Stäng

18 reaktioner på “Sverige journalistiska elit

 1. Av dumma Goda och kloka Onda har idag de kloka rätt men imorgon får vi se om de kloka får rätt.
  Ty vem skall hjälpa oss, när vi hjälpt så många att vi inte kan hjälpa oss själva.

 2. Suck!
  Förväntningarna av de sk journalister är enorm gällande SD s ledarskap.

  Varför kräver de inte av sitt parti åtgärder ,så att landet kunde normaliseras. .
  Vi skall se hur de trummar ihop inför nästa val och hatar på riktigt.
  Skall bli spännande att se när ett muslimskt parti får massor med röster hur munnen vinklar sig då. Ty de har fullständigt glömt att det största hotet kommer inte från SD!

  Deras barn kommer aldrig att förlåta .

 3. Lindstrand visar med all önskvärd tydlighet art han aldrig kommer behandla SD med respekt och objektivitet.
  Därmed är både hans och Expressens trovärdighet skjuten i sank.
  Sedan har vi ju detta med ett gott tonläge i debatten.

 4. Jessica måste ha läst krönikan. Det som gör mig mest ledsen är när kloka människor inte förstår kraften i att helt ignorera propaganda organen. Min styvfar påstår sig vara SD sympatisör och ändå köper, KÖPER, alltså betalar han för skiten, en blaska som får betalt för att hata honom. Klicka aldrig någonsin på en länk till någon av dessa sjuka, hatande media, de har ett enda i sinnet och det är att sälja ut landet sverige till lägstbjudande. Expressen är en av de värsta, de vill förleda dig att de inte är ett propaganda organ men är en av de värsta av de värsta med en redaktion så vänster att Castro och stalin skulle bli generad. Må varje annonsör och lurad media konsument omedelbart sluta att hålla ödkan vid liv via klick och envis idiotisk rubrik nyfikenhet. Enda sättet att döda ljugmedia är att total ignorera deras fula trick.

 5. Det komiska med dessa under makthavarna lismande korrupta ”journalister” är att de inte på något sätt är emot tanken på en upphöjd Adel!
  Men den rollen ska deras egna idoler ha!
  Typ knarkande rashatande artister med ”rätt” utländska hudfärg eller religion! (Herrefolk över de mindre värda Svenskarna…)
  Eller giriga lögnaktiga karriärkåta korkade tanter med ”rätt” röda partibok!
  Gärna med en ständig radar letandes efter nya tillfällen för grova bedrägerier på fattiga skattebetalares pengar.

 6. Begär nu inte för mycket av en person som i sin karriär nått ända fram som ”krönikör på en kvällsblaska”. det är väl lika högt och framstående uppgift som en minaretutropare i ett arabland.

 7. Jens! Du företräder en tidskrift som ljuger mobbar förvränger sanningen och är allmänt äcklig och vidrig. Du är för dum för att hålla din stora korkade käft stängd tyvärr, och framför allt, du är ingen man du är ett fånigt hen.

 8. Man får gratulera denne äcklige dåre. Han verkar ha lyckats att sjunka lägre än Lindström och Schulman. Blir nog löneförhöjning som belöning.

 9. Den populistiska eliten som själva utger sig att vara glömda minoriteter är det som just ÄR den populistiska eliten idag. De har inga problem med ”eliten” bara de utgör ”eliten” själva. Nu exploaterar de allt vad de kan för att få särbehandling och få plats och sätta agendan själva på bekostnad av andra.

  Själva säger de att IS terroistbarn barn inte ärver sina föräldrars ”synder”. Men alla vita ska ärva de få 5% av vita som var rika i europa under 1700-1800-1900-talets synder. De alla flesta av folket var fattiga arbetare utan makt – utan inflytande – utan kontroll.

  Den populistiska eliten är demagoger. En demagog är: att argumentera utifrån slående men osakliga argument. Demagoger använder demagogi som en strategi att skaffa makt och inflytande genom att appellera till folks känslor och fördomar, vanligen genom användande av kraftfull retorik och propaganda.

  Den nya populistiska eliten skapar bara tribes – muslimer – feminister – hbtq – klimataktivister – etniska grupper – där alla isolerar sig från varandra och bara kämpar för sin egna sak utan att bry sig om alla andra. Men alla andra ska bry sig om just dom.

  Trosuppfattningar och kultur är för viktigt för folket än att bara lämna det till de religiösa.

  Politik och demokrati är för viktigt än att bara lämna över det till politiker.

  Patriotisms är för viktigt än att bara lämna över det till nationalister.

  Teknologi är för viktigt än bara lämna över det till teknologiföretags ”poliser”

  Den populistiska eliten organiserar sig och har lång och kortsiktiga planer. Den stora massan är inte lika bra på att organisera sig och ser man historiskt tillbaka är det folket som blir utrotade och avrättade inte den populistiska eliten.

  internationellt kallar man expert tyckare med dolda avsikter för pundits.

 10. Sveriges journalistiska elit, det vet jag ju förstås inte, ser mer journalister som bilförsäljare, skojare, ljuger, ser inte till fakta, skriver det som de tjänar på, är inte objektiva, skulle någon fråga mig så har jag mer förtroende för en bilförsäljare än en journalist.

 11. Hör kanske inte hit, men jag blir så förbannat trött på ordet ”klimatförnekare”. Finns väl ingen som förnekar att det finns klimat, vi har ju bl.a arktisk klimat och ökenklimat.

  1. Jovisst, tyvärr är det vänsterpatraskets önskan att man ska bli förbannad. Asen drar till med sina idiotier och utnyttjar gärna miljoner mördade människor för att få övertaget med sin taffliga härskarteknik. ”Förintelseförnekare” och ”klimatförnekare”. Självklart ska de som ifrågasätter klimathysterin jämföras med nazister. Ynkligt.

   Jens Liljestrand ska ligga lågt med att klistra etiketten ”småkriminella” på sina politiska motståndare. Sin förre chef, Tomas Mattson, är dömd för vapenbrott. En grovt kriminell som chef, hur känns det herr Liljestrand? Idiot.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: