S och SD är nu lika stora enligt ny opinionsmätning

INRIKES. Socialdemokraterna fortsätter att tappa i opinionen samtidigt som Sverigedemokraterna går starkt framåt – och nu är partierna i princip jämnstora, visar Expressen/Demoskops nya mätning.

Socialdemokraterna får historiskt låga 23,1 procent medan Sverigedemokraterna landar på 22,9 procent.

– Nu är avståndet så obetydligt att det inte går att avgöra med säkerhet vilket parti som är störst i Sverige, säger Peter Santesson, opinionschef på Demoskop.

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson tycker det är ofattbart att socialdemokraterna fortfarande är så stora. Undrar när S och de andra ska fatta att det inte hjälper med lögner, förtal och brunsmetning av SD.
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “S och SD är nu lika stora enligt ny opinionsmätning

  1. Egentligen är vi ännu större. För i mellanvals-perioden trixar opinions-instituten med sanningen och på valdagen är det valmyndigheten som tänjer på det rymliga samvetet.

    • Önskvärt med 11,6 % till AFS .Vi behöver partier som brinner för Sverige och svenskar.
      SD och AFS måste kunna samarbeta men jag tvivlar. Synd om så fina killar fd SD medlemmar, som bör få verka.

  2. Tjuv och ljugande banditdemokrater är snart ute ur arenan. Skulle media trumma lika flitigt om deras eskapader som de gör med SD skulle inte sossar ha knappast några röster alls.
    Smugglaren Rashad Alasaad har inte föranlett att tv bjuder till studion varken Lena Melin ,Markus Oscarsson eller någon annan spågubbe som analyserar gärna vad som sker i olika partier vid en skandal.
    Skandal som gav eko i tre dagar förut var Jimmies kasinobesök.
    Jämför detta med en riktig tjuv , politiker som utnyttjar människor i nöd och media tiger.

  3. SD och S lika stora idag !
    Vad betyder det i den riktiga verkligheten framöver i ett förblödande Sverige ?
    Det är faktiskt resultatet efter valet 2022 som gäller och inget annat och 2022 röstar majoriteten av den trygga svenska väljarkåren garanterat som vanligt.
    Lite fläskben från S till naiva och konflikträdda völjare strax innan valet räcker för att behålla makten.

  4. Jag antar att Stefan Löfven inte mår så bra just nu med tanke på hans oförställda hat mot Jimmie Åkesson. Men jag unnar honom att må dåligt för man uppför sig inte mot en politisk motståndare på det många gånger oförskämda sätt som han har betett sig på. Så uppför sig inte en statsminister.

  5. Det är politiken man bedriver, man får stöd och betalt för.

    Ingen kan väl förvånas över socialdemokraternas tillbaka gång. När man ser hur deras maktbegär är större än omsorgen om medborgarnas slit och leverne. Där stora grupper har det jobbigt och kärvt.

    Den politik som deras teoretiska ”svenska modell” och ”trygghetssnack”, har skapat ute i verkligheten.

    Av den fördelningspolitik sossarna har bedrivit och fördelat ut av våra gemensamma tillgångar. Har resurserna snedvridits och gått många människor förbi. Trots att de har gjort sig rätt av dem.

    Svenska folkets tålamod har faktiskt en gräns. Av hur politiker beslutar och vad deras beslut ger för resultat. Ner till alla människorna, som håller upp hela samhällsbygget.

    Socialdemokraterna har blivit arbetarpartiet utan arbetare.

    Människor ser verkligheten i vardagen och då river man också sitt samhällskontrakt. Med de politiska partier som inte alls, lever upp till det man vill utge sig för att stå upp för, i sin förda politik.

  6. Stefan Löfven. Där ser du att det straffar sig att ständigt ljuga om invandringens förträfflighet för det svenska folket. Jag tycker du borde vara gammal nog att själv inse detta.
    Jimmie talar sanning, och han blir som synes belönad för det.

    • Stefan. Vid närmare eftertanke, blir det nog bäst om du fortsätter att ljuga. Då har du och dina Socialdemokrater minskat till ett 3,2% parti lagom till valet 2022.

    • Stefan följer sossarnas riktlinjer till punkt och pricka.
      LJUG bara LJUG så kommer ni att sitta kvar.
      Jag tror inte att Stefan har sagt ett enda sant ord sedan han blev ( statsminister ).

  7. Jag kan svara Pettersson på varför socialdemokraterna är så stora. 20% av befolkningen består av flyktingar som hoppas på att få hit hela sin släkt. Sedan finns det några svenskar som inte förstått att media undanhåller sanningen om flyktinginvandringen för svenskar. Och några förståndshandikappade vänsterfeminister.
    Verkar ändå hoppfullt att 23% av befolkningen fattat hur illa ställt det är i Sverige.

    • Det finns även många Svenskar som har så förskräckligt mycket pengar så dom avstår gärna några miljoner för att få hit några miljoner analfabeter till som fattigpensionärerna skall föda.

  8. Det är inte konstigt för lögnen är ett av dom få
    vapen som Sossarna har kvar, och kom ihåg
    att deras kärnväljargrupp består av Muslim
    vars religion förordar lögnen som vapen.

  9. Å snälla Sverigedemokrater rädda oss från sosseriet, heja de som folket och lilla Sverige landet värnar
    Vi som råkat ut för denna ansvarslösa sossetaktik, det vill säga sova med öppna dörrar fönster, det är sosseriets gräns och invandrarpolitik, betackar mig för det och snälla Svenska folket vakna nu

KommenteraAvbryt svar