Stäng

Vänstern äger

Har ni någon gång funderat över detta?

I debatter är det alltid vänstersocialister som kastar epitet på sina motståndare i brist på sakliga argument. Vänstersocialister har en sällsynt förmåga att dyka upp på andra partiers torgmöten för att med gälla röster och andra gutturala läten försöka förstöra dessa. I skydd av masker och mörker smyger vänstersocialister omkring och försöker skrämma meningsmotståndare om de nu inte bara är ute efter att vandalisera deras egendomar.

Håller ni med om detta och det faktum att det är förtvivlat svårt att finna rubriker som talar om att vänstersocialisternas motståndare ägnar sig åt det som ovan beskrivs?

8 reaktioner på “Vänstern äger

 1. Samma enfaldiga vänster som på 70-80-90 talet skrek sig hesa över kapitallister är idag storkapitalets knähundar o dörr mattor, ja tänk som det kan bli när man inte har något förstånd att dras med?

 2. Vänster folk är i grunden intoleranta, för de accepterar bara likasinnade och vill störa andras mänskliga rättigheter.
  Konstigt nog sker allt i mångfaldens och allas lika värde tecken.
  Som synes saknar de en röd tråd i dina argument, för dina rättigheter beror på vem du är och vilken grupp du tillhör.

 3. Granne till mig beslöt sig för att med några andra batikhäxor som hon sa, ”lyssna på Jimmie Åkessons torgmöte” under valrörelsen.

  ”Men vi skrek inte…” sa hon när hon kom tillbaka. ”Ja, man vill ju visa respekt för demokratin så vi vände bara ryggen mot honom.”

  Vänster-kärringar, finns det något som slår dem i vidrighet?

 4. Håller med fullt ut . Skulle handla frimärken härförleden på Ica . Gav kassörskan pengar , hon slog in i kassan . Hämtade frimärkena och räckte över de till mig . Frimärkena hade en flagga och jag frågade vad detta betyder . Mycket riktigt , prideflaggan . Affären fick gå tillbaka , hon såg lite undrande ut . Apropå Mayas eminenta text . Mvh Sjöström

 5. Bland socialister, finns det speciellt bland yngre kvinnor en kärlek till Anarki. Nåt som dem anser vara ett ideal samhälle, inga som styr utan folket. Som kommer sluta med Kaos…
  Och bland journalister, finns det säkert ett stöd..

 6. En patetisk skara av vänsterblivna brukar samlas när det är torgmöten.Dom är lätta att känna igen då uniformen är given.Svarta kläder,grönt,blått eller rosa okammat hår.Gärna i rastaflätor.Hålögda,magra och aggressiva.Högljutt skanderande att det inte ska finnas några rasister på våra gator.Åldern brukar röra sig mellan 18och 25 år.Sedan har vi den lite äldre varianten.Herrar och damer iförda fjällrävenryggsäck och fotriktiga skor.Den äldre varianten skriker inte fullt lika högt men nära inpå.Sedan brukar regnbågsflaggan uppenbara sig.Den ingår i rekvisitan oavsett vad torgmötet handlar om.Ja,gott folk här har ni en kort beskrivning av hur vänsterblivna ser ut och uppför sig på demokratiskt anordnade torgmöten.

 7. Helt rätt beskrivning av verkligheten. De har ju alltid rätt så i deras värld är allting enkelt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: