Stäng

Har SVT någon gång pixlat hammaren och skäran?

SVT. Leif Östling, styrelseordförande i Södertälje Science park, har medverkat i en intervju på en sajt med kopplingar till vit makt-miljön, skriver SVT. Där uttalar han sig bland annat om hur människor från Afrika och Mellanöstern inte klarar av att jobba inom svensk industri.

Ägnar sig SVT åt förtal och hatbrott, skrev vi på bloggen?

-Pettersson kan inte minnas att jag någonsin sett SVT pixla hammaren och skäran, har ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Har SVT någon gång pixlat hammaren och skäran?

 1. Min uppfattning är att hammaren och skäran är en förtryckarsymbol . Den judisk/bolsjevikiska revulotionen tog den symbolen . Hade inte judar slagit mynt av sin tid i lägren under kriget så hade nog inte hakkorset varit så illa ansett . Att det dog så många fler av annat folkslag under detta krig dras sällan fram . Jag är en sann antisionist bör tilläggas . Mvh Sjöström

 2. SVT kunde lika gärna ha sin logotype i form av Hammaren
  o skäran, ideologiskt ligger dom ju väldigt nära det forna
  Sovjet, det finns inget hopp om denna falska nyhetskanal,
  för att bringa ordning på den så borde hela Lusasken
  tömmas på sitt innehåll och lokalerna saneras.

 3. Varför tittar ni på SVT, det finns gott om pålitliga utländska kanaler, som talar sanning.
  Akta er för BBC och CNN.

  1. Gör de reklam för ASEA där nere i Palestina? ASEA hade hakkorset som logotyp längre tillbaka. För i min värld är hakkorset inte en nasiztsymbol när den symbolen är typ 1000 år gammal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: