En sosses ändrade tankar…

INVANDRING. Norbergs kommun med 5800 invånare i norra Västmanland är en av alla kommuner som råkat illa ut på grund av för stor asylinvandring. Under migrationsåret 2015 hette kommunalrådet i Norberg Åsa Eriksson (S), idag är damen riksdagsledamot för socialdemokraterna och påstår i en intervju i  Aftonbladet att hon då, under den så kallade ”flyktingkrisen” 2015 protesterade mot den stora invandringen. Åsa Eriksson (S) ljuger.

Åsa Eriksson (S). Pressbild riksdagen

Staffanstorps kommunalråd Christian Sonesson (M) skriver på sin Facebook. att Åsa Eriksson (S) inte protesterade utan tvärtom var för asylinvandringen. 

Från Christian Sonessons Facebook

Aftonbladet har nyligen publicerat en artikel om den lilla kommunen Norberg som tog emot många asylsökande under åren 2014 och framåt, med tyngdpunkt på hösten 2015. Intrycket som förmedlas i artikeln till läsaren är att det dåvarande kommunalrådet, Åsa Eriksson (S), slogs med näbbar och klor för att beskriva vilket problem detta var för kommunen. Hur statsmakten (läs regeringen) inte lyssnade inte lyssnade på hennes rop om hjälp. Man får lätt intrycket av att Eriksson (S) var oppositionell mot regeringens politik. Åsa Eriksson är idag riksdagsledamot för Socialdemokraterna. (Se de två första bilderna från Aftonbladets artikel).

Men backar vi bandet till hur det verkligen lät från Eriksson under de aktuella åren så blir bilden en helt annan. Eriksson propagerade för en stor asylinvandring, mer än gärna till avfolkningskommunen Norberg. (Se de efterföljande bilderna från Erikssons blogg)

”Invandringen till Norberg var glädjande nog hög förra året.” Skrev Eriksson i maj 2015.

Eriksson prisade också regeringen år 2015. ”Nu har vi en regering med en klok politik, statsråd som lyssnar och bryr sig om utvecklingen i hela landet och det är som natt och dag jämfört med förra mandatperioden.”

I februari 2015 går hon till attack mot Kristdemokraterna och Folkpartiet. ”Kristdemokraternas och Folkpartiets förslag om tillfälliga uppehållstillstånd känns närmast bruna: hur skulle den osäkerhet som tillfälliga uppehållstillstånd innebär bidra till bättre integration? Folkpartiets språktest tänker jag inte ens kommentera.”

Åsa Eriksson (S) målar alltså nu upp en helt annan bild av verkligheten än den som hon som kommunalråd vid tillfället propagerade för. Tyvärr har Aftonbladet inte gjort sitt jobb fullt ut i artikeln. Vi var ett litet antal kommunalråd som kritiserade den nationella migrationspolitiken. Eriksson (S) ingick inte i den gruppen.

Länkar till Aftonbladets artikel samt Erikssons blogg.

https://special.aftonbladet.se/de-som-kom/norberg/

https://asainorberg.wordpress.com

-Pettersson tycker det är skrämmande att vi har politiker som för en vansinnig politik och när det blir uppenbart att den är just vansinnig så ljuger och förnekar de att är deras politik som ställt till det. Dessa människor har än idag makt att förstöra ännu mer, men det är väljarnas fel…

5800 invånare och tro att det ska gå bra att ta emot 919 migranter tyder på en begränsad intellektuell kapacitet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “En sosses ändrade tankar…

  1. Det är så här man slickar uppåt och hon lyckades. Hennes trista byråkratiutseende passar bra i Riksdagen Grå människa.

  2. OM MAN ÄR LEDAMOT I ETT LJUG PARTI SÅ ÄR DET
    FÖR DEM en självklarhet att ljuga om det mesta, och gör så ständigt.

  3. Folkpartiklarna tog tillbaks kravet på språktest av En Enda anledning :Därför att vår största socialbidrags-tagare ; kungahuset, skulle komma i kläm. Silvia, med sitt vedervärdiga språk, skulle nämligen bli utslängd med det förslag som partiet först la fram.

    • Skäms du inte. Kungahuset kostar för varje skattebetalare 10 kronor per person och år. Har du inte råd med det, när invandringens bidragskostnader per tre år är 270 miljarder.
      Dessutom är kungahuset det sista av Sveriges historia som är kvar.
      Jag betalar gärna för dem, de gör bra PR för landet Ta bort Nobelstiftelsen .Att tilldela fredspris till Arafat och nu påtänkt Greta har gått för långt.

      • Svenska kungahuset är tysk franskt vår kung är präktigt dum i huvudet, kronprinsessan är Politisktkorrekt.
        Lägg ner skiten och gör Åkesson till president.

      • NEJ !!! Uppriktigt sagt skäms jag icke ett j-a dugg. Monarkin är fullständigt förlegad och helt idiotisk, enl. min mening. De tillför inte ett förbannat dugg till det Sverige som inte längre existerar. Men lösningen är ej heller republik. Det räcker gott med riksdag och regering. Av fem bortskämda spolingar i slottet är det väl bara Vickan som verkar någorlunda normal. Gud hjälpe oss för feodalismen. PS. Madde behöver väl knappast ens kommenteras…DS.

  4. Vadå riksdagen. Hon borde åka hem och fixa problemet. I stället blir hon rikligt belönad med riksdagarvsode. Jag spyr….

  5. Tack Tore🌸! Det kallas även ” läpparnas bekännelse”😔! En av många anledningar till den s.k. KU. Vi ”andra” får genomgå rättsprocess och döms i en domstol, framtida arbetsgivare kräver referenser och gör egna ” sök”. Politiker har en egen ”domstol”. Vi får gratta ”sossarna”
    att de funnit en sanningsenlig representant i regeringen. Hoppas personen ifråga, tillhör dem som bl.a. erbjuder gratis boende i sitt hem för ensamkommande.

  6. Sossar, vänstermiljömuppar, genuskärringar, feminister osv, de äro alla permanenta världsmästare i ljug, fiffel & båg. Varannan damernas har vi verkligen fått se resultatet av dom senaste decennierna. Beslut fattade på känslor och ej fakta. Hur mycket feminism och såsseri tål Sverige?

  7. Rörde hon på läpparna?
    Ja okey då ljög hon.
    Sossarna målar in sig mer och mer i hörnet och försöker nu ljuga sig fria likt småbarn.
    Ett mer patetiskt parti har man aldrig sett maken till, dät här visar bara att sossar gör precis vad som helst för att få sitta vid makten och sko sina egna plånböcker.
    För det är vad socialdemokratisk politik går ut på idag.

  8. Hans Jensevik gäst hos Parik Engellau – Det Goda Samhället (DGS)

    Kommunernas kommande utmaningar. Nationalekonomen Hans Jensevik, som har en bakgrund bland annat som ekonomichef i Uppsala kommun och medlem i Statsrådsberedningen.

    Vad händer när landets kommuner får börja bära kostnaderna för de senaste årens höga migration till Sverige?

    Det kommunala självstyret har i praktiken upphört samtidigt som nya behov kräver att välfärden omfördelas. Vilka grupper kommer att prioriteras och vilka grupper kommer att drabbas?

    Jensevik menar att Sveriges kommuner står inför stora problem som måste lösas för att undvika en ekonomisk kollaps.
    Publicerades redan den 9 juni 2017 men är idag år 2019 mer högaktuell än någonsin. Speltid 40:12

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=xkrvNxpaT20&w=560&h=315%5D

  9. Vilket dunderpucko !! Måste nog vara född Sosse för att kunna nå denna nivå av idioti….

    //Gunnar

  10. eländiga hycklare. jag hoppas och önskar att vi förpassar alla dessa vänsterpack till historiens soptipp. inga nya jobb för dessa landsförrädare.

Kommentera