Stäng

Vilket samhälle vill vi ha i framtiden? Ska regeringen sluta ljuga och göra något åt massinvandringen?

INVANDRING. Idag samlades alla riksdagspartier för att försöka enas om en gemensam migrationspolitik som ska börja gälla i Sverige 2021. På radion intervjuas migrationsminister Morgan Johansson (S) som hoppas på en bred uppgörelse men det hänger på oppositionen säger mannen som för knappt två veckor sedan stod och ljög om storleken på invandringen i riksdagen.

Invandringen är vår viktigaste fråga, ändå är Jimmie Åkesson den enda partiledaren som deltar i mötet. Bild licensed CC BY 3.0

Men det är knappast ett enat gäng. – Nu är det upp till bevis, säger Jimmie Åkesson (SD) om Socialdemokraterna och syftar bland annat på Stefan Löfvens uttalanden om mindre invandring.

Även Vänsterpartiet sätter nu press på Socialdemokraterna. – Den här regeringen har bildats för att hålla SD borta från politiskt inflytande och då utgår jag från att vi också ska hålla deras politik borta, säger Christina Höj Larsen (V).

Hur invandringen till Sverige ska minska är den viktigaste frågan för migrationskommittén att ta ställning till. Det säger SD-ledaren Jimmie Åkesson på väg in till mötet där en rad punkter som rör en framtida migrationspolitik ska diskuteras.

Åkesson menar att det är upp till bevis för Socialdemokraternas riktning i migrationspolitiken och att det nu ska bli intressant att se hur partiet hanterar det utkast som kommit in i dag.

– Står de bakom det eller är det utgångspunkt för förhandlingar? säger Åkesson.

-Pettersson tror inte på någon enighet när S hävdar att invandringen är låg och verkligheten är att 2019 blir det femte värsta året i historien, vi har redan 100.000 beviljade uppehållstillstånd i år.

 • Invandringen påverkar allt, bostäder, sjukvård, skolor, energiförbrukning, brottslighet, åldringsvård, skatter allt.
 • Ska vi fortsätta som nu med nästan dagliga bombdåd och andra grova brott utan att ansvarig minister ställs till svars?
 • Ska vi fortsätta som nu när nästan varje företagare måste hyra in vakter för att skydda sig?

Stefan och Morgan har svaret, men frågan är om makten är viktigare än att bryta med Miljöpartiet och försöka rädda Sverige?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 reaktioner på “Vilket samhälle vill vi ha i framtiden? Ska regeringen sluta ljuga och göra något åt massinvandringen?

 1. Ingen kan vågar eller vill göra något en fortsatt massinvandring, det är minst 40 år försent !
  Hur skulle det gå till i verkligheten att stoppa Islamisering av Folkhemmet och vad skulle priset bli ?
  Tror ärligt talat inte att ens J.Å och hans SD som många tror och hoppas ska göra underverk kommer att göra det, dagens välgödda politiker lever inte i den riktiga verkligheten och då blir det ingen verkstad, de fortsätter bara att sleva i sig förmåner från smörgåsbordet.
  När J.Å och övriga politiker i riksdagen föraktfullt kallar de som betalar dagens nota för en sjuk okontrollerad massinvandring VANLIGT FOLK då förstår man verkligen att det är ett vi och dom-samhälle det löser inga problem.
  Att Folkhemmet är förlorat till en icke kristen religion behöver man inte vara Einstein för att begripa det räcker med att ta en runda på stan så ser man verkligheten och känner sig som en främling i sitt eget fosterland.

 2. Det blir säkert en överenskommelse om helt fri invandring med lockbete i forma av löften om massor av bidrag utan krav på arbetsinsats.

 3. En bred uppgörelse över partigränserna, med stora utmaningar för dom självgoda krafterna.
  Sverige ska fortsatt ta ansvar för all världens bidrags migranter och is resenärer.
  Sen ska vi höja skatterna för 511ggr och öka biståndet och höja pensionsåldern ytterligare.
  Vi i regeringen kommer fortsatt dunka varandras ryggar och vara stolta över att ha bildar världens första feministiska
  humanitära cirkus.

  1. Annars verkar samtliga DÖ-partier åtminstone tidigare ha tyckt att all invandring är bra invandring, så jag undrar om den där ilskan är äkta, vi får se om man egentligen är nöjd och låter det vara så eller om man ändrar lagarna (vilket jag inte tror).

 4. Invandring till Sverige under lång tid av 100.000-tals migranter (sannolikt uppemot 1 miljon människor totalt) nekar regeringen att man får benämna som MASSINVADRING.

  Däremot tillåts regim-fake-media SVT m fl att vid många olika tillfällen använda MASSUTVISNING när det t ex handlar om 56 irakier, 20 afghaner eller 58 utländska jordgubbsplockare av okänd nationalitet som skickas ut från Sverige

  Se dessa två exempel nedan från SVT Nyheter och SVT Text:

  Massutvisning av irakier

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/jonkoping-massutvisning-av-irakier

  117 SVT Text Onsdag 26 jun 2019
  INRIKES PUBLICERAD 25 JUNE

  Massutvisning av jordgubbsplockare

  Jordgubbsodlare i Landskrona och
  Kalmar har fått besök av gränspolisen.

  Resultatet av måndagens kontroller
  blev att 58 utländska jordgubbplockare
  utvisades direkt, rapporterar lokala
  medier.

  Anledningen är att plockarna inte hade
  nödvändiga tillstånd. Odlarna riskerar
  nu åtal.

  -Den som anställer av oaktsamhet eller
  med uppsåt riskerar att få betala
  dryga böter, säger polisens press-
  talesperson Eva-Gun Westford till
  Sydsvenskan.

  Övrig mainstream media agerar likadant. Det finns massor av träffar på liknande fall t ex vid en Bing-sökning på internet:

  https://www.bing.com/search?q=massutvisning&qs=n&form=QBRE&sp=-1&ghc=1&pq=massutvisning&sc=1-13&sk=&cvid=4E4EDEC740324414AA339491E151EFB7

 5. De enda som har fått en garanti trygghet är våra desertörer,afghaner med skägg,och anhöriga till dessa.
  Vårt svenska folk ska kräla i skiten.Helst utan tänder och rätt till sjukvård.det är Sverige idag

 6. Kommer aldrig att bli någon överenskommelse så länge som Mp, V och C får vara med.
  Miljöpartiet det största trauma som drabbat Sveriges nation sedan ryssarna krigade ner den svenska hären utanför Örnsköldsvik 1809 och tog hela östsverige.

 7. Varför inte först enas om en garantinivå för svenska folket i säkerhet – tillgång på bostäder – sjukvård – trygghet INNAN man diskuterar invandring.

  Vilken är svenska medborgares rättigheter först?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: