Har själv öppnat för massinvandring – nu vågar han inte låta sin dotter gå ut ensam på kvällen

INVANDRING. Moderaterna, Sveriges stora borgerliga parti har bidragit till att öppna gränserna för en enorm massinvandring till Sverige. Det har haft otänkbara negativa konsekvenser för kvinnors välfärd, våld och sexuella övergrepp. Det är så illa att moderaternas ledare Ulf Kristersson nu är rädd.

Han är rädd och nervös över att låta sin dotter på 19 år gå ut ensam på kvällen. I sitt tal vid ett partistämman i Västerås sa Kristersson:

”Vi vill inte att hennes liv ska begränsas av allt som nu går fel i Sverige. Att hon inte ska våga springa ute som jag, när det är sent och mörkt. Eller gå hem från en fest utan risk att bli rånad.
Jag vet att många föräldrar delar precis den oron. Ibland är den inte befogad, för stora delar av Sverige är trygga. Men det värsta är att man inte kan lita på det. Man vet helt enkelt inte. Och människor anpassar sig – eller rättare sagt anpassar sina liv – för att slippa vara oroliga.”

Regeringen har tappat kontrollen över landet, sade moderatledaren, och det går bara att ge honom rätt när man läser strömmen av läskiga nyheter från Sverige.

Bombsprängningar har blivit vanliga i Sverige. Polisens bombgrupp kallas ut nästan varje dag, skriver svensk TV, SVTEnbart i Stockholm har det skett 37 bombsprängningar – under årets första 9 månader.

Sveriges näst största stad Göteborg är ett av de värsta områdena. På lördagskvällen knivhöggs en ung man till döds vid en fest i staden. Det var det andra mordet på mindre än en vecka.

Bara i år har 112 rån rapporterats mot barn, skriver expressen.seOch förra veckan hotades en pojke på 15 år och lite senare en pojke på 12 med en kniv och rånade av svartklädda unga män.

I Göteborg finns nu upp till 900 registrerade kriminella gängmedlemmar, skriver Göteborgsposten.

Staden har också kallats den islamiska statens fästning eftersom så många islamister rekryterades till terroristorganisationen därifrån.

Under sommaren hände över 100 rån och knivmord i staden. Narkotikabrottsligheten är omfattande ch det nigerianska gänget ”Black Ax” har etablerat sig i staden. Det är en stad som förfall, skriver Aftonbladet .

Politikfakta

Tidningen har pratat med taxichaufförer, vakter och andra människor i staden om allt som händer på kvällen och natten. Bilden som de ritar är en bild av en stad som är i förfall, står det.

Ulf Kristersson ”glömde” moderaterna egen roll i Sveriges förfall. Allt detta händer just nu i Sverige. Och det gör det förståeligt att Ulf Kristersson säger att Löfven har tappat kontrollen över landet.

Men han ’glömde’ att tala om moderaternas eget ansvar för läget i Sverige. 

Moderaten Fredrik Reinfeldt har varit statsminister i åtta år. Det var han som 2014 höll det ökända talet till svenskarna att de skulle ”öppna sina hjärtan” – talet som banade vägen för den enorma vågen av asylsökande 2015.

Det var också Reinfeldt som sa att det fanns gott om plats för flyktingar i Sverige. Han kunde se det när han flög över landet.

Reinfeldt är kvar på samma linje sedan dess. Dagen före Ulf Kristersson talade han på moderaternas partimöte . Här sa han bland annat att det är fel att sätta sitt eget land först.

Ulf Kristersson var tyst om Reinfeldts attityd och partiets ansvar. Emellertid fanns det en önskan om en stramare migrationspolitik på moderaternas partistämma i Västerås. Det beslutades att undersöka möjligheten att förbjuda islamisk halsduk i grundskolan, skriver exspressen.se.

Det beslutades också att skärpa reglerna för utvisning av asylsökande och flyktingar vid tillfällig vistelse om de har begått brott. Men moderaterna är också under press.

Flera enkäter visar att det invandringskritiska partiet, Sverigedemokraterna, går framåt. I Sifos senaste undersökning får partiet 22,7 procent av rösterna – det högsta talet någonsin i hos Sifo. 

Och sedan valet för ett år sedan har 140.000 väljare lämnat socialdemokratin till förmån för Sverigedemokraterna, skriver expressen.se .

En stor majoritet – 61 procent – av väljarna vill att de andra partierna ska samarbeta med Sverigedemokraterna. Bland moderaterna vill 85 procent att partiet ska samarbeta med Sverigedemokraterna.

Den Korte Avis…

1.550.626 brott anmäldes i Sverige 2018. Det är mer än en fördubbling sedan 1975, det år som Sveriges riksdag beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt, med ett mål som det verkar att förstöra det samhälle som byggts upp under hundratals år.

Under samma period har antalet domstolsavgöranden minskat med 68 procent – från 314.900 till 101.185.

Se siffror på utvecklingen i Sverige här https://www.kristligt-dagblad.dk/histories/sweden

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

22 thoughts on “Har själv öppnat för massinvandring – nu vågar han inte låta sin dotter gå ut ensam på kvällen

 1. Man blir så förbannad så man saknar ord. Alla dessa idioter i riksdagen borde sättas i stupstocken. Dom gör sig bäst iklädd en träfrack ca 2 meter under jordens yta.

 2. Jag betraktar Ulf Kristersson som en
  stor bluffmakare så länge han inte tar
  tydligt avstånd från den Alzheimersdrabbade,
  Reinfeldt.
  ( Alzheimers ger försämrat omdöme)

  D.v.s. moderaterna har inget värde så
  länge de lever kvar med ”Öppna ERA
  hjärtan” ( = ”ERA” – det gällde inte honom)

 3. Den som visar dåligt omdöme och bjuder in sin tidigare chef Fredrik Reinfeldt som talare på partistämman ska inte vara självutnämnd statsministerkandidat. Han har inte fått en rättvisande bild av motviljan bland presumtiva väljare av vad han var med och understödde i flyktingavtalet med Maria Ferm.

 4. ”Rädd för att bli rånad” är karlen helt borta!? Hon kan bli gruppvåldtagen och/eller mördad!

 5. Vilken Skitstövel!
  Han är ju skyldig till det mesta av det som händer i Sverige..
  Byt partiledare fort ,om ni vill vara kvar i riksdagen.
  Eller läg ner partiet..
  Fan han snackar som Mona Salin !

 6. Normalbegåvade har kunnat räkna ut detta scenario i 20 års tid, och hade detta bara drabbat dem som tror på massinvandring från Mena, så hade man kunnat säga att det var lika gott åt dem, men tyvärr drabbar det även dom som var emot, gamla människor, unga människor, ja praktiskt taget alla grupp får betala för vissas oförstånd.

 7. Moderatern kommer inte att rädda Sverige. Lömska människor som säger en sak och gör tvärtom. Millhouse är en sopa som står Reinfeldt nära.

 8. Fredrik Reinfeldt är en mycket tung ryggsäck för moderaterna att bära.
  När det gäller den kriminella arbetskraftsinvandringen av lågkvalificerad arbetskraft från tredje land så ville inte moderststämman skärpa lagstiftningen mot den utan snarare luckra upp lagen än mer.

 9. Det var väl i princip bara politiker, pissmedias lakejer och en massa PK-arslen som inte kunde räkna vad som komma skulle. Snart har de väl bara Trump och SD kvar att skylla allt på….

 10. Skam på torra land. Det är svårt att hitta en falskare hycklare än Kristersson.
  (Skraj för att den 19-åriga dottern skall bi rånad!!! Om de var så, skulle han nog skatta sig lycklig. Nej med 19-åriga tjejer är risken högre att det händer något annat.)

 11. Hahaha rätt åt packet när deras egen ruttna och sunkiga politik slår emot dem själva. Synd bara att det inte gör det oftare.

Kommentera