Stäng

Börja återvandring i stor skala enligt FN:s flyktingkonvention och Migrationsverket

INVANDRING. Enligt FN:s flyktingkonvention ska flyktingar återvända hem när det lugnat ned sig. De som inte återvänder ska assimilera sig, alltså smälta samman med svenskarna. 

På Migrationsverkets hemsida står: ”Ditt permanenta uppehållstillstånd kan återkallas om du flyttar från Sverige. Om du anmäler till Migrationsverket att du vill behålla ditt permanenta uppehållstillstånd kan du vara utomlands i upp till två år utan att ditt tillstånd påverkas.

Om du inte flyttar tillbaka till Sverige igen efter två år kan Migrationsverket återkalla ditt uppehållstillstånd. Tillståndet kan också återkallas om du uppgav en falsk identitet när du ansökte om uppehållstillstånd, eller om du medvetet ljög eller inte berättade om något som hade betydelse för ditt uppehållstillstånd.

Om du döms för ett brott kan domstolen besluta att du ska utvisas. Då återkallar Migrationsverket ditt uppehållstillstånd. Ditt uppehållstillstånd kan återkallas även om du har haft tillståndet i flera år.”

-Pettersson har de senaste dagarna hört Sveriges Radio klaga på att de som Säpo vill utvisa inte får en rättvis chans. Tvärtom, säger jag, de har varit är i många år och har haft alla chanser i världen att assimilera sig men inte velat, då är det bara att åka hem.

Sedan har vi alla ensamkommande och andra som ljugit om ålder, om bakgrund, om krig, om vilken väg de tog hit osv. De ska också åka hem enligt Migrationsverkets regler.

Som vanligt finns det lagar och regler, varför följs inte dessa.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 reaktioner på “Börja återvandring i stor skala enligt FN:s flyktingkonvention och Migrationsverket

 1. ”Tillståndet kan också återkallas om du uppgav en falsk identitet när du ansökte om uppehållstillstånd, eller om du medvetet ljög eller inte berättade om något som hade betydelse för ditt uppehållstillstånd.

  Om du döms för ett brott kan domstolen besluta att du ska utvisas.”

  Detta händer aldrig ändå. 😬🤭

 2. Lagar och regler gäller oss skattebetalare. Dom som livnärs av skatten andra betalt in, dom går mer under hänvisningar och vad man bör göra

 3. Ser just nu (tyvärr) på UR SOS skolan och Sverige !!!
  Finns säkert på PLAY ni som inte kan läsa mellan raderna !!!
  I detta program syns verkligen de som blivit ”programmerade” att bli ”naiva” dessa tar inte hänsyn till sin EGEN familj !!!
  Själva svaret ser de flesta iaf. de som bor i KIL !!!!!

 4. Ja, SVT/SR har som förväntat startat en kampanj för att stoppa utvisningar av barbarerna. Och denna slags kampanjer finansieras av svenska skattebetalare.

 5. när de flyttar hem
  så har de redan köpt insats lägenheter i sverige, som dom hyr ut till dubbla hyran!!!
  av 7 tusen i avgift får föreningen ut några hundra lappar kanske i överskott för framtida investeringar
  och lägenhetsägaren 7 lök i vinst, vilket i sitt arabiska hemland är värt guld
  och allt detta är om han har 1 st lägenhet, hur många har de investerat i ??
  och var kommer pengarna i från ??
  och 2 a hands uthyrning går inte stoppa
  I dagens läge, gäller lagen bara hyreslägenheter ?
  så nu föder vi dom ännu en gång med ännu mer inkomster från staten sverige pga bostadsbrist???

 6. Kan man åka på semester till hemlandet då kan man stanna kvar där.
  Dubbla medborgarskap är inte nödvändigt. Då kan det bli en fråga om att välja. De som vill assimilera sig gör det.

 7. Bra text av Svensk . Instämmer . Den planen är inte vad vi vill se hända vårt land . Att sedan Bilderberg skrynklar våra politikers hjärnor är sorgligt. Politikerna skall jobba för oss inte för globalismen . Återvandring i stor skala , vad hjälper det ? Den skall vara av gigantiska mått som världen ej skådat tidigare . I dag i morgon hela året och hela nästa år och så tills ordningen är återställd . En Dröm ? Jo men den är fri och jag är inte ensam om den drömmen . Mvh Sjöström

  1. Du är definitivt inte ensammen. De C:a 2-2,5 miljoner Svenskar som finns kvar i Sverige är ALLA av den uppfattningen.

 8. FN´s jultomte, Sverige, verkar nöjd med att skita i landets grundlagar och även FN´s konventioner. Skit i allt, slipp ansvar. Dags att nysta upp. ”Jag följde bara order”, duger inte, när ni dessutom blivit berikade på kuppen. Landsförräderi är en korrekt term.

 9. Intressant att reglerna som vi alla gillar redan finns! Då kan jag egentligen bara hitta ett huvudskäl till att de inte efterlevs; -De går stick i stäv med Kalergiplanen!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: