10 thoughts on “Lyssna på vetenskapen säger bland andra Greta

  1. Dottern seglar omkring och räddar planeten. Modern har öppnat portarna för obegränsad invandring. Sverige håller på att bombas sönder inifrån, pensionsräddarna sätter småkommunerna i konkurs, cancerpatienter dör i vårdkön och på torget jonglerar Tobbe trollkarl med stukat lillfinger.
    Sverige har minsann aldrig varit tryggare!

  2. Bland de 11.000 forskarna som undertecknat ”Klimatrapporten”,fanns även Mickey Maus o. en rad andra Hollywoodkändisar….

  3. Många utger sig idag för att tillhöra kunskapen, även Greta själv
    tror att hon vet, men är inget annat än en troende.

    • Hon är ju inte ens i skolan. Varför detta dansande kring hennes sk teorier?
      Jag kommer aldrig att glömma bort Lövén i Ryssland, när han drog fram ett ess ur ärmen. ”Så har vi Greta Thunberg”.
      Han stod och såg moloken ut när ingen reaktion kom från åhörarna.

  4. Forskare lever på bidrag. Det ligger i deras intresse att skrämma upp folk så de kan få fortsätta att ”forska” Finns väl en o annan serieös med många är rena bondfångare.

  5. Titeln forskare är inte skyddad

    Forskare används dock ofta som anställningstitel vid vetenskapliga institutioner. Men vem som helst kan kalla sig forskare då titel är oskyddad.

    I sverige finns det 16 prosserorer i geovetenskap och miljövetenskap. Men…….det finns 57 personer som benäms som ” annan personal som forskar och undervisar utan examen” inom geovetenskap och miljövetenskap.Källa scb: Personal vid universitet och högskolor – Undervisande och forskande personal fördelade efter universitet/högskola, forskningsämnesområde, forskningsämnesgrupp, kön och anställningskategori 2018. Antal. Korrigerad 2019-05-14

Kommentera