Migrationslagar bör vara i linje med övriga nordiska länders

INVANDRING. Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni anser att Sveriges migrationslagar bör vara i linje med grannländernas för att minska söktrycket till Norden, skriver Dagens Nyheter. 

Nyamko Sabuni, pressbild Liberalerna

– Norge, Finland och Danmark har så mycket färre antal människor som söker asyl, säger hon till tidningen.

Sabuni anser att det behövs lagar som är tydliga och vars tillämpning är i paritet med andra länder inom EU. Hon anser att Sveriges tolkning och tillämpning av asyllagen är mycket mer generös än vad konventionerna i EU föreskriver.

-Pettersson säger att år efter år ser det likadant ut, bilden ovan är från 2017 men det har inte blivit bättre trots statsminister Löfvens prat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Migrationslagar bör vara i linje med övriga nordiska länders

 1. Nyamko Sabuni har naturligtvis rätt.

  Men Liberalernas tidigare partiledare och ledning, kom aldrig till den insikten. Tvärtom så var man med och skapade det läge Sverige nu har.

  Det som Nyamko Sabuni vill ändra på och rätta till.

 2. Ett av de mest vettiga uttalandena från L på år och dag. Om L driver detta i ytterligare uttalanden, så lär L krypa över 4% sympatisörer igen.
  Nu måste L lämna JÖK och gemensamt med de konservativa partierna stoppa JÖK, för att få till ett NYVAL eller åtminstone tillsammans ta Regeringsmakten.

 3. Nyamko Sabuni är förnuftig, därför hatar Sveriges journalistkår henne trots att hon är både svart och kvinna.

 4. Jag anser att alla som inte är födda på Svensk mark borde per automatik bli av med sitt medborgarskap och ev hyresrätt Januari 2020 såvida de inte kommer med intyg från 10 skötsamma svenskar att de är en tillgång samt utdrag från polisens register som skall vara helt rent. Har man dessutom inte levt på bidrag alls så kan man komma ifråga för ett förlängt uppehållstillstånd men naturligtvis inte medborgarskap.

  I de flesta länder i världen så får du inte medborgarskap hur du än försöker. I de flesta andra länder får du 3 månader och 3 månader till om du skött dig de första 3 månaderna. Detta naturligtvis till en saftig avgift och krav på att lämna landet var tredje månad.

  Införde vi detta skulle dessa maffia-parasiter äntligen släppa greppet om Sverige och det skulle bli enormt uppsving ekonomiskt. Frågan man bör ställa sig är varför värnar politikerna de kriminellas rättigheter att begå avskyvärda brott istället för vår rätt att leva i harmoni med varann.

Kommentera