Över 100.000 beviljade uppehållstillstånd hittills i år

INVANDRING. För några dagar sedan, den 24 oktober, kunde vi höra justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) stå och blåljuga i riksdagen. S-ministern säger att vi har ingen massinvandring, vi har det lägsta antalet asylsökande på 13 år säger migrationsministern.

Det är ett problem för Morgan Johansson, han nämner bara asylsökande.

Alltså, Morgan Johansson nämner bara asylsökande och ”glömmer” anhöriga och arbetskraftsinvandringen. 2019 kommer att bli det 5:e värsta invandringsåret någonsin. En kommun av Lunds storlek på ett år.

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda, varav många sakkunniga, fattar det.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde stämma till eftertanke.

Vi har runt 400.000 arbetslösa i landet. De flesta invandrare utan utbildning. Behöver vi då importera outbildad arbetskraft? 

Läser man Migrationsverkets lista på bristyrken så inser de flesta att något är fel. Vi måste skaffa enkla arbeten för lågutbildade säger våra politiker.

På filmen avslöjar Kenth Ekeroth lögnerna från Morgan Johansson (S). Siffrorna är en månad gamla, de ovan dagsaktuella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Över 100.000 beviljade uppehållstillstånd hittills i år

 1. När man påtalar att det är fegt och fult att använda sig av andras signaturer blir det tummar ner.Vad det några små vänstertroll i farten ? Eller kanske det var stora fula vänstertroll som drabbades av ett anfall av kränkthetssjukan ? Det är en vanlig sjukdom nu för tiden.

 2. ”Maja, är du verkligen säker på att det fungerar? Skulle inte tro det. Svensken har påtvingats invandrare trots att vi aldrig velat ha dem här.

  Ditt sätt har testats i 100 år, men aldrig givit önskat resultat.”

  Jag ger information till folket och får nästan alltid höra; Oj det här visste inte jag .
  Prova att dela ut och se reaktionerna.
  Folk blir förbannade.

  I går talade jag en man som sade att han är fattig, har inte haft ett arbete på ett år. Han är journalist.
  När han började skälla på SD svarade jag att det är ni själva som har orsakat det att landet är åt skogen .och att du är arbetslös ,det är du på grund av det undermåliga arbete ni gör. Varför inte tala sanning?
  Han höll faktiskt med mig och sade att han tänker inte rösta alls i nästa val.

 3. Till dig som svarade majaVar så vänlig och använd INTE min signatur.Varför använder du inte din egen.Fegt och fult.

 4. Bagare står med på listan över bristyrken men borde strykas, eftersom massor av IS-återvändare nu kan fylla denna kategori. 😉

  • Bagare är ett döende yrke, då nästan allt bakat är bake-off och jag har väldigt svårt att förstå varför alla köper dessa äckliga frallor och bullar.
   Och andra sidan .de få bagerier som finns tar hutlöst betalt för sina hembakade. 39 kronor för en bulle är skamligt.

 5. Jag är visst lite nyvaken?

  Första stycket skulle ha varit:

  Så länge kontraktet, som, socialdemokraterna,
  våra LANDSFÖRRÄDARE har med Muslimska
  Brödraskapet, är gällande kommer inflödet av
  muslimer att fortsätta!

 6. Så länge kontraktet, som socialdemokraterna,
  våra LANDSFÖRRÄDARA, är gällande kommer
  inflödet av muslimer att fortsätta!

  Kontraktet skrevs med Muslimska Brödraskapet
  1999.
  I kontraktet står att muslimerna ska kompensera
  invandringen med att rösta på socialdemokraterna.

  D.v.s. vi blir inte av med LANDSFÖRRÄDARNA!
  D.v.s. vi blir av med Vårt Fosterland!
  D.v.s. vi förlorar det vi arbetat för!
  D.v.s. vi förlorar vår välfärd!
  D.v.s. vi förlorar ALLT!

  Vill du ha socialdemokraterna kvar?
  Vill du ha muslimerna kvar i landet?

 7. 100.000 uppehållstillstånd ?
  Vilken ljuv musik i öronen på alla svenska vidriga landsförrädare och femtekolonnare som man hoppas inom kort får ett MYCKET HÅRT STRAFF för sitt föräderi mot fosterlandet!
  Norge hade en gång sin Quisling och hur det gick för honom och hans lakejer det vet de flesta.

 8. Jag ska börja spotta på muslimer när de går av bussen så ska de få en snorloska på ryggen. Jag kan inte sitta tyst längre. Om alla gör det här inne så har vi startat något mycket positivt. Inkludera gärna zigenare och svarta.

  • Hoppas du skämtar! Det är det de vill så att de kan kalla alla som protesterar för främlingsfientliga, rasister, fascister och nazister.
   Den enda skuld invandrarna själva har till detta är att de har ljugit sig hit i stor omfattning, men även det har de uppmanats till!

  • Sandlådenivå.

   Bättre att du sätter dig framför datorn och skriver ut information till de okunniga där ute och delar på anslagstavlor eller direkt till folket i handen så att alla får kännedom om det som sker i landet.
   ”100 000 beviljade uppehållstillstånd” är bra att börja med.

   • Maja, är du verkligen säker på att det fungerar? Skulle inte tro det. Svensken har påtvingats invandrare trots att vi aldrig velat ha dem här.

    Ditt sätt har testats i 100 år, men aldrig givit önskat resultat.

 9. Det är som sagt ett planerat folkutbyte, info om detta finns fortfarande kvar på nätet men håller på att bortcensureras av regimen, regimtrogna medier och de som styr dessa. Födelsetalen av SVENSKAR är nu mycket låga och delges inte ens befolkningen. Många frågar sig när kollapsen kommer? Svaret är att den redan har börjat och accelererar men kommer ändå att ta många år. De som inte fattar något kommer att långsamt anpassa sig och acceptera sitt eget lands och folks undergång. Som råttor som villigt tar sin tillflykt in i den mörka säcken som snart tillsluts och i vilken de lyckligt ovetande inom kort ska kastas i vattnet och dränkas i.
  Så arbeta på att upplysa så många som möjligt medan tider är! Ta det försiktigt tänk på att de är inne i djup hjärntvätt orsakad av den sk skolan, propaganda (medier), reklam, filmer och TV- serier etc.

 10. Våra sandlådeministrar finner tröst i att leka med sin hemliga kompis Mållgan i sandlådan


 11. …å borgerliga blocket bara tittar på!!!…övertygad
  över att ALLA (obs ALLA) Svenska politiker har
  det för bra…varför väcka den Björn som sover?
  …ärligt, så tror jag samtliga ”politruker” inser det
  är kört för gott, de får gå så länge de går deras
  enda dagordning!

 12. Eftersom vi dels har en minst sagt generös bidrags- och invandringspolitik och dels marknadsför man Sverige som ett bidragsland (på hemsida) så gissar jag att bidragsinvandring är vad man vill ha, och inte arbetskraftsinvadring för de utvisar man för minsta lilla misstag.

 13. Över 100 000 nya sosseväljare som kommer att cementera sossarnas makt i Sveriges riksdag.
  Det är på tiden att folk begriper att det är vad massinvandringen går ut på.

Kommentera