Efterlyst: Det är så där de brukar se ut…

BROTTSLIGHET. Den 6 september 2019 blir en man i 60-årsåldern misshandlad av flera personer i Tensta centrum. Mannen får motta flera slag och sparkar när han ligger ner.

Ingen ingriper eller larmar polisen som trots det har identifierat flera av de misstänkta gärningsmännen. Vet du vem mannen är?

Twitter

-Pettersson tycker det är synd att det ska dröja nästan två månader innan signalementet släpps.

Som GW sa vid något tillfälle, det är så där de brukar se ut…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Efterlyst: Det är så där de brukar se ut…

  1. ”Som GW sa vid något tillfälle, det är så där de brukar se ut…”

    Fasen vad jag skrattade gott när han sa detta och Hasse Aro blev ”lång i ansiktet / tappade hakan”. 😂

  2. Det skall fan inte se ut så här!Jag kommer ihåg ett Sverige som var dröm att leva ,men då uppskattade vi inte det eller vi blev vana med det.Sedan röstade vi för folk som har förstört landet.VAKNA TA BORT DEN SITTANDE REGERINGEN SOM FÖRMÅR INTE ÅTERSTÄLLA LANDET TILL SOM DET VAR FÖRUT.

    • Som det var förut är omöjligt med alla de nya respektlösa tomtar här. Svarta kaftaner och vita kaftanmän har tagit över landet.det värsta är att vi inte kan göra någonting, då allting är rasistiskt .

      • Det går visst. SKICKA UT ALLA DE KRIMINELLA INVANDRARNA SÅ BLIR DET BRA!!!!!!!!

      • Ja ursäkta för at jag svär men man hittar inte ord längre.FY FAN FÖR SITTANDE REGERINGEN SVETSARN LOVADE 18 DE JANUARI EFTER VALET TA TAG I GÄNGVÅLDET,HAN BARA SVAMLAR DET HAR ABSOLUT INTE HÄNT NÅNTING. SNARA VÅLDET HAR ÖKAT MERA.

  3. Folk är så förbannat fega.När jag besökte Tensta i ett ärende sade en ung kvinna att om någon våldtar dig här ingen bryr sig.,Ni som är blonda skall hålla er härifrån ,samt sade att hennes familj skall flytta därifrån.Det är alldeles för farligt att bo här sade hon.Hon var från Indien.
    En kaftanman jagade mig in i T banan och det slutade med att jag följdes av flickan till bussen för att våga ta mig därifrån, då kaftanen vaktade ingången till T banan.

  4. SVT i går ”de som begår brott är till större delen svenska medborgare” indirekt påstår de att invandrade med medborgarskap är svenskar. Fascinerande hur enkelt sanningen kan förvrängas med bara några enkla ordföljder !

    • Mitt tips är att sluta konsumera SVT/SR.

      Deras objektivitet, saklighet och tillförlitlighet är numer ett minne blott.

      Påminner mer om stanken från en åker när bonden gödslat med svinpink!

    • Det är väl inte så konstigt att det är ”Svenskar”. Så fort en invandrare sätter ner foten på Svensk mark så kallas han för Svensk.
      Det finns inga utlänningar i Sverige, för alla kallas för Svenskar.
      Enligt mig så är 65% av Sveriges innevånare Svartskallar.

Kommentera