Dubbla attacker med kniv, gäng vill åt offrens bilar

BROTTSLIGHET. Först överföll ett maskerat gäng en man på Norrvikens station. En timmes senare knivhöggs en annan man vid Rotebro av tre gärningsmän. Enligt uppgifter var det offrens bilar som gärningsmännen var ute efter.

Steget efter

Det första larmet kom klockan 18.41 från Norrvikens pendeltågsstation, norr i Stockholm. En man ska ha blivit nedslagen och sparkad av fyra yngre maskerade gärningsmän med kniv och machete.

60 minuter senare, klockan 19.41, kom larm från nästa pendeltågsstation norrut, Rotebro. Där ska en man, som enligt uppgifter stod och slängde sopor, ha blivit attackerad av fyra unga gärningsmän, även denna gång beväpnade med kniv och machete.

Läs mer på Aftonbladet…

-Pettersson säger att detta händer en vardagskväll i Sverige medan etablissemangen blir allt mer groteska. Nu skriver Dagens Nyheter att människors rädsla inte ska tas på allvar – det är bara propaganda från ryska nyhetsbyråer. Detta skrivs på en redaktion som gömmer sig bakom mängder med säkerhetsvakter och låsta dörrar i DN-skrapan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

20 thoughts on “Dubbla attacker med kniv, gäng vill åt offrens bilar

 1. Stäng Migrationsverket.Skriv på dörren att det är fullt. ÅK hem!
  Stäng socialjouren som pumpar ut våra pengar till utomeuropéer. En kille från ett europeiskt land skulle på jobbintervju .Han bad att få två biljetter till stället inom Stockholm och blev nobbad.
  EU medborgare har ingen rätt till socialhjälp, inte ens två biljetter .

 2. Önskar att ni som tummar ner svarar på hur vi skall kunna rädda landet? Men det är ni för fega för.

 3. Den här vägen måste jag ta ibland. Det här är allvar, liksom det som händer på Järva i Göteborg, Malmö. Jag bor i orten och måste passera ett gäng som giłlar att misshandla folk när jag ska till jobbet. Polisen försöker verkligen, men de kan inte täcka hela tiden.

 4. Och vad en Journalist på Stockholms skittidningar skriver ska aldrig tas på allvar, sådana går inte att lita på, hoppas att denne Helmersson råkar ut för detta gäng som han försvarar.

 5. Rövarna är så många och de gömmer sig inte i skogen längre. Det har skapats extremt många negativa följder av samhällsarkitekternas ansvarslösa ambitioner. De fulaste rövartrynena beväpnade och snara till våld är de tryggaste på gator och torg idag. Något, som politikerna tycks ha strävat efter i åratal. Sverige skulle kanske få sig en nödvändig omstart med ett omval och ny regering , men man kan aldrig vara säker. Återuppbyggnad och upprättelse av svenskarnas mänskliga rättigheter kräver tid, rättvisa, omdöme, konsekvent envishet, mycket möda och kommer att resultera i stora välförtjänta skattesänkningar.

 6. Benjamin misshandlades svårt

  ”Lämnade honom blodig
  – De slog och sparkade honom. Alla tre ställde sig på hans huvud och hoppade, säger Benjamins mamma Michaela.

  Någon av killarna satte sedan en fot på Benjamins bröst och slet av honom både hans jacka och Hugo Boss-cardigan innan de lämnade honom blodig på marken, iklädd samma vita t-shirt som han bar under skjortan på sin brors begravning.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpXb6V/misshandlades–efter-broderns-begravning

  • Jag mår illa av våldet som eskalerar för varje dag.
   Offren blir allt flera och nya våldsmän pumpas in i landet hela tiden.

 7. Exempellös rasering av ett land.
  En form av inbördeskrig är kanske inte långt bort. En stat i sönderfall.

  Ansvariga ljuger, jagar högerextremister och polisen hoppar käpphäst!
  ”Rättsväsendet” släpper merparten av gripna förövare direkt.

  Omvärlden häpnar. Vi som protesterar kallas rasister.

  Kan det bli värre?

  • De röstade som du och jag, på SD, men valmyndigheten tog 2% från SD och flyttade över till MP, som därigenom kunde fortsätta fördärva Sverige.

 8. Denna nya längtan att ”få” en bil måste bero på en akut hemlängtan, alltså man orkar inte vänta på nästa ”flyg” hem.
  Eller har jag fel ???

 9. Hörde av en person i dag att litauer hade rånat en manlig person och försökte sälja offrets begagnade skor …………
  Men man skall inte vara rädd , Sverige har aldrig varit tryggare.

 10. Nu har inte klangängen ihjäl varann enbart utan nu ger dom sig på vanliga Svensson.Men enligt DN är det obefogad rädsla att man ska råka illa ut.Men,det kommer en dag när även journalister är tvungna att sluta ljuga.

 11. ge mig mera pannkakor….jag vill ha pannkakor…

  Ge mig mera köttbullar…jag vill ha köttbullar…..

  den låten växte jag upp med….

  Nu…

  Ge mig din bil annars hugger jag dig…….

  snacka om kulturkrock

Kommentera