Stäng

IS-återvändare undervisar barn på muslimsk friskola

ISLAM. Vetenskapsskolan, nuvarande Safirskolan, i Göteborg har fått 275 miljoner kronor från skattebetalarna genom skolpengen sedan starten 2009. Nu utreder Skolinspektionen uppgifter om att flera i personalen har, eller har haft, kopplingar till den kriminella muslimska terrorsekten IS.

Minst fyra anställda var så kallade återvändare från krigets Syrien, visade granskningen. Ytterligare sju anställda har under de senaste åren kunnat knytas till den våldsbejakande extremistiska miljö som Säkerhetspolisen håller ett vakande öga över, enligt Doku.nu.

– Vi har en väldigt tydlig värdegrund, kommenterade Vetenskapsskolans skolchef Sven-Erik Berg uppgifterna.

Den tidigare ägaren Abdel Nasser El Nadi, som själv klassats av regeringen som en risk mot rikets säkerhet, har sålt skolan vidare till en ägare som eventuellt är bulvan och betalar Abdel Nasser El Nadis bolag 250.000 kronor i månaden. 

-Pettersson undrar hur många barn som ska bli förstörda innan myndigheterna stänger Safirskolan som den numera heter eller sätter den under tvångsförvaltning. Islamister ska inte vara i Sverige och absolut inte driva skolor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “IS-återvändare undervisar barn på muslimsk friskola

 1. På den här länken till Doku.nu…

  https://doku.nu/2019/11/06/el-nadi-skickade-skolpengar-till-saudiarabien/

  … kan man bl a läsa om den tidigare vd:n och huvudmannen för Vetenskapsskolan, Abdel Nasser El Nadi och hans vidlyftiga överföringar av stora belopp till Saudiarabien, Tyskland och Malta.

  Hans advokat Lars Erik Olsson blev tillfrågad om varifrån de utbetalade pengarna kom, om det rörde sig om skolpeng och därmed skattemedel.

  Advokat Lars Erik Olsson svarade att verksamheten i Vetenskapsskolan gick med plus. Jag förutsätter att det är vinstmedel. Det är överskott i verksamheten, säger Lars-Erik Olsson.

  Utöver stora överföringar till Saudiarabien och Tyskland har Abdel Nasser El Nadi också fört över stora summor till ett investeringskonto på Malta. Malta brukar allmänt betraktas som ett skatteparadis.

  Vad säger nu sossarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson samt vänsterpartisten Jonas Sjöstedt m fl om att Abdel Nasser El Nadi betalade ut jättebelopp till skatteparadis-landet Malta? Beloppen påstås härröra från skyhöga vinster uppkomna i den muslimska Vetenskapsskolan.

  Rubriken nedan kommer från en debattartikeln i Dagens Nyheter den 4:e juli 2012 som Vänsterpartiet stod bakom.

  https://i0.wp.com/www.karlhenrikpettersson.se/wp-content/uploads/2012/07/DNDebatt.jpg

  Bildkälla: karlhenrikpettersson,se

  Läs gärna hela den skrämmande redogörelsen på Doku.nu, som finns på länken angiven i inledningen av min kommentar ovan.

 2. Vetenskapsskolan , dom har humor i alla fall,
  Och nu alla barnen ska vi ha bombvetenskaps lektion.
  Bra vänstern ni har lyckats göra ett av världens bäst fungerande samhällen till kaosblatte land.

 3. Hahaha, Viktor kör hårt med pseudovetenskap.
  ”Ungerska genusforskare ”flyr” till Sverige”.
  Han ser ut som en riktig genusexpert dessutom.
  Se Exakt24.

 4. Härligt, det går verkligen framåt i dagens trygga heliga mångkulturella och Islamistiska satelitstat Sverige !!!!!!!!!!!!!
  Vad säger och tycker partiet som väl efter 2022 ska rädda Sverige från total undergång SD om detta ?

 5. Dom missade nog den lilla obligatoriska detaljen för anställning i svensk skola att lämna in ett utdrag ur brottsregistret i samband med att de lämnade in lärarutbildning jämte legitimation 😀

  I bland kryper ormet istället för det vi är vana med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: