Nu kan Danmark ta medborgarskapet från terrorister utan rättegång

TERRORISM. Danmarks invandringsminister får nu rätt att beröva terrorister deras danska medborgskap, och han behöver bara meddela terroristerna om beslutet via nätet, enligt Danmarks Radio

Mattias Tesfaye (S), integrations och utlänningsminister. Bild från Wikipedia

Lagen om berövande av medborgarskap från danska utländska terrorister har antagits av en majoritet i det danska parlamentet. Lagen är främst avsett att slå danska utländska krigare som kämpar mot den islamiska statens militära rörelse i Syrien och Irak.

Migrationsminister Mattias Tesfaye (S) får alltså möjlighet att berövas danska terrorister med utländsk bakgrund sitt medborgarskap. Även utan rättegång.

Lagen föreslogs av den socialdemokratiska regeringen och det räcker om terroristen meddelas med mejl eller på sociala medier. Han har sedan fyra veckor på sig att överklaga.

-Pettersson säger att det är rejäl skillnad på svenska och danska socialdemokrater…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Nu kan Danmark ta medborgarskapet från terrorister utan rättegång

  1. Hela PK-tänket och dess makt i Sverige är på väg att slita isönder vår nation och göra den totalt polariserad. Ibland är man rädd att indbördeskrig lurar runt hörnet. Den är som ett krokben för nödvändig samhällsutvecklingen i humanismens tecken.

  2. Frågan varför Danmark kan det som inte Sverige kan kommer aldrig att ställas i PK-cancerns Sverige!
    Ifall någon av PK-cancerns folk pressas så heter det ”Ja, men Danmark är ju Nazistiskt! ”
    Finns det något fungerande land i världen som i PK-cancerns ögon INTE är ”Nazistiskt”?
    Istället sitter Svenska Domstolar o dömer fattiga skötsamma människor till fängelse för att de vägrar ljuga om situationen!
    Utan att det finns en enda mening som innebär ”hets”.
    En miljon Människor skulle i Sverige kunna fängslas för att de av Empati med brottsoffer vägrar ljuga!
    Svenska Åklagare jobbar ungefär som när kriminella hotar vittnen! Ingen ska våga ”snacka” om sanningen i Sverige.
    Folk borde sätta stopp för dessa korrupta kriminella äckel inom Rättsväsendet!
    Maktmissbruket är som i ett ockuperat land!
    Deras samarbete med importkriminella kostar varje dag oskyldiga människoliv!
    De hör hemma i fängelse!

  3. Det omöjliga i Sverige, som stötts och blötts i åratal, visar sig alltså kunna genomföras i Danmark på ett par veckor.

    När IS-terroristernas och deras ännu värre indoktrinerade hustrur och barn nu söker mesta bidragsförsörjning, så blir det sannolikt Sverige. Här får de företräde till allt. Men väl i Sverige så är det lätt att ta sig till omgivande länder.

    Därmed förklarat varför Danmark aviserade om utbyggd (tillfällig) gränskontroll mot Sverige, och Norge ventilerat samma sak. När denna gränskontroll är införd, så lär den aldrig upphöra.

    Danmark har utvisat en mängd skurkar under åren, som varit ledare för maffiagäng. De bor f ö i Sverige idag och leder fortfarande sin gäng (men från Sverige. Sverige ger fristad åt all världens skurkar, inkl IS-terrorister. M a o ytterligare skäl för Danmark att ha strikt gränskontroll. De svenskar som jobbar i Danmark får sluta med detta ELLER FLYTTA TILL DANMARK! Och det fåtal danskar som jobbar i Sverige, får flytta till Sverige eller sluta jobba i Sverige – ENKELT!

  4. Kan tyckas vara enbart bra vid hastigt påseende, men, vilka kommer att klassas som ”terrorister” framöver? Med ett rättssystem och en Regim som havererat. Och varför ingen rättegång? Här gäller det att vara sansad, bl a så inte ris binds åt egen rygg!

Kommentera