Lekte med barnen utklädd med ”blackface”

I samband med att Ving anordnade aktiviteter för barnen satte en i personalen på sig en svart krullig peruk, målade sitt ansikte svart och sina läppar röda. – De kom springande runt poolen, vi trodde inte våra ögon, säger en hotellgäst till Aftonbladet.

”Jane Hamsher’s Blackfacing of Joeseph Lieberman” by Kevin Andre Elliott is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

-Pettersson säger att barnen måste ha blivit skadade för livet, enda chansen att rädda dem är att skicka dem till Södertörns högskola och en kurs i genustrams samt låta dem se på ”opartiska” SVT Nyheter om hur man får leka i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Lekte med barnen utklädd med ”blackface”

 1. Svenskar är världsledande att skapa problem där det inte finns problem.
  Ett symptom för en förklemad samhälle.
  Vi ha andra verkliga problem som det bör skrivas om, men nej ett dagis frökensom ha målad läpparna röda och ansikte svart upprör Nationen.

  Majoriteten av Svenska tycks ha ”En skruv löst”. Bilbränder skjutningar, rån, sprängningar är inget jämfört med ett svartmålad ansikte och röda läppar. Ni är inte kloka

 2. Södertörn, är det idiotins högborg i Sverige?? Det verkar som att många prilliga figurer har studerat där.o

 3. Min mor kom hit från Holland -49 . Hon hade med sig den holländska ” tomten Nicolaus ” han hade en betjänt som var neger . Den 6 December firade vi en lite mindre jul med en liten chokladbokstav , början på våra namn . En rolig ceremoni . Jag och mina syskon tog ingen skada . Som sagt skicka artikels barn till Södertörn . Löjets skimmer över dessa journalister som tar upp sådant . Hälsningar Sjöström

  • Svarte Piet, en uppskattad figur i Holland, att förbjuda honom kan jämställas med att förbjuda jul tomten. Upptakten till jultiden i Holland

 4. Nu måste dom små barnen få kristerapi omedelbart !! Skicka ner ett ambulansflygplan och hämta ungarna så att dom kan vård snarast.Föräldrarna kan få psykologsamtal via kommunen så dom får tala ut om denna traumatiska upplevelse från semesterorten.PKismen är i fara !!!!

 5. Jag minns i min barndom i Finland när De tre vise männen gick runt i husen under julen och sjöng julsånger mot en liten slant.
  I dag skulle detta aldrig kunna förekomma, då en av dem var svartmålad i ansiktet.
  Vi barn såg framemot detta jultradition varje år .
  En härlig minne för livet.

 6. Det måste ha varit efterblivna Svenskar som vart upprörda över en sån skitsak, ingen annan brydde sig.

Kommentera