Sex gripna misstänkta för allvarlig internationell brottslighet


BROTTSLIGHET. Svensk och dansk polis har i dag i en samordnad aktion gripit sex personer misstänkta för allvarlig internationell brottslighet. Tre personer greps på en rastplats på östra Jylland och samtidigt greps tre i Göteborg. 

Den svenska polisen hänvisar samtliga frågor till sina danska kollegor, och där säger Brian Voss Olsen, som är chef för polisens Särskilda utredningar i område Väst i Danmark, att det rör sig om allvarlig internationell brottslighet men polisen säger inte om det är terrorrelaterat eller annan kriminalitet. Inte heller de gripnas kön, ålder eller nationalitet uppges.

I morgon kommer de tre personer som greps i Danmark att föras till en domstol för häktningsförhandling, som hålls bakom dubbla stängda dörrar, som det heter. Det betyder att ingen utanför rättsalen överhuvudtaget kommer att få reda på vad det hela handlar om.

När det gäller de övriga tre personerna, som greps i Göteborg i dag, säger Brian Voss Olsen att det är oklart när de förs till Danmark.

Den danska polisens pressmeddelande…

-Pettersson avstår från att spekulera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Sex gripna misstänkta för allvarlig internationell brottslighet

 • Kent

  Om det är så hemligt så handlar det säkert om terror brott.
  Jylland Jyllandsposten spekulerar jag.

  Gilla

 • Stenbock

  Spekulerar inte heller…Men gissar att de sex inte har förnamn som Kalle,Oskar eller Anders. Hur kan f.ö. lilla Danmark,med betydligt färre poliser,överträffa Abzudistan vad gäller gripande av exotiska kriminella ?

  Gilla

 • Maja

  Elin Ersson är nog på G stöttad av vänstermaffian.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: