Skott mot lägenhet i Linköping

BROTTSLIGHET. Polisen larmades under torsdagskvällen till Skäggetorp i Linköping efter att ha fått flera samtal om höga smällar. Senare lokaliserades en lägenhet med skador på en innervägg.

– Vi har konstaterat att det har avfyrats skott som gått genom fönstren in i en lägenhet, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen.

Det befann sig personer inne i lägenheten vid händelsen, men ingen har fått fysiska skador. Polisen har valt att inleda en förundersökning om försök till mord. Ingen misstänkt är gripen.

Polisen 

Om Skäggetorp på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 thoughts on “Skott mot lägenhet i Linköping

  1. I Linköping finns det ett talesätt: hellre skägget i brevlådan än brevlådan i Skäggetorp.

  2. Vad har svenskarna gjort för ont,?Varför drabbas Sverige av den exkalerande våldet?.Nu är det flera våldsdåd om dagen.Man orkar inte ta in allt elände som man läser på nätet och tidningarna.Hur kommer det se ut om 5år ,som Syrien?Orkar vi med detta eller dags att börja ränsa ut allt skit som är här.?VAKNA SVENSKAR KRÄV STATSMINISTER TÖNTENS AVGÅNG!!!!! VI MÅSTE HA EN HANDLINGSKRAFTIG REGERING VAKNA !!!VILL INTE HA MASSA KÄBBEL VILL HA EN NORMALT LAND ATT LEVA I SVENSKAR NI HAR RÄTT ATT LEVA I FRED INTE INBÖRDESKRIG!!!!

Kommentera