En plånbok blir aldrig tom…

INVANDRING. Vi har alla hört om besparingar om det ena och det andra, neddragning av värme på äldreboende, besparingar på varm mat till gamla, nedläggning av landsbygdsskolor och mycket mer.

Pressbild

På ett område verkar det alltid finns pengar i kassakistan, boende, mat, kontanter, resor till landet man flytt ifrån, sjukvård, tandvård, tolk, med mera…

”Du som har fått uppehållstillstånd som flykting kan söka bidrag för dina anhörigas resor till Sverige” Migrationsverket.

-Pettersson undrar om det är för mycket begärt att den som vill ha hit sina anhöriga sparar eller lånar pengar till deras resa, fast ännu hellre ska naturligtvis familjen återförenas i hemlandet eller så nära hemlandet som möjligt eftersom FN:s flyktingkonvention säger att flyktingar ska återvända när det lugnat ned sig hemma.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “En plånbok blir aldrig tom…

  1. Men det skall väl belöna sig med många barn? Det var ju det som fattades. Se det som en bonus.

  2. Som jag ser det är inte problemet att de åker hem på semester , giftermål mm . Problemet är att de släpps in när de kommer hit igen . Retur avsändaren skall gälla . Mvh Sjöström

  3. Det handlar alltid om prioriteringar och den mångkulturälskande och landsförädiska 7 klövern prioriterar bara sig själva och icke tvättäkta infödda svenskar !
    De som byggde dagens Folhem åt alla dagens landsförrädare och femtekolonnare är mindre värda än hundskit under skorna.
    Landsförädare likt Qusling som förråder sitt eget folk och land har alltid blivit mycket hårt straffade och det är bara hoppas att dagens svenska förrädare inom kort också får sitt rättmätiga och mycket kännbara straff.
    Som äkta svensk och älskare av mitt kristna fosterland så får jag tyvärr fortsätta ett tag till att dagligen gå omkring med onda tankar om förräderiet !!!!!!

  4. https://pbs.twimg.com/media/DkQun8sW0AU-cju.jpg

    Bild från twitter,com/hashtag/putnu

    Delcitat

    Semesterresor till hemlandet man flytt ifrån är vanligt.

    Semesterresor från Sverige
    I Sverige vet man om problemet med semesterresorna sedan många år. Men verkar inte låtsas om det. Sedan åratal lyfter exempelvis många avgångar flyg per dag till Irak. Syrier åker på semester och bröllopsresor till hemlandet och berättar om det i tv-soffor.

    Liberalernas partiledare Jan Björklund kom igår med ett förslag om att socialnämnden ska ha rätt att belägga familjer med utreseförbud, för att stoppa tvångsgifte och omskärelse. Björklund säger att ”när sommarlovet kommer är det många familjer som reser hem till Mellanöstern och tar med sig sina minderåriga flickor och gifter bort dem”.

    Det är allmänt vedertaget att det sker, men inga försök görs att stoppa resorna eller komma med (Publicerat 19 juni, 2018)

    Slut delcitat

    Läs mer på:

    https://samtiden.nu/2018/06/fler-reser-till-hemlandet-pa-semester/

    • Tillägg:

      I sista stycket i delcitatet ovan råkade några ord på slutet falla bort.

      Sista stycket lyder så här i sin helhet:

      ”Det är allmänt vedertaget att det sker, men inga försök görs att stoppa resorna eller komma med sanktioner, som indragna uppehållstillstånd.”

  5. mat till pensionärer nej.
    Men lyx resa till det gyllende landet javisst,
    vi bjuder på hus,rum och omkostnad samt permanent uppehålls tillstånd för resten av livet , Obs! glöm inte informera resten av släkt och vänner!!!
    vissa får gå i trasiga skor, men det är troligtvis de som kallas svenska skattebetalare.

  6. Det är inte heller så att de andra plånböckerna, statens, landstingens och kommunernas är tomma. Skatteuttaget har väl aldrig varit så högt som nu. Det gäller bara att använda svenska folkets beslagtagna medel på ett för framtiden hållbart sätt. Då gäller det att inte prioritera Medeltidsöstern framför svenska folket.

Kommentera