Stäng

Fjärde statsmakten 25

MEDIA. Här diskuterar Mikael Willgert och Lars Bern försöken att skapa ett drev mot Swebbtv. Vi tar också upp sveket mot de gamla och att Stockholms kommun säger upp åldringar från boenden och omvandlar dessa till boenden för migranter.

Programmet startar med ett filmklipp från den moderata ordföranden för Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson. Han är mycket upprörd över att Swebbtv är på plats och filmar. Han anklagar oss för att vara ”en del av problemet och inte en del av lösningen.” Vad är det då för problem som Ole-Jörgen syftar på? Kan det vara så att han är arg för att Swebbtv har genomskådat politikernas svek mot de gamla?

Lars Bern kommenterar här anklagelserna mot Swebbtv att tillhöra den så kallade ”vit maktrörelsen”. Han menar att de som på allvar och med framgång kritiserar våra makthavare kommer att bli omnämnda som nazister. Detta helt oavsett om det är sant eller inte. Det viktiga för våra makthavare och deras journalister (läs mainstream media) är att kritiker tystas och det görs i dagsläget bäst genom stigmatisering och ”brunsmetning”.

Det visar sig att Länstidningen i Södertälje genom chefsredaktör Lillan Hedlund fått uppgifterna om Swebbtvs koppling ”vit maktrörelsen” från Jonathan Leman på EXPO. Mikael menar att det inte finns någon so helst grund för detta påstående av Leman. Detta är ett flagrant exempel på en falsk nyhet. Boel Godner, socialdemokratisk politiker i Södertälje samt styrelseledamot i Södertälje Science Park, har senare fält hårda omdömen om Leif Östling och varit delaktig i att få honom avsatt som styrelseordförande för Södertälje Science Park.

Lars Bern menar på att denna typ av drev uppstår eftersom i princip all verksamhet i västliga länder nu är politiserad. Det blir en hämsko för våra länder. Boel Godners uttalande om Östling skall också sättas i relation till de verkliga problem hon har med sysselsättning och kriminalitet i Södertälje. Hon vägrar gå in i en saklig diskussion med Östling.

Även statliga SVT har gjort inslag om Östlings medverkande i Swebbtv. I inslaget där Swebbtvs intervju med Östling visas har SVT helt fräckt brutit mot citaträtten och suddat bort Swbbtvs logga samt swishnummer. Inte heller SVT har stämt av sina falska påståenden med Swebbtv.

I veckan har även tabloidtidningen Expressen dragit en lans för de rådande makthavarna och deras intressen. Man har publicerat bilder på så kallade ”klimatförnekarna” [sic!] i Sverige. I själva verket är dessa människor motståndare till den alarmism gällande klimatet som mainstreammedia i symbios med politikerna försöker prångla ut till folket.

Vi tar även upp den artikel från Dagens Industri som behandlar att AP-fonder ratar köp av aktier i saudisk olja när den nu sätts på börsen. Bern fördömer att fonderna handlar politiskt korrekt och inte sätter pensionsspararnas vinstintressen i första rummet. Samtidigt som detta sker visar oligarker som George Soros oförminskat intresse för att köpa olje- och kolbaserade produkter, emedan de simultant arbetar för klimatalarmism. Det blir ju så, att ju mindre vi och våra investerare inom AP-fonden köper oljeaktier, ju billigare blir de för Georg Soros och liknande finansintressen.

Klimatskrämseln påverkar också vilken mat som serveras i skolorna till våra barn. Förskolan Gitarren i Umeå har beslutat att endast servera vegetarisk kost. Lars Bern anser detta vara förkastligt eftersom animalisk kost och fett är viktigt för utveckling av barns hjärnor.

De sex imamer som SÄPO bedömt som farliga och rekommenderat utvisning för har i veckan fått beskedet att de får stanna. Lars Bern anser att förklaringen till socialdemokraternas fega hållning i frågan är att de som sympatiserar med imamerna är också de som röstar på socialdemokraterna.

Det Inledande klippet med stadsdelsordförande Ole-Jörgen Persson som i vredesmod anklagar Mikael Willgert för att vara ett problem är från Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. Man har under mötet avhandlat Serviceboendet Fristads som nu skall läggas ner. Fristads ägs av kommunala fastighetsbolaget Micasa och hyrs ut till kommunen. Politikerna hänvisar till Micasas utredning som dömer ut byggnaden. De äldre måste flytta ut till annat boende. Men vad som ska hända med byggnaden när de gamla flyttat ut, säger politikerna att de inte vet.

Om migranter flyttar in i stället för de gamla, gör kommunen vinst dels genom de statliga pengarna för migranterna och dels genom att färre gamla bor i den dyra boendeformen servicehus. De får istället söka sig till för kommunen billigare alternativ.

Dessutom gör kommunen en ytterligare besparing då det bevisligen inte är ovanligt att äldre människor dör inom kort då de tvingats flytta.

Hemsida:  www.swebbtv.se

8 reaktioner på “Fjärde statsmakten 25

 1. Lars Bern är en finne på ett icke nämnbart ställe på
  makthavarna, att han presenterar den verklighet som
  makthavare försöker att dölja gör att dessa blir nervösa
  och griniga det märks på skistöveln på Stockholms stad!

 2. Det korrupta moderatsvinet har definitivt något att dölja. Varför bli så förbannat skitnödig, av att de enda kritiska samhällsobservatörer vi har i detta skitland närvarar på en politisk frågestund? Ingen sunt tänkande människa behöver fundera på vad som gör denne skithög orolig…

 3. Typiskt för världen av idag är att när jag vill se det inledande klippet av de båda diskuterande männen så blir resultatet ”videon är begränsad” går ej att se, däremot går det bra att se en snutt om dillkött!

 4. En människa som Lars Bern borde vara Statsminister i Svea Rike.
  Han har format, är en Statsman, Hyper intelligent med hjärtat på rätt ställe,
  Gentleman, Ordentligt insatt i mångt och mycket samt desutom en reko
  ordentlig ärlig människa.

 5. Expo går att jämföra med skvallertidningen Hänt i veckan.Man skapar nyheter och sensationer av ingenting.

 6. Ett mkt bra avsnitt som bl a annat behandlar det svek mot våra åldringar som Lövenregimen är ytterst ansvarig för, det är folkförräderi!

 7. värdegrunder ersätter lag och rättsstat.

  Precis som Hitlers tyskland eller kommunisters olika länder.

  Vissa är värda mer än andra.

  Man eldar på människors känslor och känslor är starkare än än logiska lagar och starkare än fakta och starkare än vetenskap.

  Vem är offer? Vem är förövare?

  När man hittar en känslomässigt utpekad förövare vill folk hämnas. Det ligger i vårt DNA.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: