200 miljoner ton plastavfall i Kina plus, plus men Sverige ska rädda världen

KLIMAT & MILJÖ. Mängden plast som förorenar Kinas kustvatten har stigit kraftigt efter regerings strävan att stoppa skräp som dumpas i landets floder.

Mer än 200 miljoner kubikmeter avfall hittades flytande vid kinesiska stränder förra året, en ökning med 27 procent jämfört med 2017, enligt miljödepartementet, rapporterar brittiska Independent.

Vidare så släpper Kina ut nästan dubbelt så mycket koldioxid per år om EU och USA tillsammans.

Detta tänker miljöfascisterna i Sverige kompensera med att förbjuda engångsplast, beskatta plastkassar, bli gräsätare och höja drivmedelsskatten för glesbygdsbor.

Om vi  stänger Sverige totalt och lägger oss ner och dör så blir det noll utsläpp från oss, den minskningen av utsläpp motsvaras av Kinas ökning under 3-4 veckor.

-Pettersson säger att Miljöfascisterna saknar visioner, de håller på med meningslös symbolpolitik. Inte ett ord om befolkningsökning och de stora utsläppsländerna mer än hatobjektet Trump. Högre skatter och socialism har aldrig löst några problem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “200 miljoner ton plastavfall i Kina plus, plus men Sverige ska rädda världen


  1. iväg med MP.arna till Kina, då som miljö-missionärer
    så blir vi av me dessa löjeväckande KRYP…snacka
    succé fjantarna skulle göra blad Käpp-kineserna!

  2. Bra att öronpetare med plastpinne är
    förbjudna i Vårt Fosterland!

    Att det dessutom är förbjudet att sälja
    dammsugare med högre effekt än 700W
    är ju toppen av miljökrav!

  3. Denna rapport med bild och grafisk illustration kommer knappast att rapporteras av regimmedia i demokraturens Sverige.

    Här är olika uppfattningar förbjudna! Och vi som avviker från påbjuden
    dylik ska misskrediteras, mobbas, förlöjligas och utestängas!

KommenteraAvbryt svar