Motalas kommunalråd Kåre Friberg (M) misstänks för grov kvinnofridskränkning


BROTTSLIGHET. Motalas moderata kommunalråd Kåre Friberg misstänks för grov kvinnofridskränkning och tvingas nu att ta timeout.– Han är ju inte dömd för något än, han är misstänkt och då får man ta en timeout från alla sina moderata uppdrag tills det är utrett, säger Anna Nilsson, förbundsordförande för Moderaterna i Östergötland, till Corren, bakom betalvägg.

Skärmdump från Corren

Kåre Friberg greps i går vid en idrottsanläggning efter att ha varit anhållen i sin frånvaro. En närstående kvinna vårdas sedan ett par dagar på sjukhus. Det är inte känt hur Friberg ställer sig till brottsmisstankarna.

Brå om grov kvinnofridskränkning

-Pettersson undrar om inte Kåre känner till förbudet mot kvinnofridskränkning som rått i Sverige sedan slutet på 1200-talet? Han är i så fall inte ensam.

Herr Friberg blev tidigare i höstas uppmärksammad när han tyckte att gamla som frös i kommunens lokaler kunde ha filtar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Motalas kommunalråd Kåre Friberg (M) misstänks för grov kvinnofridskränkning

 • Kent

  Då är det bara att stänga av värmen i häktet och ge Kåre Friberg en filt.

  Gilla

 • Gringo

  Om han har gjort sig skyldig till grov kvinnofridskränkning så innebär det att han har gjort något brottsligt mot sin fru/sambo som är straffbart. Stämmer detta att han så korkad/elak så hoppas jag att han får skaka galler länge, för kvinnor rör man inte, oavsett vad som händer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hjälper det att ta timeout ?

  Gilla

 • Holden

  Han är den politiker som tycker att gamla skall använda filtar för att hålla sig varma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: