Expressens medarbetare sprider hatretorik under föräldraledigheten

HATRETORIK. Idag publicerar Expressen en krönika av Jens Liljestrand där det bland annat står “…Slutligen symbolvärdet, den allmänna bitterhet och avsky jag skulle känna. Bara att ha Björn Söder som tredje vice talman var som att bli analt penetrerad med en dalahäst – nu ska jag dessutom behöva se Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson och Richard Jomshof företräda Sverige på statsbesök, Nobelfester, EU-toppmöten, dag ut och dag in…”

“Bara att ha Björn Söder som tredje vice talman var som att bli analt penetrerad med en dalahäst”, det är ett fint språkbruk som Expressens krönikör använder.

Efter att ha mejlat Jens Liljestrand kom följande automatsvar:

Tack för ditt mejl. Jag är föräldraledig från den 1 juni 2019 till den 21 augusti 2020. För redaktionella ärenden, kontakta Karin Olsson, karin.olsson@expressen.se

Biträdande kulturchef på Expressen, Jens Liljestrand är alltså föräldraledig samtidigt som han skriver hatkrönikor i Expressen, smart kille, som skaffar sig extrapengar i stället för att vara med barnen, jag undrar om det är enligt reglerna. För övrigt hoppas jag inte hans barn läser pappas krönikor om att bli analt penetrerad.

-Pettersson undrar vart världen är på väg när ett sådant språkbruk ger titeln biträdande kulturchef. Är det kultur och olagligt utnyttjande av välfärden samtidigt? Vi amatörer ar mycket att lära.

“Tanken med föräldrapenningen är att föräldrarna ska kunna få ersättning för att kunna vara hemma med sina barn i stället för att arbeta. Det är således inte tänkt att man ska ta ut föräldrapenning och samtidigt jobba”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Expressens medarbetare sprider hatretorik under föräldraledigheten

 1. Jens har under sin pappatid arbetat. Förefaller vara ett klart fall av bidragsbedrägeri. Nedanstående (Spy) krönikor har han producerat.

  30 okt
  Jag kommer få det underbart med en SD-ledd regering
  16 okt
  Är det en mänsklig rättighet att slippa se andras misär?
  02 okt
  Hon hade ett brett leende: ”Omskurna bättre i sängen”
  17 sep
  Vänstern är oförmögen att ta kriminaliteten på allvar
  04 sep
  Då ser man vilka ens föräldrar egentligen är
  21 aug
  Naivt att tro att M vill göra sig av med skränfockarna
  07 aug
  Massakern i El Paso har väl inget med mig att göra…?
  03 aug
  Hoppas på en underbar och fantastisk mansfri festival
  27 jul
  Sunt att ifrågasätta grillningsförbudet
  20 jul
  Det brinner i hela landet – och jag vet vems fel det är

 2. Han slipper i vart fall, hur vi som sett, sagt och vetat om förfallet av landets välstånd -, som han varit med att framkalla, – har fått vara frustrerade i tiotals år. Ändå tvingade att betala för eländet. Om han blir kickad och får söka riktigt arbete, är det bra. En lärdom om hur hans åsikter gjort samhället till. Där vi andra traskar och slavar för honom och alla andra
  utnyttjare av vårt samhällsskick, från politiker till journalister och advokater. För att inte tala om alla ickekunniga bandyspelare som kommer söderifrån.

 3. Är denne man vuxen ?? Han verkar ha iq-nivå som en treåring. Han får det väldigt jobbigt framöver då SD växer hela tiden mycket just tack vare såna som han. Men det fattar ju inte en sån trångsynt pk-idiot

 4. Om det är att vara “kulturell”, det som biträdande kulturchef på Expressen, Jens Liljestrand är i skrift. Så undanber vi oss det alla dagar i veckan.

  Puuhhhh…….

 5. Försäkringskassan måste utreda denna persons tillgång till “föräldrapenning” !!
  Kan man verkligen jobba när man är “FÖRÄLDRALEDIG” ?????
  Kanske några “kronor sparade” till fattigpensionärerna !!!!

 6. Jens kommer vända. Vad har han för något val? Vad han sedan röstar på, höljt i dunkel, en hemlighet. Aldrig SD? Tror vi blir tvungna att flytta fokus. Lyckligtvis står inte allt och faller med vad en kulturjournalist säger och påstår. Inte för det är något fel, inte alls, alla har rätt att säga sin mening. I praktiken får dock Jens mycket utrymme, andra får inget alls. Vissa riskerar hela livet, andra ingenting. Demokrati, fritt ord?

 7. Vilken otroligt låg nivå.Är detta en vuxen man ?? Han uttrycker sig som ett vänstertroll som då och då brukar dyka upp på den här bloggen.Hatretorik är ju deras sätt att kommunicera.Nej du lille Jens du får nog ta och pudla ett par vändor.Sedan är det väl frågan om du är så lämpad för ditt jobb.

 8. Och en sådan perverterad figur får sitta på en kvällstidning och ägna sig åt
  kvalificerat ordbajseri och utan att skämmas kalla sig för krönikör.

 9. Jisses, vilka sexuella fantasier vissa har. Verkligen synd om barnen när föräldern har sådana bisarra tankar ikring sig om en dalahäst som man ska ha där solen aldrig lyser

 10. Killen behöver prata om det där med en vuxen. Han mår inte så bra.
  och han har nån form av status hos EXPRESSEN
  ooooooaaaawwww

 11. Några korta avsnitt nedan ur Jens Liljestrands krönika:

  “Jag är en vit, kristen, gift, heterosexuell man med hög inkomst och fast anställning i en välbärgad Stockholmsförort.

  Jag kommer med all sannolikhet få lägre inkomstskatt, lägre bensinskatt, mer rot- och rutavdrag. Ökade polisiära befogenheter kanske får inbrotten att minska, kanske får man rentav bukt med drogförsäljningen på skolorna vilket förstås – jag är inte ironisk nu – vore strålande”

  Herr Liljestrand kan ju fantisera ihop precis vad som helst om Sveriges tillstånd år 2022. Det vet han absolut ingenting om idag. Han verkar inte ens ha minimal koll på dagens sammanlagda elände som redan finns ute i Sverige.

  År 2022 kan det t o m ha gått så illa att han nödgas slå följe med Stefan Löfven (S) …

  http://2.bp.blogspot.com/-Qmd-NDcufrc/VXLPa3EEvfI/AAAAAAAAARQ/xXiYJMv41nI/s1600/L%25C3%25B6fven%2Bpr%25C3%25B6var%2Btiggeri.jpg

  … på en tiggarplats för att få ihop till sin egen “välfärd” …

  https://ilsemarie.files.wordpress.com/2011/02/valfc3a4rdens-karna.jpg

  … på den nivå som Sverige kan erbjuda när landet närmar sig bankrutt.

 12. Ytterligare en god anledning att undvika all kontakt med den en gång någorlunda vettiga tidningen.
  Förstår inte hur en tidning kan publicera något liknande.

 13. Den där dynghögen tävlar med Schulman och Lindström om vem som kan kräka ur sig värst. Om denna dyngblaska hade nån anständighet skulle alla dessa idioter ha en fot i baken.

 14. Vad förvänta ni är utav en sådan stolle?
  Sätta sig till doms över andra men som ha ett intellekt som en amöba.

 15. Han kunde direkt referera till känslan att sexa med en dalahäst. Lite sex terapi skulle inte sitta fel.

 16. – men det är väl inte så konstigt!
  Han är väl lika hjärntvättad som de flesta journalister är?
  Den där ”kommunisthögskolan” där de utbildar sig är väl
  ekonomiskt stöttad av det stora kommunistlandet öster om oss?

  Möjligen kan SD göra en revision i läroplanen för den där skolan
  när SD kommer till makten.

 17. haha
  vilken snedseglare
  funkar det dåligt för stackars Jens att ta hand om sitt eget barn?
  kanske lite för mycket barna skrik och bajs att ta hand om i PK retorikens höjdar hem, så att man får ta ut besvikelsen
  med att skriva en text som man tror en svagsint person skulle kastat ur sig i besvikelse ögonblick,
  när saningen kom fram att han är en pappa som fastnat i det berömda föräldra skapet.
  och det har skitet sig –
  totalt!!!!

 18. Om han redan har testat att bli penetrerad av en dalahäst så tycker jag han ska söka för detta !!! Om inte så tycker jag någon ska köra upp den största dalahästen som någonsin har tillverkats i arslet på honom !!!!

 19. Om man är föräldraledig får man jobba då?
  Kanske dags för försäkringskassan att kolla upp Jens Liljestrands eventuella bidragsfusk.

 20. Varför är den krönikan inte bakom betalvägg? Precis som Expressen gömmer dem med annan åsikt om klimatkrisen?

 21. Intressant veta hur denna skribent vet hur det är Bli analt penetrerad av en Dalahäst Ingen bra liknelse Kan inte vara många i världen som blivit det

 22. Ytterligare en vänster-hycklare, som hägrar efter “skattemedel”! Hur kan människor som läser msm ta denna hen (som jag faktiskt vägrar att använda!) på allvar?!?!

Kommentera