Stäng

Varje krona i skattesänkning är stöld från folket

SKATTER. Chefredaktören för Dala-Demokraten, Göran Greider, tycker att varje krona som går förlorad i en skattesänkning är en stöld. – Du ska inte behöva tänka på pengar då du rullas in på akuten, säger Greider. 

-Pettersson säger att Göran har rätt i att man ska inte behöva tänka på pengar när man rullas in på akuten, men man måste ha matsäck med sig om väntetiden blir lång.

Göran Greider är en sann socialist men hur mycket skatt han betalar vet jag inte. Göran Greider har enskild firma men har fått ihop till en lägenhet värd 6 miljoner.

Dala-Demokraten får 14 miljoner i mediestöd, det blir inte sjukvården bättre för men Görans lön säkras.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 reaktioner på “Varje krona i skattesänkning är stöld från folket

 1. Varje krona skattesänkning är en stöld från Social ”demokraterna” som anser skattepengar är deras

 2. Jag råkade ut för en olycka förra året. Någon ringde ambulans. Efter någon dag var jag hemma igen.
  Sedan kom räkningarna. Först akutbesök, sedan fick jag betala för varje dygn på sjukhuset. Räkning på specialiströntgen. Jag kommer inte ihåg alla räkningar, men mest chockad var jag över räkning på ambulansfärden! Tror det var 350:-.
  ”Fri sjukvård” i Sverige??

  1. Jag trodde det inte var så illa men å andra sidan är jag inte förvånad, det kostar att vara Europas humanitära socialkontor.

 3. Grieder har levt på andra i princip hela sitt liv!! Och han förespråkar massinvandring till sverige! Måtte han brabbas av sin egen åsikt! Snart och hårt!

 4. Sosse-nonsens.
  Är det en poäng att beskylla alla andra för att vara emot skattefinansierad sjukvård? Eller vill han bara skrämma oss med indragen sjukvård om vi inte höjer skatterna för att finansiera de ökade kostnaderna för migration?

 5. Sverige skulle inte ha några problem om bara skatten vore 25% för varje löntagare i landet bara de styrande gav fan i att förskingra folkets tillgångar som de slitit hårt för !

 6. Man kanske kunne få pengar över till akuten om man slutade att ge milljarder i press-stöd till Fake-Nevs, kultor-maxistiska pisstidningar som Dala-Demokraten m.fl. samt stöd till en lång rad av andra kommunist, Islamisk och fasist organisationer.

 7. OM man får komma in på akuten överhuvudtaget. Det kan sitta 8 st illegala i väntrummet med ”sticka i fingret”, som skall gå före.
  Jag har själv blivit nekad och avvisad av ovanstående anledning.

 8. Göran Greider har väl under de senaste c:a 12 – 13 år ”drabbats” av jobbskatteavdragen nr 1 – 5 som Alliansen genomfört.

  Löfvens DÖ-regering återställde inte jobbskatteavdragen vid tillträdet 2014 utan man lovade pensionärerna skattesänkningar som succesivt skulle utjämna (sänka) pensionärernas inkomstbeskattning till löntagarnas nivå. Den skattesänkningen till pensionärerna är fortfarande inte fullt ut genomförd trots fagra löften från S i valrörelserna 2014 och 2018.

  Det som Göran Greider sysselsätter sig med betraktar jag inte som produktivt jobb. Så varför skall han då dra nytta av jobbskatteavdraget, som Alliansen införde.

  Varje krona som går förlorad i en skattesänkning på Göran Greiders lön är därför en stöld från folket.

 9. tack gode gud för dig.Du är den enda som har kvar videon.

  idag har det varit en stor köks explosion i kinna. Ett flertal har skadat i en explosion i ett kök. Står i alla tidningar

  Petterson visade en video från svt där en kvot flykting aldrig sett el eller rinnande vatten innan. Hon pratar med sin mamma i telefonen som frågar om de har eldstad i lägenheten.

  Ni MÅSTE se videon: De fattar inte ens hur man låser upp en dörr !!

  https://videopress.com/v/p8Lo3a7z?fbclid=IwAR2BSEIo0x7PvTornQlXMXQJdVGxUFUUH3T1vCDrDN1yUfSgmWmyzKkA9S8

  1. Men detta är ett vänsterspöke! Bidragstagande vänster spöken vill själva bli försörjda på bidrag och älskar när MENA folk från tredje världen blir försörjda med lyx som en svensk arbetare inte kan drömma om!

 10. När jag rullas in på akuten så tänker jag på hur mycket bättre vård vi kunde haft om vi inte försörjde 100.000-tals freeloaders med skattemedel.

 11. Konstig logik från en PK- tomte. Varje skattekrona som slösas bort på EU och massinvandringen är en stöld från det SVENSKA folket och framtida generationer, ska det vara!.

 12. Varje skattekrona som går till politikers lönehöjning är
  en grov stöld, eftersom dom redan är överbetalda, det
  gäller även chefs redaktörer.i förhållande till den skit dom
  förmedlar till sina läsare!

 13. Känner mig rånad varje gång skatten dras ifrån min lön. 80% går väll direkt till det nya frälset. Känns förjävligt rent ut sagt.

 14. Ja då har ju hans sossar stulit massor nu med värnskattens avskaffande. Herr Greider själv har säkert ”drabbats” av denna skattesänkning. Han borde tacka nej till den egna skattesänkningen.

 15. ”Göran Greider: ”Lägre skatter är en stöld från det gemensamma”

  Det är väl snarare så att skatter är en form av stöld.
  När någon tar mina pengar utan mitt samtycke betraktar jag det som stöld.

 16. Göran Greider tillhör ett skattefrälse som inte vill göra rätt för sig. Hans arbetsgivare Dala-Demokraten behöver bara betala 6% i moms för varje såld skitblaska. Normal moms är 25%.

  Utöver denna generella subvention finns presstöd. Hur det är med presstöd till just denna blaska vet jag inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: