Stäng

Malmö idag, facit på nästan 50 års misslyckad politik

INVANDRING. Idag var Zlatan i Malmö och täckte av statyn av honom själv. Det var gått om folk på plats och lätt att se vad 50 års misslyckad politik gjord med staden, som en gång kallades Framtidsstaden. ”Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?”.

Malmö idag, vid Zlatans besök. Foto: Privat

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Malmö idag, facit på nästan 50 års misslyckad politik

 1. Ja fy fan vad man kan förstöra en stad, man hade alla chanser att bli den mest tilldragande staden i Sverige, med närheten till Köpenhamn och med Brons tillkomst, allt har dom socialistiska dårarna shabblat bort med massinvandring av icke produktiva individer som blivit en gigantisk belastning på inte bara Malmö stad utan även för dem som måste bistå med gigantiska fem miljarder för att staden inte ska gå i konkurs.
  Sådana ledare skulle totalförbjudas till att vistas inom politiken!

  1. Zlatan är inte bara en högrest person, även munnen har blivit ett par nummer för stor till hans egen betydelse,? Eller vill han
   hävda att all den jävelskap som sker i Malmö idag endast skulle bero på att folk inte blir sedda??

   Allt i en stad handlar inte enbart om fotboll!

 2. Jag minns på 90 talet -95, exakt när muslimernas mål var att erövra Malmö med den strategiska platsen. Glömmer aldrig bort hur mussar från Stockholm åkte dit i skytteltrafik och hånade svenskar,som tillät deras lämmeltåg.
  Minns även när jag pratade med en väninna om detta och hon sade, nej, motorcykelgängen är värre.
  Nu har vi facit i handen.

 3. Jag är förvånad att någon ens vill bo och betala skatt i malmö. Vad händer när skatteunderlaget minskar samtidigt som bidraget på 5,5 miljarder försvinner ??
  Nåt att fundera på för malmös styrande…

 4. Sorgligt är bara förnamnet. Malmö som ska vara Sveriges port mot Europa.
  Vad visar Sverige egentligen upp med en sådan port?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: