Stäng

Är Sveriges bästa brottsförebyggande arbete årets skämt?

BROTTSLIGHET. Stefan Sintéus är Polismästare i Malmö med fokus på att medarbetarna inom Malmöpolisen ska känna stolthet för sitt jobb och därmed leverera bra polisverksamhet till Malmöborna, skriver han på Twitter

-Pettersson undrar om det inte är lite feltänkt där. Bättre att börja med bra polisarbete så Malmöborna och skåningarna blir trygga och därefter känna stolthet.

Om Malmö får pris för Sveriges bästa brottsförebyggande arbete, hur ser det då ut i resten av landet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Är Sveriges bästa brottsförebyggande arbete årets skämt?

 1. Jag är helt övertygad om att polisen förtjänar priset. Men hur illa är det då i Malmö? Om polisen och staden förebyggt så förträffligt så de får pris, hur utbrett är då eländet egentligen. Varje dag kan man läsa rubriker om kriminella händelser i staden trots ett lyckat förebyggande. Malmö är ett exempel på ett helt sanslöst samhällsexperiment, som blivit dyrköpta mardrömsminnen för många. Man bjuder in människor med främmande kulturer att bo gratis men inte respekterar svenska samhället. Många av dem rånar, skjuter, våldtar, mördar, bränner och spränger. Jag förstår inte det positiva. Sverige hade faktiskt kommit längre i utveckling och behövde inga bidragsturister. Sverige hade klarat sig väldigt bra med europeiska redan utbildade arbetskraftsinvandrare. Många politiker ville blanda bort korten för sina väljare med invandringens nödvändighet. Jag vill inte vara med och betala försörjning till invandrade vuxna friska människor år efter år. Malmö får nästan 6 miljarder i årligt kommunalt utjämningsbidrag, vilket inte följer reglerna för utjämningsbidrag för de är så många invånare att de normalt ska klara sig själva. Flera stora kommuner kan räknas upp. Sverige vadar i värdegrunder av bottenlös kvicksand och behöver verkliga åtgärder.

 2. Den värdegrundsmarinerade polischefen glömde meddela det kriminella patrasket i Malmö om utmärkelsen, då kanske nattens händelser inte inträffat och han kunde bjudit in till dans med käpphästar och fika.

 3. Vänstern och priser….Ett sätt att ryggdunka varandra och lura alla som anser att Greta är påläst.., gillar okontrollerad Massinvandring, anser att alla muslimer är en minoritet som blir utsatt för rasism i Sverige, tycker synd om apatiska barn eller hatar vita hetero män.

 4. Ha haha hoho !
  Ja det var ett roligt skämt, Stefan kan ju lära dom andra poliserna i Helsingfors hur man förebygger brott, Stefan kan visa upp sitt Malmö, ett lysade exempel.

 5. Om detta är ett bevis för att ha lyckats bekämpa ökad brottslighet, kan vi undra över hur det annars skulle sett ut.

 6. vårt s k ”rättsväsende” är ett skämt, ett hån! Hårt politiserat av vänsterpacket!
  de klarar inte av att lösa grova brott utan de läggs på hög alternativt läggs ned!
  Men nog tusan är de ute och jagar vanliga enkla Svenskar i trafiken eller i krogkön en löningshelg! Till ”enkla” brott finns det resurser som HMF och att jaga jägare o h skyttar!

 7. I Sverige hyllar man misslyckanden och höjer lönerna för dom som mysslyckats tex politiker, lärare
  Inom media hyllar man folk som obsolut inte ska hyllas tex folk som gömmer illegala migranter och ger dom pris på galor med benämningen, åtets hjälte.
  Dom riktiga hjältarna som kämpar för sitt fosterlands överlevnad bespottas och kallas för rasister.

 8. Om Malmöpolisen är så duktig och Polismästaren berömmer sig om det brottsförebyggande arbetet dom gör hur kan det då vara så att Malmö har blivit en av dom farligaste städerna att vistas och bo i ? Om dom nu gör ett så bra jobb som han påstår hur skulle det då se ut om dom inte gjorde det ?

 9. Jag tycker mer vi ska jämföra Löfvens migrationspolitik med kejsarens nya kläder. Få vågar säga att det är de ekonomiska flyktingarna som är orsaken till allt elände. Myndigheter, politiker och media försöker febrilt hitta andra orsaker som inte finns.

 10. Polisen reder inte ut detta. Jag tänker på filmen ”Slaget om Alger”, där staden dignar under arabisk terror. Då tillkallas en hårdhudad fransk överste från fallskärmstrupperna, som genomför en brutal upprensningsaktion. Se filmen!

  Malmös enda chans är densamma. Tar vi inte i med hårdhandskarna, så är vi förlorade.

  Golonka, lyckligtvis bosatt i den europeiska delen av Malmö.

  1. Att lägga ner den mest användbara delen av sjukvården var det dummaste den Svenska regeringen har gjort de senaste 200 åren.
   Psykvården skulle vara mycket bra att ha nu för att sätta in vår ”utomordentligt idiotiska regering för gott.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: