen. Något har detonerat vid entrén till en fastighet, säger Patric Fors, presstalesperson hos polisen i Region syd.

– Det är en fastighet med flera företag i som delar entré. Bland annat ett gym, säger Patric Fors.

Inga personer skadades vid detonationen. – Det är materiella skador på entrén och krossade rutor på fastigheten. Vi spärrade av byggnaden, nationella bombskyddet har varit på plats och en kriminalteknisk undersökning har gjorts, säger Patric Fors.

Avspärrningarna hävdes vid 05.50. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Bombdåd i Helsingborg

 1. http://www.pi-news.net/2019/11/stuttgart-polizei-beendet-linken-laermterror-gegen-bpe-kundgebung/
  F.ö.firar idag PI som är en av Petterssons motsvarigheter i Tyskland,sin 15-årsdag,för det fria ordet. Stenbock som följt denna i många år ser hur vänsterskarorna med AFA i täten,växer och blir alltmer fanatiska.
  På Videon ovan kan ni se hur en av landets främsta talare på demokratisk grund, mötes vid BPA´s landsomfattande turné
  I början är det bara kommunisternas vrål o. skrik innan polisen ingriper,och flyttar tillbaka pöbeln.
  Frän c:a 15 min in i Videon är det möjligt att höra talaren.

 2. Väl Pettersson finns, annars hade man inte visst,vad som sker i “Sundets Pärla”. I lokal/lögn o. skitblaskan HD finns inte en rad om detta bombdåd.
  Stenbock misstänker att det hela skett i ett industriområde som nämnes Gåsebäcken. I detta område har numera nästan endast “icke svenskar”, slagit upp all form av verksamheter.

 3. Låt mig säga så här:
  För 15 år sedan kunde vi summera dessa händelser under ett år, för 10 år sedan på en månad. För 5 år sedan krävdes en vecka och nu krävs endast ETT JÄVLA DYGN för 5 sprängdåd, 3 dödsskjutningar, 25 bilbränder, 14 våldtäkter och 1 balkongmord. För att inte nämna ex vis oräkneliga personrån, misshandel och snatterier.

 4. Kraftig explosion vid gym i Helsingborg
  Publicerad idag 06.49

  Ingen person ska ha skadats och ingen är gripen som misstänkt. Polisen rubricerar händelsen som XX grov skadegörelse. XX

  Har de ändrat rubriceringen då? Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse skriver de enligt din källa.

  Vad är sant och inte sant? Ifrågasätter inte dig utan bara hur de rubricerar olika explosioner. För är det skadegörelse så ingår det inte bland “explosioner” i statistiken.

  https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kraftig-explosion-vid-gym-i-helsingborg

 5. Sätt in en rysk militär styrka. Helt klart klarar inte vårt eget rättsväsende av det. Dessa handfallna politiker är bara bra på att råna svenskfödda fattip och skänka bort pengarna till krimminella

KommenteraAvbryt svar