Danmark inför gränskontroller från Sverige

UTRIKES. Den danska regeringen kommer att införa gränskontroller från Sverige, enligt uppgifter till DR. Justitieminister väntas Nick Hækkerup (S) meddela beslutet vid en presskonferens under torsdagsmorgonen.

Efter de senaste månaderna med bombattacker och skottlossningar kommer regeringen att införa tillfälliga gränskontroller för resenärer från Sverige till Danmark.

Gränskontrollen kommer att införas från mitten av november och kommer att ske punktvis. Det vill säga det finns kontroller vid alla gränsövergångar en till flera gånger i veckan.

-Pettersson undrar om regeringen är stolt över den ”svenska” exporten som spränger och skjuter i ett grannland.

En ”svensk” skjuten i Köpenhamn är ingen trevlig syn.
En ”svensk” grips i Köpenhamn 

Mer än hälften av all brottslighet begås nu av invandrare – ”Sverige är i krig”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Danmark inför gränskontroller från Sverige

  1. Ja Danmark har ju ett krisigt läge,mellan kalifatet Abzurdistan i öster och Merkels orientalisk/afrikanska drömland,i syd !
    Lyfter på hatten för jordens äldsta konungadöme Danmark.
    F.ö. läste ni idioten Dambergs påstående ang, ”minskade inbrott” ?
    Ett uttalande,troligen hämtats direkt från Sandhögen !
    ”Världens mest humana Stat”,blir som broderlandet N-Korea,alltmer isolerat från verkligheten !

    • PS.
      Som lök på laxen fortsätter Abzurdska nödmyntet ”Kronan”,sitt fall.
      I dag noterad i närheten av 11:- för en Euro !! Snart endast pappersvärdet kvar…..
      DS:

  2. Sverige är som en stor kossa och alla hungriga anländer hit för att äta sig mätta.
    Syrien nästa.
    Sverige måste stänga bidragskranarna.

  3. De åtgärder som den danska regeringen utan dröjsmål kan sätta in, som övervakningskameror, nummerskylt-scanning mm kräver i Sverige åtskiligt ”förberedelsearbete” och sannolikt lagändringar samt – inte att förglömma – ett mödosamt politiskt arbete att övertyga skrän-vänstern och media om att åtgärderna inte kränker de kriminellas integritet och rörselsefrihet.

  4. Kronan rasar till värdelöshet, Landet ligger i bottenträsket gällande arbetslöshet. Sjukvården säckar ihop som en sufflé. Grannländerna inför gränskontroller.

    Gissar att Löfven jäser av stolthet nu.

    • Finland är på sin vakt.Dit åker man inte hur som helst. Polis, tull -och hundpatruller möter resenärer till Åbo t.ex och frågan om vad man har i bilen och vilket syfte med att åka in i Finland frågas.

KommenteraAvbryt svar