Stäng

Vi tillsammans säger S när de misslyckats…

BROTTSLIGHET & TERRORISM. I september extrainkallade Socialdemokraternas till politiska samtal om hur Sverige ska tackla den grova brottsligheten. Alla partier UTOM Sverigedemokraterna bjöds in. 

Nu säger näringsminister Ibrahim Baylan (S) ”Vi tillsammans…”, det märks att socialdemokraterna är handlingsförlamade, en utredning till…

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

Hela debatten på YouTube…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Vi tillsammans säger S när de misslyckats…

 1. regeringsförklaringen 10 sep efter 3 månaders sommarlov – Löfven:

  Kampen mot terrorismen är global. Den ska bedrivas här hemma och i nära samarbete med andra länder i Europa och i världen. Kampen ska föras inom ramen för rättsstatens principer.

  En översyn görs av den straffrättsliga lagstiftningen för att bekämpa terrorism. Det ska bli straffbart att ha samröre med en terrorist­organisation. Vi ser att kriminella och terrorister försöker hitta nya sätt att slussa pengar för att understödja sin verksamhet. Detta ska mötas genom fortsatta skärpningar av lagstiftningen.

 2. Detta lovade Löfven när han blev stadsminister jan 2019 – regeringsförklaringen

  Kampen mot terrorism och våldsbejakande extremism måste vara kompromisslös. Lagstiftningen skärps. Deltagande i terrorist­organisationer kriminaliseras. Säkerhetspolisen ges möjlighet att läsa krypterad trafik. Gränskontrollerna vid inre gräns blir kvar så länge som det finns behov.

  Terror och extremism är tyvärr bara delar av det komplexa säkerhetshot som riktas mot alla öppna och demokratiska samhällen.

  https://www.regeringen.se/tal/20192/01/regeringsforklaringen-den-21-januari-2019/

 3. Vi måste förbjuda socialism det är den enda räddningen för Sverige, förbjud och fängsla alla socialism PK-dårar NUUUUUUU.!!!

 4. De kanske anser att Nedmonteringen av Sverige måste Öka i hastighet.
  Det går helt enkelt för långsamt..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: