Stäng

Kan klimataktivisterna bli tokigare?

KLIMATAKTIVISTER. På Twitter publicerade Greta Thunberg den 26 juli ett inlägg om att hon släpper en låt ihop med det brittiska indiepopbandet The 1975. Alla intäkter från låten ska gå till den upproriska klimatrörelsen ”Extinction Rebellion”, som under året gjort en rad vänsterradikala protester för ”klimatet” i Sverige och andra länder.

”Dags att göra uppror”, skriver klimataktivisten Greta Thunberg, senare tog Greta bort bilden och skrev att hon är emot allt våld.

Visste ni att en efter Göteborgskravallerna dömd AFA-aktivist är en av de svenska talespersonerna för Extinction Rebellion som Greta Tunberg vill donera pengar till?

AFA-aktivisten är Jonathan Pye, som dömts till fängelse och än idag inte ångrar något och fortfarande anser att våld är en del av den politiska kampen. ”Det är viktigt för oss, inte av moraliska grunder, man av praktiska grunder att inte döda någon – därför att det skulle inte vara värt de i nuläget”, säger Jonathan Pye.

Om Extinction Rebellion på bloggen…

Nedan ser ni de människor som ska rädda jorden från den påstådda klimatkatastrofen  – Pettersson förstår att de är i behov av sponsring för jag kan inte tänka mig att en enda av dem är kapabel till att försörja sig själv. Undrar om de blir så där av att äta ekologiskt?

Twitter

Extinction Rebellion grundare, Roger Hallam, är dock inte frågande för att frångå ickevåldsprincipen. – Vi kommer tvinga regeringar att agera! Och om de inte gör det, så störtar vi dem och skapar en demokrati för vårt syfte. Och ja – några kan komma att dö i processen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Kan klimataktivisterna bli tokigare?

 1. Visar dessa bilder hur glada dom blir när Sverige lägger ner mentalsjukhusen eller är folk så här idiotiska bara för att Greta är det???????

 2. Skapa klimatångest bland barn och hota med våld för sin ”klimatkamp”.

  Vad är det för människor som ”Thunbergs-gruppen” har mobiliserat?

  När ska svensk media granska detta?

 3. Vad är detta !
  Är det individer som fått fredspriset.
  Eller för sin foskning för framtiden!
  Det ser ljust ut för oss arbetare

 4. Varför dog inte mänskligheten och Isbjörnarna mm m fl ut under Värmetiden (för ca 6-8000 år sedan) efter istidens slut. Då det var så varmt att det växte EKSKOGAR ända uppe i Nordligaste Norrland!?? Klimatet där var alltså i nivå med dagens Norra Götaland, eller ännu varmare. Hur vet man det? jo, man har upptäckt att mossarna, i lagren från denna tid, innehåller massor av Ek-pollen! Denna kunskap vill man självklart inte att massorna ska få reda på, men jag var där för ca 30 år sedan, på guidad tur bland stenåldersboplatser tusentals år innan samerna kom!!, före klimathysterin. Ingen kan ta ifrån mig detta!

  1. Det har även dykt upp förstenade träd ifrån tidigare mellanistider, både här uppe i norr och i Kanada. Klimatkulten vill inte höra talas om det …

 5. Är inte det där en väldigt gammal filmsnutt? Tyckte nämligen mig känna igen hela regeringen på de visade avsnitten.

 6. Om det skulle bli legalt att röka cannabis, skulle de då sluta, för att fortsatt kännas sig rebelliska och ”lite på tvären” i samhället?

 7. När ska vanligt folk förstå att climatclownerna inte är så oskyldiga som det verkar utan är ett mycket allvarligt hot samhället.
  De är muterade kommunister med en extremt totalitär agenda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: