Vem är hjälpt av att Svetsarn är ”genuint orolig”?

INSÄNDARE. Svetsarn är “genuint orolig” över vårdköerna i Sverige.

Vad tror han vanligt folk är? Troligtvis inte bara oroliga – utan genuint förbannade på Svetsarn och resten av syltryggarna i Sveriges riksdag som är lika handlingskraftiga som en torr tall.

Det blir inte en enda människa mindre i vårdkön för att Svetsarn säger sig vara “genuint orolig” i Expressen.

Snarare växer vårdköerna över hela landet för varje dag som Svetsarn och kompani sitter och såsar på sina taburetter i väntan på årets nobelfest i Blå Hallen.

Vårdköerna kan alltid vänta. I bästa fall hinner tillräckligt många sjuka och gamla avlida varvid problemet med vårdköerna justeras av sig själv.

Ego lego

Steget efter

15 thoughts on “Vem är hjälpt av att Svetsarn är ”genuint orolig”?

 1. Nu kommer sjukvårdsköerna att bli dubbelt så långa som förr på grund av att den Svenska idiotiska regeringen byggde ett sjukhus för flera miljarder som dom nu lägger ner. Sjukhusets många och stora operationssalar kommer att gapa tomma efter att man sparkat hälften av sina anställda.
  Jag är övertygad om att det inte finns en enda regering på hela jorden som är så idiotisk som Sveriges.

 2. Han är ingen svetsare Har inte klarat utbildningen och aldrig avlagt ett godkänt svetsprov. Påstå det är att skämma ut en hel yrkeskår som kan svetsa

 3. Steffe och hans landsförädiska bröder och systrar inom 7 klövern behöver aldrig stå i någon vårdkö !

 4. Svetsaren?! Den där är väl ingen svetsare. Han har inte intelligens nog att kunna ta sig igenom en sådan utbildning. Han är för dum för att klara av någon utbildning överhuvudtaget.

 5. Genuint idiotisk
  Fattar inte hur han fick jobbet leda Sverige ioch för sig ett banankompaniland genom korrumperat som det blivit och varit ca 30 år bakåt i tiden.
  Fattar inte heller hur han blev omvald igen som stadsminister, att över 80 % valde likadant igen , är 80 % av Svenska folket blinda döva, stumma och aspackade eller?

 6. Den här individen har oerhört mycket att vara orolig för.Framför allt sin framtid som statsminister.

 7. Han kommer aldrig i en vårdkö.han behöver inte vänta en timme i telefon för att boka färdtjänst.
  Han blir inte skickad runt på sjukhus.
  Han får stanna på samma.
  Jag är genuint orolig för att han saknar något stort mellan öronen.

 8. Svetsen spricker – den går aldrig att svetsa ihop igen. Finns det ingen yrkesskicklig svetsare i Sölvesborg?

 9. Svetsaräcklet har väl första klassens privatsjukvård så jag begriper inte varför han påstår sig vara orolig. Vanligt folk som är sjuka och inte har tillgång till vare sig snabb eller bra vård – Ja dem förstår jag om de är oroliga.

 10. Jag trodde han var nöjd, han har ju fått styra Sverige i 5 år efter socialdemokratiska tankar. Socialdemokraterna har fått precis de Sverige de vill ha och förtjänar, tyvärr på bekostnad av de svenska folket. Men det skiter ju sossarna i ändå. Han kan inte vara orolig, mannen har inte en susning av vad som försegår i Sverige, han lever i sin socialdemokratiska bubbla och den är fruktansvärt långt ifrån verkligheten.

Kommentera