Frivillig återvandring med biståndspengar?

ÅTERVANDRING. Partiet Alternativ för Sverige anser att Sverige måste införa ett omedelbart asylstopp och inleda en aktiv återvandringspolitik. AfS har tyvärr sagt sig vara kompromisslösa och det lär dröja innan de får 50 % av rösterna. 

Sverigedemokraterna säger samma sak som AfS i mildare tongångar. SD är beredda att tala med alla bara politiken går åt rätt håll.

Migrationsverket har återvandringsstöd till vissa länder för dem som nekats asyl och det går att söka resebidrag för dem som fått uppehållstillstånd men ändå längtar hem. Bidragen söks och fås av få och är en flopp.

Säkerhetshot och grova brottslingar skulle utvisas obligatoriskt, men resten?

Varför inte övertala, vänligt men bestämt, de som inte kan eller vill assimilera sig enligt FN:s flyktingkonvention samt de som inte kan försörja sig själva.

Återvandringen kunde finansieras med rejält stöd från vår biståndsbudget så gör biståndet tredubbel nytta. Vi blir av med en belastning, pengarna och kompetensen hamnar i mottagarlandet.

Biståndet är på c:a 44 miljarder per år. Det skulle räcka till 110.000 återvandrare per år om dessa fick 400.000 kronor var och på tio år blev vi av med drygt en miljon invandrare utan att det kostar något extra för skattebetalarna.

Fördelen med detta system är frivilligheten.

Nåväl, det var bara ett förslag från Pettersson men med indragna bidrag kunde det nog bli bra fart på återvandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Frivillig återvandring med biståndspengar?

 1. Om 50 % röstar på ett parti så får partiet 50%av rösterna !
  Inga väljare inga röster, gäller alla partier även SD som ingen före 2010 trodde skulle sitta i riksdagen.
  Varför är det så omöjligt för AFS skulle växa ?Finns det en väljarkår som värnar fosterlandet så växer AFS och SD, så enkelt är det men så länge en trygg svensk väljarkår röstar fram en landsförädisk 7 klöver så lär det inte bli någon förändring.

 2. Med evig semester hade jag inte flytt ens om alla avskytt mig. I synnerhet inte om jag kan anmäla alla för hmf o få bonus på semesterkassan o dessutom ha hela släkten i krokarna.

  Skulle dock sakna svenska naturen nåt oerhört.

 3. Ja det lär dröja tills 50% är en verklighet…men det finns inget annat trovärdigt alternativ i nuläget.

  Mellanmjölkspartiet SD lär inte heller nå 50% inom dom närmsta åren så för mig gäller AfS…SD har svikit alltför mycket i alltför många frågor.

 4. Som sagt, det lär dröja innan AFS kommer in i riksdagen. SD kommer nog att få rösterna från de missnöjda 7 klöver röstarna.. AFS kommer sen i sin tur att få rösterna från alla de som har blivit missnöjda med SD och det tar tid och då är det redan kört med landets ekonomi. Och troligen har vi då även fått in muslimska partier i riksdagen.

 5. Haha det kommer aldrig att fungera med återvandringsbidrag. Zigenare fick återvandringsbidrag i Frankrike. Kreativa zigenare körde tillbaka busslaster med zigenare för att få bidraget. Bidrag fungerar aldrig. Säg ett bidrag som fungerar? Barnbidrag, vi ser hur vuxna somalier kommer med skockar med barn som de säger är deras egna. Försörjningsstöd, vilket skämt, hur många som helst jobbar svart och tar tacksamt emot bidraget. Bostadsbidrag, ja det är bara att titta på hur många som fuskade och får betala tillbaka. U-hjälpen är ett ännu större skämt. Mest lönsamt för lokalpolitiker i Afrika och biståndsbaroner. Och så fortsätter det med bidrag efter bidrag. Lägg ner alla bidrag.

 6. Inte så tokigt. Men tyvärr d ett kommer aldrig
  att (i ngn större skala ) ske. 1. De som lever på
  bidrag vill inte flytta hem. 2. Vår ” elit” vill det
  inte Heller. Röstboskap. Även när (snart) hela
  systemet är på väg att krascha kommer de att
  skylla på annat. Sverige som vi minns finns
  inte längre. Arma land.

 7. Gunfrid

  05 11 2019 at 16:44
  Kära Asis,

  Du har stort stöd av svenska folket. 90% är med dig och de som hatar dig hänger här inne. Hoppas vår nästa statsminister blir romsk kvinna i full utstyrsel. Vita mäns privilegier håller på att tas bort tack och lov.”

  90 % , summan i dag är 76,9 %

  Jag säger bara , öppna mentalsjukhusen igen.

 8. ”Visst ingen ska jobba som städare om bidraget ger mer i plånboken än ett lågavlönat jobb. Jag var höginkomsttagare men det struntar Migrationsverket fullkomligt i.”

  Är man för fin för att arbeta och går hellre på bidrag. Då bör man få ett rött kort och skickas hem till sitt land.
  Vem skall städa efter andra, svenskar ? Räcker inte det att de redan betalar hutlöst med skatt för att försörja soffpotatisar,som kommer hit i massor.
  Vi invandrare skall vara tacksamma för att vi har fått leva och arbeta här ,men nu är min mått rågad. Önskar att så fort som möjligt kunna dra beroende på när jag lyckas avveckla firman. Och det är inte så lätt i dagens Sverige.

 9. Varför ska dom ta 400.000kr för att återvandra när dom kan leva gott hela livet på bidrag och åka hem på semester, sen flytta hem med pension som barnen kvitterar ut när personen dött. Det enda dom är berättigade till är en enkelbiljett hem, vi har gett dom skydd under tiden kriget pågått i hemlandet.
  Har vi inte råd att ge våra pensionärer
  Ett värdigt liv efter pensionen ska vi fan inte srössla pengar över parasiter.

 10. Om Svensken är för dum för att rösta på SD hur ska den patetiskt ryggradslösa medelSvensken tordas rösta på afs?
  Det kommer ta minst 3000år innan Handhjärtan åsnorna törs rösta på Sverige vänligt parti.

 11. Asis uppmanas att förstå oss så blir det bättre , för oss och för Asis . Finns många utlänningar som lärt sig att föstå oss och det har gått väldigt bra för dessa . Kom igen nu Asis glöm helvetet , du vill säkert inte tillbaka dit . Mvh Sjöström

 12. Exakt Pettersson: De som ska återvandra har redan fått alldeles för mycket pengar av oss. Dra in ALLA bidrag så blir det många som vill härifrån frivilligt. De ska inte ha en krona mer.
  Vi kan bjuda på en enkel biljett hem bara

 13. ”Hildur”!

  Ett av de bästa förslagen hittills!

  Troligen kan inte våra LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna,
  tänka så konstruktivt för att de måste rätta sig efter kontraktet de
  har med Muslimska Brödraskapet sedan 1999.

 14. Bra, men för att det ska kunna fungera måste gränserna först stängas helt för asylinvandring! och kriminella utlänningar.

Kommentera